Şimdi Ara

2011 Yeni Philips Designline Serisi (42PDL7906H) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
3
Favori
15.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar , bu ürün bimeks te bugün 2699 tlye düşmüş geçen hafta sonu 3200 dü

maximuma 3 ay erteleme yapıyorlar , bu akşam almaya gidiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm :):):):)

uzun süredir araştırıyorum , ne kadar araştırırsan o kadar maliyet yükseliyor, sonunda buna karar kıldım ,
    samsung+philips+lg , sonuçta philise karar verdim inş .pişman olmam

bu seri çok güzel kasası eve uygun 42'' de bize uygun , deneyip yorum ekleyeceğim ,

http://www.bimeks.com.tr/urun/119660/philips-42pdl7906-106-ekran-led-tv.aspx#specs

• arkadaşlar slm

cihazı gidip bimeks den aldım :) gerçekten süpermiş dün gece sabahladım nerdeyse
    şunu belirtmeliyim ; SD yayını gerçekten güzel gösteriyor, bana digitürk önerdiler ama şuanlık beklitiyorum çünkü tatminkar görünüyor
    zaten normal tv de dizi izliyor eşim ben ise full hd filmler hard diskimden izliyorum o yüzden hd yayınla pek ilişkim olmaz sanırım şimdilik
    dizayn olarak süper ama 3d bakımından tatmini biraz zayıf gerçi 3d oynatıcım yok ama o olunca denicem birde
    cihazı şiddetle tavsiye ediyorum eğer izleme mesafeniz 3,5-5 m arası ise kesinlikle 42 inç olmalı saygılar
  • Şunun bir 46 modeli ciksa da alsak ya, ozellikle bu konu ile ilgili philipse mail attim ama malesef olumsuz donduler, herhalde 42 üzeri modelleri yakın bir zamanda cıkmayacak..
  • arkadaşlar, ben ürünü teknosadan aldım ve bir haftadır kullanıyorum. inanın bu derece mükemmel bir cihaz yok desem abartmış olmam. görüntüler o kadar net ve keskin ki anlatamam. ayrıca adamlar bu kontras işini çözmüşler. renkler o kadar canlı ve etkileyici ki kesinlikle görmeniz lazım.... gidip de lg ye veya samsunga boşa paranızı vermeyin derim ben... sd yayınlarda da çok iyi. plazmadan daha iyi bir sd veren televizyon olmadığını düşünen ben, bu üründen sonra kararımı değiştirdim ve bu televizyonu aldım... sorusu olanların sorularını bekliyorum....
  • quote:

Orijinalden alıntı: beymen17

arkadaşlar, ben ürünü teknosadan aldım ve bir haftadır kullanıyorum. inanın bu derece mükemmel bir cihaz yok desem abartmış olmam. görüntüler o kadar net ve keskin ki anlatamam. ayrıca adamlar bu kontras işini çözmüşler. renkler o kadar canlı ve etkileyici ki kesinlikle görmeniz lazım.... gidip de lg ye veya samsunga boşa paranızı vermeyin derim ben... sd yayınlarda da çok iyi. plazmadan daha iyi bir sd veren televizyon olmadığını düşünen ben, bu üründen sonra kararımı değiştirdim ve bu televizyonu aldım... sorusu olanların sorularını bekliyorum....

Sd ve Hd yayınları ayrı ayrı caps koyarmısın?
  • Bende aldım bu tv'den 2.499 TL'ye. SD yayınları gösterme kalitesi gerçekten iyi. HD için zaten konuşmaya gerek yok. 3D olayı filmden filme değişiyor. 3D seyrederken neredeyse her karesinde bizi şaşırtan ve memnun eden bir kaç film söylemek istiyorum. The Adventures Of Tintin, Ayı yogi, Sammy's Adventures The Secret Passage animasyon filmlerini seyrettim ve çok beğendim. Ama misal 20 GB'lık Avatar 1080p'de nesneler arası derinlik algısı çok fazla gibi geldi ve bu gözlerimi rahatsız etti. Avatarı seyrederken ekran önünden 3-4 metre gerilemek zorunda hissettim kendimi. Sanırım filmin çekilme tekniğine göre değişiyor. Ayrıca Safari Africa belgeselini mutlaka tavsiye ederim, sanki o an oradasınız gibi gerçekçi geldi bana. Yaklaşık 2 saate yakın gözümüzde gözlükle 3D seyrettik, bir rahatsızlık hissetmedik. Tv hemen evdeki wireless ağa bağlandı, sonra yazılımı güncellemek istedim, son yazılım yüklü gelmiş, o nedenle gerek görmedi. Zaten direkt usb'den taktığım hdd üzerindeki dts olmayan çoğu filmi oynattı. Yarın media player ile deneyeceğim. Bu arada ambilight beni rahatsız eder diye düşünüyordum ama gerçekten çok hoşuma gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cekcak

Bende aldım bu tv'den 2.499 TL'ye. SD yayınları gösterme kalitesi gerçekten iyi. HD için zaten konuşmaya gerek yok. 3D olayı filmden filme değişiyor. 3D seyrederken neredeyse her karesinde bizi şaşırtan ve memnun eden bir kaç film söylemek istiyorum. The Adventures Of Tintin, Ayı yogi, Sammy's Adventures The Secret Passage animasyon filmlerini seyrettim ve çok beğendim. Ama misal 20 GB'lık Avatar 1080p'de nesneler arası derinlik algısı çok fazla gibi geldi ve bu gözlerimi rahatsız etti. Avatarı seyrederken ekran önünden 3-4 metre gerilemek zorunda hissettim kendimi. Sanırım filmin çekilme tekniğine göre değişiyor. Ayrıca Safari Africa belgeselini mutlaka tavsiye ederim, sanki o an oradasınız gibi gerçekçi geldi bana. Yaklaşık 2 saate yakın gözümüzde gözlükle 3D seyrettik, bir rahatsızlık hissetmedik. Tv hemen evdeki wireless ağa bağlandı, sonra yazılımı güncellemek istedim, son yazılım yüklü gelmiş, o nedenle gerek görmedi. Zaten direkt usb'den taktığım hdd üzerindeki dts olmayan çoğu filmi oynattı. Yarın media player ile deneyeceğim. Bu arada ambilight beni rahatsız eder diye düşünüyordum ama gerçekten çok hoşuma gitti.

Bi kaç foto alabilirmiyiz veya video yapabilrimisin.Bende alıcam hala karar veremedim LG LW650s ile arasında kaldım.Sd ve Hd yayınlarını merak ediyom.

• quote:

Orijinalden alıntı: thom_yorke
    Bi kaç foto alabilirmiyiz veya video yapabilrimisin.Bende alıcam hala karar veremedim LG LW650s ile arasında kaldım.Sd ve Hd yayınlarını merak ediyom.

Yarın gündüz gözüyle, birkaç resim, video çekeyim. Yalnız şöyle bir gariplik var. Bende Dark mini medya player var. Ben işin aslı ona güvenmiştim. PDL 7906 DTS sesli filmleri oynatmayacaktı bunu biliyordum, TV usb'den bağladığım hard diski gördü ve içindeki çoğu filmi oynattı. Dts'lileri oynatmadı doğal olarak. Sonra medya player ile denedim, ama medya player TV'nin oynattığı bazı filmleri bile oynatamadı, dts'lilerin bazılarını oynattı. Ya benim Dark medya player çok eski, update istiyor. Yada ben yanlış birşey yapıyorum. Araya 1.3c HDMI kablo aldım. Oynatabildiklerini sorunsuz oynattı. Yalnız hard diski usb'den TV'ye bağladığımda listelemeyi A>Z şeklinde alfabetik olarak değilde tersi şeklinde Z'den A'ya yapıyor. Ayrıca filmi ileri sarmakla uğraşmak istemiyorum. Medya playerlardaki gibi GoTo komutu yok mudur acaba? Yani filmin direkt olarak 45. dakikasına gidemedim TV'nin ara biriminden.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thom_yorke

Yarın gündüz gözüyle, birkaç resim, video çekeyim. Yalnız şöyle bir gariplik var. Bende Dark mini medya player var. Ben işin aslı ona güvenmiştim. PDL 7906 DTS sesli filmleri oynatmayacaktı bunu biliyordum, TV usb'den bağladığım hard diski gördü ve içindeki çoğu filmi oynattı. Dts'lileri oynatmadı doğal olarak. Sonra medya player ile denedim, ama medya player TV'nin oynattığı bazı filmleri bile oynatamadı, dts'lilerin bazılarını oynattı. Ya benim Dark medya player çok eski, update istiyor. Yada ben yanlış birşey yapıyorum. Araya 1.3c HDMI kablo aldım. Oynatabildiklerini sorunsuz oynattı. Yalnız hard diski usb'den TV'ye bağladığımda listelemeyi A>Z şeklinde alfabetik olarak değilde tersi şeklinde Z'den A'ya yapıyor. Ayrıca filmi ileri sarmakla uğraşmak istemiyorum. Medya playerlardaki gibi GoTo komutu yok mudur acaba? Yani filmin direkt olarak 45. dakikasına gidemedim TV'nin ara biriminden.

Nasıl Sd yayınları Hd yayınları herhangi bi sorun var mı? Memnunmusun genel olarak.Hala şu iki Tv arasında kaldım.. LW 650s ile 7906 arasında kaldım.

• Bende zaten d-smart sd var. SD yayınlar gayet iyi bana göre. TVnin önüne gelince anca anlaşılıyor pixelleşme olayı. İlk kurulum sırasında misal Kanal D çok kötü gelmişti bana, ayarları yaptıkça bayaa farketti. HD 720p ve 1080p film izledim onlar zaten mükemmel. Ayrıca siyah seviyesi çok iyi. Yani siyahlar gayet siyah. Ölü pixel testi yaptım, birşey göremedim. Işık sızması falanda yok ki en çok bundan korkuyordum. Bence tek dezavantajı önündeki cam azda olsa yansıma yapıyor. Ama bunu bilerek aldım çünkü paneli esaslı darbelere karşı koruyor bu cam, çoğu panelde bu olmadığı için yansıma göremiyorsunuz zaten. Cam bayaa kalın, ben ekrana bayaa fiske ve tokat şeklinde :) darbe uyguladım. Tak tak cama vurma sesi geliyor, görüntüde bir farklılık olmadı, tekno marketteki koruma camsız panellerden birinin ekranına hafif bastırmıştık, o kısımdaki renkler sanki sulu boyanın akması gibi karışmış ve bir iki saniye sonra kendine gelmişti. Sert bir darbede geri gelir mi bilemem. Sonuçta çoluk çocuk ekrana oyuncak, ıvır zıvır atar diye korkum kalmadı.
    İngilizceniz iyi ise Philips PDL7906 incelemesi ile LG LW650S incelemesi. Yalnız buradaki 650S 47 inç olan, 42 inç olanı detaylı incelememiş çünkü.

•  2011 Yeni Philips Designline Serisi (42PDL7906H)

2011 Yeni Philips Designline Serisi (42PDL7906H)

Bende d-smart sd var, bu resimlerde sd kanallardan görüntüler. Bazı kanallar çok iyi, bazıları kötü. Ama çoğu gayet yeterli geldi bana. Hd ekran kalitesi ve 3D performansı gerçekten anlatılmaz. İki günde 4 tane film, iki tane belgesel seyrettik. Drive angry, hidden, yogi bear, tentenin maceraları gibi özellikle 3d için çekilmiş filmler sizi resmen o ortama sokuyor. Kutudan iki gözlük çıktığı için ilaveten 2 adet master image gözlük siparişi verdim iki gözlük + kargo 30 TL tuttu. Aktif shutter olsa iki tanesi 300'e yakın para tutar. Ayrıca 2-3 saat aralıksız seyretmemize rağmen ne göz yorulması nede baş ağrısı yaptı.

• quote:

Orijinalden alıntı: guvven

Şunun bir 46 modeli ciksa da alsak ya, ozellikle bu konu ile ilgili philipse mail attim ama malesef olumsuz donduler, herhalde 42 üzeri modelleri yakın bir zamanda cıkmayacak..

pasif bu panelin 47 si yok,9000 desen oda aktif
    hasta ederler adamı
  • İyi geceler herkese bende bu tviyi kıl payı kaçırdım ama fırsat bekliyorum 2499 tl olmuştu yine olur diye bekliyorum kısmetse alacağım.
    Arkadaşlar ben bizzat inceledim flas belleğe bir videoyu mp4 mkv avı mpg flv formatlarına çevirdim (birde jpg) orda oynattım ve hepsini açtı ayrıca bildiğimiz kablosuz kılavye bağlı idi yani istediğiniz zaman kılavye ile herşeyi özgürze yazabilirsiniz ve kayıt yapma özelliği de var ben lw ve samsung sayfasınının tümünü okudum inanın 7906 enyi karar bence ve herkesin tercihlerinede saygı duyuyorum bu benim görüşüm tekrar herkese iyi geceler.
  • Kayıt yapma özelliğini bende okudum birkaç yerden, kullanma klavuzunda usb'ye takılı disk varsa, yayını durdurma, geri ileri alma gibi bir şeyler yazıyor ama çok dikkatli okumadım. 3D filmlerdeki performans ve izleme zevki diğer özellikleri geri planda bıraktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufsafa

İyi geceler herkese bende bu tviyi kıl payı kaçırdım ama fırsat bekliyorum 2499 tl olmuştu yine olur diye bekliyorum kısmetse alacağım.
    Arkadaşlar ben bizzat inceledim flas belleğe bir videoyu mp4 mkv avı mpg flv formatlarına çevirdim (birde jpg) orda oynattım ve hepsini açtı ayrıca bildiğimiz kablosuz kılavye bağlı idi yani istediğiniz zaman kılavye ile herşeyi özgürze yazabilirsiniz ve kayıt yapma özelliği de var ben lw ve samsung sayfasınının tümünü okudum inanın 7906 enyi karar bence ve herkesin tercihlerinede saygı duyuyorum bu benim görüşüm tekrar herkese iyi geceler.

Turuncu indirimde teknosada hem mağaza hem de internette 2499 TL oluyor. Bekleyin yine olur.
  • bende onu bekliyorum aslında 23,00 sıralarında almak istedim ama olmadı sistyem yenilediklerinden dolayı kısmet bekleyeceğim uydumuz ve ses sistemimiz hazır tek eksik tvi hayırlısı İnşallah.
  • quote:

Kayıt yapma özelliğini bende okudum birkaç yerden, kullanma klavuzunda usb'ye takılı disk varsa, yayını durdurma, geri ileri alma gibi bir şeyler yazıyor ama çok dikkatli okumadım. 3D filmlerdeki performans ve izleme zevki diğer özellikleri geri planda bıraktı.

siz kaç gözlük aldınız bazı arkadaşlar kutuda iki gözlük çıktığını söylüyorlar ve teknosayı arayıp iki gözlük daha istiyorlar onlarda göndermişle.
  • Bana iki tane geldi, bende kendim satın aldım 2 tane daha. Allahtan pasif gözlükler ucuz :) İki tane (master image marka) gözlük+kargo 30 TL'ye geldi bana. Teknosa'nın öyle bir kibarlık yapması zor görünüyor. O gönderten arkadaş bayaa baskı kurmuşsa bilemem. Gitti gidiyor gibi sitelerde Real d 3d gözlükler var 5-6 tl civarı tanesi. Onların gösterme kalitesi de iyi diyorlar. Şehrinizde 3D sinema varsa onlar tanesini 2 TL'ye satıyorlarmış. Bizim burada yok o sinemalardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cekcak -- 7 Mart 2012; 7:51:37 >
  • öncelikle merhaba arkadaşlar

uzun zamandır bu tvyi takip ediyorum.ancak evimin salonu 30 metrekare civarında ve tv ünitemin uzunluğu 2,20 televizyonun 42 inç olması belirttiğim ölçülerdeki salona ve tv ünitesine sizce küçük gelir mi?

tv'yi evinde kullanan arkadaşlardan ricam ediyorum aydınlatın beni :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: HggR

öncelikle merhaba arkadaşlar

uzun zamandır bu tvyi takip ediyorum.ancak evimin salonu 30 metrekare civarında ve tv ünitemin uzunluğu 2,20 televizyonun 42 inç olması belirttiğim ölçülerdeki salona ve tv ünitesine sizce küçük gelir mi?

tv'yi evinde kullanan arkadaşlardan ricam ediyorum aydınlatın beni :))

Biraz zevk meselesi 46-47 daha iyi olabilir ama en onemlisi izleme mesafeniz..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.