Şimdi Ara

2011 ÖSS TERCİHLERİ [ANA KONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben öss ye girmedim ama ygs ve lys'ye girdim... öss en son 2009da yapılmıştı ama siz bu sene nasıl öss'ye girebildiniz onu anlamış değilim
  • Eve gidince bakarım eyvallah.
  • beyler radyo tv okucam onerisi olan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhizm

BEYLER YENİ BİR UYGULAMA MI ÇIKTI? GENEL BİLGİLER.PDF 'NİN 19. SAYFASINDA AOBP ALAN DIŞI OLANLARDA ÇİZGİ VAR. YANİ ALAN DIŞI TERCİH YAPARKEN 0.3 YADA NE BİLEYİM 0.12 GİBİ EK PUANLAR KALDIRILDI MI? HAM PUANLA MI TERCİH YAPACAĞIZ ?

inceleyen oldu mu beyler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzanEvliyaoglu

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVoid

quote:

Orijinalden alıntı: OzanEvliyaoglu

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

15'inde galiba.

birkaç gün önce biri çıkıp 2011 tercih rehberi yayınladı forumda. Sallamış o zaman

hayır sallamadı tercih rehberi yayınlandı Dh ygs-lys bölümünden takip edebilirsiniz sonuclar 15.de

Link atabilir mısınız o konuyu. Mobilden gırdiğim icın bulamıyorum.

bende dizüstünden bulamıyorum

http://www.osym.gov.tr/belge/1-12584/2011-osys-yuksekogretim-programlari-ve-kontenjanlari-ki-.html

Abi ben bunu inceledim hiç bişey anlamadım.

• beyler alan dışı tercihlerde aobp'nı kaldırdılar mı?
  • quote:

beyler alan dışı tercihlerde aobp'nı kaldırdılar mı?

Dostum biraz düşünürsen sorunun saçma olduğunu anlayabilirsin.

Ben eşit ağırlığım ve yıl boyunca sözele hazırlandım. Çalışmanın başında öyle bir kural çıkmayacakta, sonunda çıkacak olur mu ?

ORAYI YIKARLAR
  • mtok tercih edip ne yapacaksınız? mahkeme kapatılmasına karar verdi sanırım teknoloji fakültelerinin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yolların Sonu

quote:

beyler alan dışı tercihlerde aobp'nı kaldırdılar mı?

Dostum biraz düşünürsen sorunun saçma olduğunu anlayabilirsin.

Ben eşit ağırlığım ve yıl boyunca sözele hazırlandım. Çalışmanın başında öyle bir kural çıkmayacakta, sonunda çıkacak olur mu ?

ORAYI YIKARLAR

tamamda genel bilgilerin 19. sayfasına baksana bir. aklım çıkıyor inşallah öyle bişey yapmazlar diye. bende ea'cıyım ygs1'e girdim sadece oradan tercih yapacağım için. yani benim alan dışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhizm -- 6 Temmuz 2011; 21:55:05 >

• quote:

tamamda genel bilgilerin 19. sayfasına baksana bir. aklım çıkıyor inşallah öyle bişey yapmazlar diye. bende ea'cıyım ygs1'e girdim sadece oradan tercih yapacağım için. yani benim alan dışım.

Bu sene 2. girişim olduğu için benimde en ufak birşey aklıma takılıyor Rahat ol dostum olmaz öyle birşey. Zaten genel ortalamadan 10 puan düşmesi büyük şey. Okul puanı komple giderse yalan oluruz Üşenmedim ss aldım, için rahatlasın

2011 ÖSS TERCİHLERİ [ANA KONU]

• sonuçlar nezaman açıklanıyor ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaydj

sonuçlar nezaman açıklanıyor ??

ne sonucu arkadaşım. tercihler ne zaman başlayacak? bu arada içine ettiler ön bilgi amaçlı klavuz yayınlıyorlarmış ulan gerçek klavuz ne zaman çıkacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATOMKARINCAKARARINCA -- 17 Temmuz 2011; 2:48:06 >
  • beyler saat 14:00 da açıklanacakmış
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.