Şimdi Ara

2011&2012 YGS Sıralamalar Hakkında..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YGS2 den yerleşmek istiyorum hamda 440 puan civarı ygs2 de nasıl bir sıralama eder Türkiyede bu yıl tahmini yada geçmiş yıllarda bu puanı alan,alanı bilen fikri olan var mı arkadaşlar?

• geçen yıl bi arkadaşım 445 ile tam 8000. olmuştu
  • nerden bilelim sınav zor olursa puanlar düşer, kolay olursa yükselir ancak sıralamalar sabit kalır. gerçi ygs ile alan bölümlerin çoğu inanılmaz yükselişte puan olarak, sınavın geçen senekiyle aynı zorlukta olduğunu düşünürseniz geçen seneki taban puanının üstüne +10 ekleyin direkt.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

nerden bilelim sınav zor olursa puanlar düşer, kolay olursa yükselir ancak sıralamalar sabit kalır. gerçi ygs ile alan bölümlerin çoğu inanılmaz yükselişte puan olarak, sınavın geçen senekiyle aynı zorlukta olduğunu düşünürseniz geçen seneki taban puanının üstüne +10 ekleyin direkt.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrshayber

YGS2 den yerleşmek istiyorum hamda 440 puan civarı ygs2 de nasıl bir sıralama eder Türkiyede bu yıl tahmini yada geçmiş yıllarda bu puanı alan,alanı bilen fikri olan var mı arkadaşlar?

http://s2.dosya.tc/server11/tNvNKM/bolum5puandag130212.xls.html

buna bi bak kaç puanla sıralama kaç olur onu gösteriyor 2010 yılına göre snrm bu ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

nerden bilelim sınav zor olursa puanlar düşer, kolay olursa yükselir ancak sıralamalar sabit kalır. gerçi ygs ile alan bölümlerin çoğu inanılmaz yükselişte puan olarak, sınavın geçen senekiyle aynı zorlukta olduğunu düşünürseniz geçen seneki taban puanının üstüne +10 ekleyin direkt.

insan gibi tahmini olan fikri olan dedim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: swg__gs:)

quote:

Orijinalden alıntı: mrshayber

YGS2 den yerleşmek istiyorum hamda 440 puan civarı ygs2 de nasıl bir sıralama eder Türkiyede bu yıl tahmini yada geçmiş yıllarda bu puanı alan,alanı bilen fikri olan var mı arkadaşlar?

http://s2.dosya.tc/server11/tNvNKM/bolum5puandag130212.xls.html

buna bi bak kaç puanla sıralama kaç olur onu gösteriyor 2010 yılına göre snrm bu ama

teşekkür ederim aradığım böyle birşey..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2012 LYS Soru Dağılımı Listesi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam kızma ama gerçekten puanla konuşmak zor. Sen bize girdiğin Türkiye geneli sınavlardaki yüzdelik dilimini söyle, hangi denemede kaç net yaptığından bahset o zaman gör bak çok daha belirleyici ve isabetli yardımlar gelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykancv

Hocam kızma ama gerçekten puanla konuşmak zor. Sen bize girdiğin Türkiye geneli sınavlardaki yüzdelik dilimini söyle, hangi denemede kaç net yaptığından bahset o zaman gör bak çok daha belirleyici ve isabetli yardımlar gelecektir.

2 tane girdim evden hazırlanıyorum onlarda töderler. biri 9k biri 5k geldi ama son töder çok saçmaydı diye söylemek istemedim 492 puanlı adam 1klarda geziyordu adil dağılım değildi. onun dışında yaptığım çoğu denemede netler değişiyor ama puanlar bir türlü değişmiyor 440-450 arası tamamen gelen sorulara bağlı olarak. hayvan gibi zor olsa 440 şansım yaver gitse 450 oluyor netlerde değişiyor bazen fen kasarak geliyor bazen mat+türkçe sayesinde..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.