Bildirim
2011 Model Rolls-Royce 150 bin tl
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sıktı artık.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ya şunları allah aşkına 1 sene amerika'ya salın. koşa koşa türkiye'ye dönmezlerse adam değilim. ulan silikon vadisinde yıllık 150 bin dolar alan mühendis bile zor geçiniyor. en dandik ev kirası bile 2-3 bin dolardan başlıyor, bu da öğretmen roll royce'a binebilir vs.. diyo. -
insanların birşeylerin farkına varması neden sıktı anlayamıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: kendindenvazgeçenadam
amerika'da yaşadın mı da farkına varıyorsun. olum avrupayı örnek verin tamam eyw ama abd'yi vermeyin. sırf araba ucuz diye her şey ucuz değil. abd sistemi kapitalist eğer kalifye değilseniz aç kalır sokaklara düşersiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: Cezalandırıcı2006
quote:
Orijinalden alıntı: kendindenvazgeçenadam
amerika'da yaşadın mı da farkına varıyorsun. olum avrupayı örnek verin tamam eyw ama abd'yi vermeyin. sırf araba ucuz diye her şey ucuz değil. abd sistemi kapitalist eğer kalifye değilseniz aç kalır sokaklara düşersiniz
amerikada değilde tatil amaçlı avrupada zaman geçirdim aynı zamanda ailemden birçok kişi avrupada yaşıyor onların yaşam seviyeleri ile bizimki tamamen farklı biz alt sınıfız. İnternet altyapısından tut arabaya gerçi bizim ülkede doğal üretim yapılan tarım dalı vardı onu da bitirdiler yavrum bize hayal artık onlar gibi yaşamak sağda solda ölmeden eve geldiğimize şükredelim. Birde siz amerikada ne kadar süre geçirdiniz
-
Hocam sıktı yazmamın sebebi insanların birşeylerin farkına varması değil ki, bu konudan onlarca kez açılması.
Ulan tr de sandım bir an
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X