Şimdi Ara

2012-2014 Superb mi Güncel kasa Octavia mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
1.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kavurma verin lan ! kullanıcısına yanıt
    Sessiz sakin diyip ses izolasyonu kötü diyor , karar ver 206 nın ses izolasyonu daha iyi dimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blacksea533 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım troll müsün bilmem ama...
    Sana tavsiyem bolca kitap okuman.
    Anlaşılmadı mı diye yazımı tekrar okudum. Sadece yazım hatası vardı ve düzelttim.

• Arkadaşlar yıl sonuna kadar Tiguan'ı satmayıp, yıl sonunda 0 KM Octavia almaya karar verdim, görüş belirten herkese teşekkür ederim.
  • altinok A kullanıcısına yanıt
    Ama bir anlaşma yapalım. DSG arıza yapınca buraya konu açmayacaksınız. Olur mu? Çünkü bizi dinlemiysiğiiz...
  • Octavia iyi hosda ne biliyim sirket arabasi olmasa alip kullanmam ole diyim araba got atmaya ilginc sekilde megilli otopark incelemesindede solemislerdi sanirim ya superb yada octavia icin onun disinda az yakiyor malzeme kalitesi fena degil parasini hak ediyor mu evet ama sanzimanida sikinti suan 3 4 tane sirketde var 6 8 aydir cok bir sey olmadi ama uzun yol yapacak olsam korkardim o araba ile yola cikmaya astra sedanda olabilir onada bakabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

Octavia iyi hosda ne biliyim sirket arabasi olmasa alip kullanmam ole diyim araba got atmaya ilginc sekilde megilli otopark incelemesindede solemislerdi sanirim ya superb yada octavia icin onun disinda az yakiyor malzeme kalitesi fena degil parasini hak ediyor mu evet ama sanzimanida sikinti suan 3 4 tane sirketde var 6 8 aydir cok bir sey olmadi ama uzun yol yapacak olsam korkardim o araba ile yola cikmaya astra sedanda olabilir onada bakabilirsiniz

Arkasını atma eğilimini biraz açar mısınız, hangi hızlarda yapıyor, mesela benim Tiguan ile girdiğim virajlara aynı hızda bu araçla giremem mi mesela? Yada bu atma olayı tehlike teşkil edecek bir düzeyde mi yoksa hemen kendini topluyor mu?

Bu aracın şanzıman ve yol tutuş ile ilgili yazılanlar biraz midemi bulandırmadı değil aslına bakarsanız.

• quote:

Orijinalden alıntı: altinok

quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

Octavia iyi hosda ne biliyim sirket arabasi olmasa alip kullanmam ole diyim araba got atmaya ilginc sekilde megilli otopark incelemesindede solemislerdi sanirim ya superb yada octavia icin onun disinda az yakiyor malzeme kalitesi fena degil parasini hak ediyor mu evet ama sanzimanida sikinti suan 3 4 tane sirketde var 6 8 aydir cok bir sey olmadi ama uzun yol yapacak olsam korkardim o araba ile yola cikmaya astra sedanda olabilir onada bakabilirsiniz

Arkasını atma eğilimini biraz açar mısınız, hangi hızlarda yapıyor, mesela benim Tiguan ile girdiğim virajlara aynı hızda bu araçla giremem mi mesela? Yada bu atma olayı tehlike teşkil edecek bir düzeyde mi yoksa hemen kendini topluyor mu?

Bu aracın şanzıman ve yol tutuş ile ilgili yazılanlar biraz midemi bulandırmadı değil aslına bakarsanız.

Her halukarda tiguandan iyi girer diye düşünüyorum viraja.Ama bir jetta kadar giremez yol tutuşu sınıfının altında fakat esp olduğundan büyük bir sıkıntı açacağını düşünmüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yazım hatası vardı , düzelttim diyorsun ne anlamam gerekli? Kitap okumak dil bilgisi olmadan hiçbir şey dir.Onca kitap okuyan ve anlatmak istediğini anlatamayan da çok. Bu işler böbürlenerek olmaz , konuşarak olur. Ayrıca sizin tahsiliniz benim tahsilim den üstün mü acaba bana görmemiş muamelesi yapıyorsun? 2004 ten beri bu siteye üyeyim, mesaj sayıma bakarsan boş beleş yorum yapan üye olmadığımı anlarsın. Sen pejo na bin sarı elma mı , kırmızı elma mı diye soru sorana armut ye demeye devam et.

• blacksea533 kullanıcısına yanıt
    Pejo diye tutturdun...
    Hiçbir mesajımda peugeot alın ya da daha iyidir diye belirtmedim. Üstelik küçük tavsiyeler vermek için tahsilimin sizden üstün olması mı gerekli ?
    Madem benim arabam armut. Seninki de kabak karpuz. Daha uzatacaksan konuda boş mesaj bulunmasına gerek yok. Özelden mesaj atabilirsin.

• altinok A kullanıcısına yanıt
    Ya ole m3 gibi yan yan degil tabi arac ama olede inanilmaz guven vermiyor ki birazda sanirim arkasi hafif cok zorlarsaniz atiyor ama esp kurtariyor genelde ha ondende kopabilir eger sert girerseniz ama tiguanle cok fark olmaz diye dusunuyorum bizde full 2015 insigniada var elimizde karsilatirabilcegimiz bir siniftaki tek arac hani onunla kiyasa giremez yol tutusunda ama fluenceden cok dahada iyidir ayni zamanda ben bu butcede beklenip yeni kasa insignia alinmasi taraftariyim arac hakkaten fiyatinin hakkini veriyor cunku deneyerek astra sedanda alinabilir butcenize ve zamaniniza kalmisdir

• Kavurma verin lan ! kullanıcısına yanıt
    Ben sana fikir beyan ediceksen tahsilin önemli demedim. Bana kitap oku diyebilicek tahsildemisin dedim. Özelden yazıcak birşey yok adamın konusunu kirletmeye gerek yok armutunla mutluluklar

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.