Şimdi Ara

2011 NİSSAN JUKE LPG (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
21.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Safak Otogaz Bir Zamanlar Prins Bağladı Gibi Romano'da Baglar Araşdırınız .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prins Recep -- 10 Eylül 2011; 19:32:22 >
  • prins donusum+ valve care sistemini 3000 e taktıran var... enterasan geldi.. standart fiyat olmuyormu bü ürünlerde? bana 3500 dendi.. birde bu sistemlerde motora kalıcı delikler açılıyormu? ilerde söktürcek olsak sıkıntı ne boyutta olur?
  • 4 silindirli motora dönüşüm 3500 lira mı ?
    Şaka mı bu yahu,tamam ucuz kitlerin kullanımını tavsiye etmiyorum ama,1500-2000 lira bandında güzelim kitler dururken hakikaten bu kadar farka gerek yok.
    Benzinli-dizel arasındaki fark 5-6 bin lira oldu diye isyan ediyoruz,4 silindirli dönüşüm kitine 3500 lira,ruhsat sizdırmazlık muayene ile birlikte neredeyse 4 bin lira....
    Hocam bu kadar para verdiğiniz kiti 35-40 bin km'den önce amorti edemezsiniz...Bir LPG kullanıcısı olarak söylüyorum,gerek yok.
  • aracın dizeli ile arasında 6000 tl fark vardı.. 4000 e lpg geliyor keşke dizel alsaydım 2500 civarında hesap çıkartanlarda var prins e anlamadım bu ne iş
  • Size 3,000 Fiyat Veren Arkadas Haliba Diyer 4 enjektörleri Unutmus Fazladan Kullandımız (Emulator Tesisat ) Farkı Var.
  • aracım henüz 2 aylık.. 34 ay daha garantisi varken bitecek garanti.. prins garanti vermiyor motor aksamına.. garanti sadece kendi ürününe veriyor... 0-50 km olsaydı aracınız dedi yetkili garanti verirdik 2 sene diye belirtti... Firma olarak bana 1 garanti belgesi verip lpg den kaynaklanan hasarların hepsi bize aittir diyebilse eğer bu kadar iyi bir sistemse demelide gözüm kapalı giderdim.. sonuçta bir mühendislik firması bunu nasıl verebilsin dimi ama

Düzeltme nakit 3200 tl----- hsbc advantage 10 taksit 3500 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silindir -- 12 Eylül 2011; 11:27:27 >
  • Sayın,silindir
    Ben kendim Opel Honda Nissan Renault Chevrolet Peugeot Kia Gibi 0 Km Araçlara Otogaz Sistemleri Baglıyorum Hiç Biri Garanti Dışı Bırakmıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prins Recep -- 12 Eylül 2011; 13:44:38 >
  • benim arac garanti dışı kalmaz yani öylemi süpermiş... bu söyleminizi nereden teyid ettirebilirim... Amacım kırıcı olmak değil... Sadece güvenmek istiyorum....
  • Aracı Aldınız Yerle Konusunuz Gerekli Bilgiyi vereceklerdir.
  • Nissan Türkiye ile şimdi görüştüm... Kesinlikle Garanti dışı kalacağını söylediler... Herhangi bir lpg firması ilede böyle bir anlaşmaları olmadığını belirttiler... Garanti dışında kalacağına ikna oldum
  • Siz Kendi Servisinizle Konusunuz Onlar Cıkarmıyor Bize servislerden geliyor araclar onlar cıkarmıyor..
  • Antalya nissan da aynı şeyi söyledi.. satış danışmanı ufuk bey var orada.. oda garanti dışına çıkar dedi...numarası 0532 562 9762 birde siz sorun... bayi bana yamuk mu yapıyor yoksa
  • Arkadaşı Aradım Konusdum Diyorki ( Araç Sadece Otogaz Sisteminin Verdi Arızalar Garantiye Girmez Araç Kople Garanti Dışı Kalmaz Diyor.( Otogaz Sisteminden Dogan Hatayı Lpg Firması Karşılamak Zorunda Saten Bizde Öyle.

Ben Kendimi Tüketiçi Yerine Koyarak Yazıyorum Şimdi ?

Zor Hayat Şartlarında Yemicem İçmicem Araba Alacam Zorla 30000.00 Para Verecem Bana Diyecek Ki servis Lpg Takınca Garantiden Cıkacak Valla Hiç Kimse Kusura Bakmasın Öyle Bedava Ekmek Yok

Otogaz Sistemine Gelince Ben 3500,00 TL Para Verecem Otogaz Sistemi Aracıma Zarar Verecek Marka Sahibi Diyecekki Bunu Biz Karşılamayız Cart Curt Varmı Ya Öyle Bedava İş Kardeşim Sisteme Garanti Vermene Gerek Yok Sistemin Garantiye İhtiyacı Yokki Ya Ben Anlamıyorum Kardeşim Bu Millet Kaz Mı Yolacaksınız.

( Valla Ben Uzun Yıllar Avrupa'da Yaşadım Bu Kadar Somürülen Millet Görmedim İnce İnce )

Bu Ülkede Allah Var Kanun Var Kimse Bos Konusmasın.

Recep Kurt

Saygılarla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prins Recep -- 12 Eylül 2011; 19:30:55 >

• Recep Bey yardımınız ve sabrınız için teşekkür ederim... prins taktırma konusunda netim artık Antalya da İbrahim ustaya taktıracagım sanırım... İş konusunda ki yaklaşımı ve mühim olanın müşteri memnuniyeti olması beni etkiledi... işlerimi ayarlayıp HBA ya gidiyorum ilk fırsatta.. çok teşekkürler...
  • Ufuk Beyle Görüşünüz Gerekli Yardımları Yapcak Montaj Yapılırkende Bire Bir İlgilenecekdir.

Saygılarla.
  • Ben aslında manavgat tayım.. Ufuk beyle görüştüm Serkan Oto Gaz a yönlendirdi.. Lakin Orasının montaj sonrası çok ilgisiz yaklaştığına dair 4-5 kişiden pek hoş olmayan anı dinledim.. O yüzden antalya ya gidip ibrahim Ustaya gideceğim.. Ufuk bey montajda bulunacağını söylemişti çünkü yeni bir model diyede belirtmişti... İbrahim ustam, Ufuk bey ve beni demli birer çayın buhusunda misafir ederse tabi
  • ilgi ve alakanız için birkez daha teşekkürler
  • nissan juke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feristahi_geldi -- 29 Nisan 2012; 15:44:52 >
  • Efendim aracınızın LPG dönüşümünde en ufan bir sıkıntı yok. üstelik motor garantisini de biz veriyoruz.LPG DEN KAYNAKLANAN TÜM AKSAMA GARANTİ VERİYORUZ. tek taktığımız sıfır araç markası nissan değil OPEL CHEVROLET MAZDA TOYOTA marka araçların motor garantisiyle LPG dönüşümünü yapıyoruz. üstelik şehir dışından gelen müşterilerimizin yakıtını karşılıyoruz. Buyrun gelin başımızın üzerinde yeri var. Aracınızın Dönüşümünü yapmaktan Şeref duyarız.... saygılarımızla...
  • Arkadaşlar merhaba,
    2012 Juke 1.6 Tekna 4x2 CVT Benzinli aracıma BRC marka LPG kiti taktırdım. Aracımın 1.yılında 15.000 km deyken LPG kiti taktırdım. Usta 140 ile 150 de yüksek devirlerde devamlı kullanma dedi, subap olayı hasas oldugunu belirti.
    HDİ sigortadan Subap için sigorta yaptırdım. LPG kitini BRC servisi Ayar otogaz-Beylik otogaz taktı.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.