Şimdi Ara

2011 megane mı? 2011 jazz mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
3.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ikide bir vites değiştirmek yorucu olur doğru ve en önemlisi güvenlik jazz da iki adım önde akıl jazz diyor...ama aurıs te segment olarak önde ..aklıma gelen bunlar kafam karma karışık..
    en önemli soru işareti ise jazz o para eder mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gelmesendeolur

ikide bir vites değiştirmek yorucu olur doğru ve en önemlisi güvenlik jazz da iki adım önde akıl jazz diyor...ama aurıs te segment olarak önde ..aklıma gelen bunlar kafam karma karışık..
    en önemli soru işareti ise jazz o para eder mi?

B sınıfının 35, C sınıfının 45, D sınıfının da 55 ten başladığı şu günlerde Jazz da donanımıyla o parayı hak eder ama özellikle sıfır olacak diye bir durumun yoksa ikinci el temiz bir araç alıp az 5-6 bin TL kara geçebilirsin.

Bu arada Hondalar 6 yıl garantili olduğundan senin alacağın 2 yaşındaki bir Jazzın daha 4 yıl garantisi olacaktır.

Haluk
  • haluk bey sağolun inanın birinin beni yönlendirmesine çok ihtiyacım vardı.sanırım tercihimi jazz dan yana kullanacağım şubat fiyatları uçmadıysa !

juzz fun düz vites yani.
  • Biraz geniş araç istiyorsanız Megane tabiki fakat aynı segmen aracı değiller tabiki aynı segment aracı olsalar bile Jazzla kıyaslanacak bir araç değil her aman honda üstün tabiki genişlik harici Jazz tabiki.
  • Megane Tabiki Neticede sınıf olarak daha üsütün
  • Tip olarak Jazz sunroff var bide

Bu arada Jazz B sınıfı değil karıştırmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peavey -- 31 Ocak 2011; 18:26:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mourners

Tip olarak Jazz sunroff var bide

Bu sigara içenlerin işine yarıyor daha çok.
  • arkadaşlar jazz da sunruf yok cam tavan var o da açılmıyor :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: of dead

Biraz geniş araç istiyorsanız Megane tabiki fakat aynı segmen aracı değiller tabiki aynı segment aracı olsalar bile Jazzla kıyaslanacak bir araç değil her aman honda üstün tabiki genişlik harici Jazz tabiki.

Megane 3 ü bayiide incelemiştim.

Bende bir eski kasa Jazz bir de yeni kasa Bravo var.

Jazz açık ara ile daha geniş.

Megane dan da daha geniştir.

Bu resim Jazzın bagajıyla ilgili bir fikir verebilir :)

2011 megane mı? 2011 jazz mı?

Aracın içi de bundan nasibini almış.

Haluk

• 1 yıl yeni kasa jazz kullanmış ve şuanda 1 yıldır megane 3 kullanan biri olarak.

Kesinlikle Megane diyorum.

Eğer daha detaylı öğrenmek istediklerin varsa özel mesaj atabilirsin seve seve sorularını cevaplarım.
  • özel mesaja ne hacet iki aracın artı ve eksilerini yazıversen kafi.
  • bagajın büyüklüğünü kanıtlayan bir foto teşekkürler
    quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

Orijinalden alıntı: of dead

Biraz geniş araç istiyorsanız Megane tabiki fakat aynı segmen aracı değiller tabiki aynı segment aracı olsalar bile Jazzla kıyaslanacak bir araç değil her aman honda üstün tabiki genişlik harici Jazz tabiki.

Megane 3 ü bayiide incelemiştim.

Bende bir eski kasa Jazz bir de yeni kasa Bravo var.

Jazz açık ara ile daha geniş.

Megane dan da daha geniştir.

Bu resim Jazzın bagajıyla ilgili bir fikir verebilir :)

2011 megane mı? 2011 jazz mı?

Aracın içi de bundan nasibini almış.

Haluk

• quote:

özel mesaja ne hacet iki aracın artı ve eksilerini yazıversen kafi.

Kısaca şöyle anlatmak isterim.

Şehiriçinde yakıt tüketimi ve arka diz mesafesi konusu dışında aklınıza gelen her konuda megane sizi çok daha fazla tatmin edicektir.Jazz gerçekten az yakan bir araç fakat sabrınız çoksa.Normal bir kullanımda herhangi bir 1.4 kadar yakıyor rahatlıkla.

İki aracıda kullanın aradaki farkı zaten kendinizde anlarsınız.
  • sabırlı kullanıyoruz genelde hız tutkunu değiliz..yada tabiri caizse yolda herhangi bir araçla dalaşa girmeyiz.aile ve daha çok bayan aracı olcağı için ona göre karar vermeye çalışıyoruz...ilginize teşekkürler...
    quote:

Orijinalden alıntı: omerf

quote:

Şehiriçinde yakıt tüketimi ve arka diz mesafesi konusu dışında aklınıza gelen her konuda megane sizi çok daha fazla tatmin edicektir.Jazz gerçekten az yakan bir araç fakat sabrınız çoksa.Normal bir kullanımda herhangi bir 1.4 kadar yakıyor rahatlıkla.

• Neden otomatik vites düşünmüyorsunuz?

Madem bayan kullanacakmış, rahat edersiniz.

Araba da rahat eder :)

Haluk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haluk 23 -- 31 Ocak 2011; 23:49:08 >
  • quote:

Neden otomatik vites düşünmüyorsunuz?

Haluk

Ben de katılıyorum buna. Otomatik vites kullandıktan sonra zaten insan manuel'e geçmek istemiyor bir süre sonra hele uzun yolda mis gibi.
  • quote:

sabırlı kullanıyoruz genelde hız tutkunu değiliz..yada tabiri caizse yolda herhangi bir araçla dalaşa girmeyiz.aile ve daha çok bayan aracı olcağı için ona göre karar vermeye çalışıyoruz...ilginize teşekkürler...
    quote:

Orijinalden alıntı: omerf

quote:

Sonuçta megane bir üst segmentin aracı ve her konuda bunu gösteriyor.Özellikle konfor konusunda ciddi farklar var.Sizin tercihinize kalmış bir şey fakat C segmentinde bir araç alabiliyorken açıkcası B segmentine yanaşmak istemem ben araç nolursa olsun 1 yıl boyunca B segmentinde bir araç kullandıktan sonra bir üst sınıfa geçen biri olarak bunu rahatlıkla söyleyebilirim.

• megane tabikide
  • tamamen duygusal ...

quote:

Neden otomatik vites düşünmüyorsunuz?

Haluk
  • Megane III ü bu kadar öneren çıkmaz diyordum. Bence en alınası araba. Mümkünse privilege paketini alın. Sanırım bej döşemeli olan oydu. Şiddetle öneririm.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.