Azizim, 1-Doğu illerimizde neden ford'u tercih ediyorlar. 2-Beni eve getiren servis wv transporter 2011(yol çok kötü ve her yerinden ses geliyor ve hatta bakalit parçaları dökülüyor abartmıyorum)benim araçta ses var ama daha az(bazan kendi aracımla gidiyorum.. 3-caddy'de ise benim aracın doluluğundaki araç için 15.000 tl fark ödemem gerekiyordu niye almak isteyeyim servis pahalı yedek parça pahalı vede araç pahalı. 4-Nemo ve benzerlerine gelirsek daha küçük benimkisi ise daha büyük kalabalık aileyiz piknik ve tatili ailecene çok seviyoruz,nemo ve diğerleri 125 krş yaksabile bana küçük ve hızlanmada ve yol tutuşunda benim arca göre zayıf benim aracım şehir içinde 250 krş yaktığını düşünüyorum bu keyfe değer.. 5-2 sene evel opel astra 1.6 aracım vardı şehir içinde 350 krş yakıyordu şimdi connect benim için az yakıyor.. Daha ne olsun.. Yine yeniden connect ..
Sen memnunsan abi sorun yok allah ayırmasın mutlu mesut devam et abi
ama yeniliklerede açıgız
Ford focusun 1.6 dizel 109hp 240 tork motorunu koyacaklar yeni connecte.
değişecekmiş bide ufak versiyonu yapılacak takım olarak çıkacaklar rekabete
1.6 motoru Fransız'lar kullanırken neden Connect yıllardır 1.8 de ısrarcı anlamıyorum. 2005 den beri Focus'da var üstelik.
quote:
Orijinalden alıntı: 76 ~aziz~ 76
quote:
Orijinalden alıntı: M.T.A
Azizim, 1-Doğu illerimizde neden ford'u tercih ediyorlar. 2-Beni eve getiren servis wv transporter 2011(yol çok kötü ve her yerinden ses geliyor ve hatta bakalit parçaları dökülüyor abartmıyorum)benim araçta ses var ama daha az(bazan kendi aracımla gidiyorum.. 3-caddy'de ise benim aracın doluluğundaki araç için 15.000 tl fark ödemem gerekiyordu niye almak isteyeyim servis pahalı yedek parça pahalı vede araç pahalı. 4-Nemo ve benzerlerine gelirsek daha küçük benimkisi ise daha büyük kalabalık aileyiz piknik ve tatili ailecene çok seviyoruz,nemo ve diğerleri 125 krş yaksabile bana küçük ve hızlanmada ve yol tutuşunda benim arca göre zayıf benim aracım şehir içinde 250 krş yaktığını düşünüyorum bu keyfe değer.. 5-2 sene evel opel astra 1.6 aracım vardı şehir içinde 350 krş yakıyordu şimdi connect benim için az yakıyor.. Daha ne olsun.. Yine yeniden connect ..
ama yeniliklerede açıgız
Bu araç için aynı duvayı etme bak cornetti sattırdın.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: 76 ~aziz~ 76
quote:
ama yeniliklerede açıgız
Bu araç için aynı duvayı etme bak cornetti sattırdın.
Sen benı guldurdun allahta senı güldürsün abim
yeni connectlar hazirandan sonra gelir gibi tahmin ediyorum.Çünkü bu konuda bayilerde dedikodular başlamış anlaşılan
Şu an bişey söylemezler,satışları etkilenir...
Çok fazla değişiklik olacağını duydum.harika olacağı söyleniyor.ama gizlilik çok fazla.araç tamamlanmış durumda olduğunu ve şuanda Türkiye yollarında test sürüşünde olduğunu duydum.yolda yanınızdan geçen kamuflajlı araçlara dikkat etmemiz lazım bence..[:)
Connectin son satış rakamlarını duyana dek yeni connectin 2012 de çıkacağını düşünüyordum. Hatta bu konuda duyumlar aldım. Ama şu an farklı düşünüyorum. Connect satışlarda ticari araç sınıfında lider konumunda. Bu konumda iken yenisini piyasaya süreceğini düşünmüyorum. 2013 yılında sürer gibi geliyor. Satışları zaten çok iyi, kapış kapış gidiyor, ne diye yenilesinki?... Sebep?...
Arkadaşlar yeni kasa connectleri 2013 yılına kadar hiç beklemeyin. eğer 2012 de çıkacak olsaydı yeni nesil transit ( tourneo custom ) gibi oda cenevre fuarında mutlaka tanıtılırdı. ve ayrıca kamuflajlı görüntüleri fuarda tanıtılmadan en az 4- 5 ay öncesinden internete düşerdi. yeni transitte olduğu gibi.
bence 2012 sonlarında kamuflajllı halini görürüz 2013 başında ise ilk fuarda tanıtılır. kendi fikrim , connectlerin Türkiye üretilmeyecek olması bence kullanıcıları adına büyük bir maddi kayıp. çünkü yurt dışından geleceği için fiyatı kesinlikle şimdikinden daha pahalı olacaktır. ayrıca yerli üretim işçilik kötü araç kalitesiz fikrine katılmıyorum.
2005 yılından bu yana connect kullanıcısıyım. sağlamlığına kimsenin diyecek lafı olmamalı. 2005 connect imi 129000 km de ön takım yenilemesi yaptırdım oda terazi kol lastikleri z rotları ve rotil amortisör değişmedi. şu an 2010 modeline biniyorum sıfır aldım 75000 bakımına yeni girdi. serviste ön takımda sorun yok dendi. garantisi devam ediyor servis bittikden sonra masraf çıkartacak heralde diye düşünüp rota soktum aracı servisin dediği gibi hiç bir şey yok. beni buna iten sebep aracı eşşek niyetine kullanıyor ve çok yük atıyor olmam. sınıfın en sağlamı ve gerçek ticarisi, sınıfındaki rakiplerinin hiç birisi connect in taşıdığı yükü taşıyamaz ve motorları o kadar güçlü değil. motorun gücü sadece hızıyla ölçülmez. sırtlarına aynı yükü vurun bakalım mesala 1.5 ton diğerleri ne duruma düşüyor.
demekki olay yerli yabancı üretim olayı değil. malzeme kaliteliyse fabrikanın nerde olduğunun önemi yok. bizim için tek önem arzeden konu türkiyede üretimi olan aracın fiyatının daha düşük olduğu. 2012 sonunda yeni tourneo custom türkiye ve dünya yollarında. bakalım o zaman vito ve transporter nasıl baş edecek custom la. nedeni ise karşılarında artık rakip olarak onlar kadar yakışıklı , donanımlı, kaliteli, ve herşeyden önemlisi hem fiyat olarak ucuz hemde satış sonrası servisde ucuz maliyetle tourneo custom var.
ama muhtemelen romanya da üretilecek yeni connect lerde konfor ve binek kullanım odaklı olacaktır. yeni nesil tourneo custom ( transit ) de olduğu gibi .
bende merakla bekliyorum yeni nesil connecti.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme