Şimdi Ara

2011 Model Rolls-Royce 150 bin tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • amerikada 150 bin dolar yani 150 bin para birimi.
    bir öğretmen abd'de 3 bin birim kazanıyor 50 maaşı ile rolls-royce alabilir Türkiye'de de öğretmen maaşı 3000 birim Türkiye'de ise 500 maaş ile rolls-royce alınabiliyor

• Sıktı artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya şunları allah aşkına 1 sene amerika'ya salın. koşa koşa türkiye'ye dönmezlerse adam değilim. ulan silikon vadisinde yıllık 150 bin dolar alan mühendis bile zor geçiniyor. en dandik ev kirası bile 2-3 bin dolardan başlıyor, bu da öğretmen roll royce'a binebilir vs.. diyo.
  • 9888 9 kullanıcısına yanıt
    insanların birşeylerin farkına varması neden sıktı anlayamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: kendindenvazgeçenadam

amerika'da yaşadın mı da farkına varıyorsun. olum avrupayı örnek verin tamam eyw ama abd'yi vermeyin. sırf araba ucuz diye her şey ucuz değil. abd sistemi kapitalist eğer kalifye değilseniz aç kalır sokaklara düşersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cezalandırıcı2006

quote:

Orijinalden alıntı: kendindenvazgeçenadam

amerika'da yaşadın mı da farkına varıyorsun. olum avrupayı örnek verin tamam eyw ama abd'yi vermeyin. sırf araba ucuz diye her şey ucuz değil. abd sistemi kapitalist eğer kalifye değilseniz aç kalır sokaklara düşersiniz

amerikada değilde tatil amaçlı avrupada zaman geçirdim aynı zamanda ailemden birçok kişi avrupada yaşıyor onların yaşam seviyeleri ile bizimki tamamen farklı biz alt sınıfız. İnternet altyapısından tut arabaya gerçi bizim ülkede doğal üretim yapılan tarım dalı vardı onu da bitirdiler yavrum bize hayal artık onlar gibi yaşamak sağda solda ölmeden eve geldiğimize şükredelim. Birde siz amerikada ne kadar süre geçirdiniz

• kendindenvazgeçenadam K kullanıcısına yanıt
    Hocam sıktı yazmamın sebebi insanların birşeylerin farkına varması değil ki, bu konudan onlarca kez açılması.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ulan tr de sandım bir an

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.