Şimdi Ara

2011-12'DE 6 TAKIMLA KATILABİLİRİZ. (ANLAYANA!!!) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: dekonline

quote:

Orjinalden alıntı: linkinberk

@dekonline çok doğru şeyler yazmışsın.ben de senin gibi düşünüyorum ama hala rakip ülkelerin takımlarını desteklemeyi sürdüren tipler var.ne zaman gerçeği fark edecekler merak ediyorum.bize hiçbir yararı yok rakip ülkelerin takımlarını desteklemenin.

Hocam bence senin bahsettiğin tip insanlar genelde bu tür detayları bilmedikleri için böyle konuşuyorlar. Ya da farklı görünmek için. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyoruz ve maalesef sabit fikirliyiz. Bizim toplumumuzda özür dilemek, tebrik etmek, başarılar dilemek gibi düşünceler acizlik olarak göründüğü için bir arpa boyu yol alamıyoruz.

evet abicim alamıyoruz ve alamadığımız gibi bunu savununca da bazı hazımsızlar laf atıyor.kim ne derse desin ben bütün takımlarımızı desteklemeye devam edeceğim.keşke herkes senin kadar mantıklı,aklı başında olsa ama rakip ülke takımını desteklerken sadece ezeli rakibini engellediğini sanıyor ama aslında kendi tuttuğu takımın da başarısını engellemeyi istemiş oluyor.neyse benim diyeceklerim bu sanırım anlatabilmişimdir

• Ne kadar çok takımla katılırsak o kadar dezavantaj olur. Zira kalitesiz ligimizin kalitesiz takımları Avrupa'da hiçbirşey yapamıyor. Bu da puanın düşmesine neden oluyor.

İngiltere'nin ŞL'deki 4 takımının hepsi her sene en az 2. tur, 3 takımı her sene en az çeyrek final, 2 takımı her sene enc az yarı final, bir takımı da her sene final oynuyor. Sıralamada en yukarıdalar. Şimdi böyle kaliteli takımların yoksa Avrupa'ya gitmenin ne faydası var ki? Sadece alınan puan takım sayısına bölündüğünden yıllık ülke puanı düşer. Zaten bu da ilk mesajda belirtilmiş. O yüzden Kayserispor, her ne kadar başarılı olmasını istesem de kadrosunun yeterli olmadığını düşündüğüm Sivasspor maalesef ülkeye bir katkıda bulunamıyorlar. Keşke durum tam tersi olsa da biz de 6-7 takımla Avrupa'da boy gösterebilsek.
  • NE İSVİÇRESİ SAÇMALIK MİLLİYETİN HABERİNE BAK TÜRKİYE İSVİÇRENİN ÖNÜNDE SOLLAYAMAZ.

8 Netherlands 12.000 7.583 8.214 5.000 0.500 33.297 6/ 6
    9 Portugal 8.166 5.500 8.083 7.928 0.857 30.534 7/ 7
    10 Scotland 4.750 4.250 6.750 10.250 0.875 26.875 3/ 4
    11 Turkey 5.375 4.000 6.100 9.750 0.500 25.725 4/ 4
    12 Ukraine 8.100 5.750 6.500 4.875 0.375 25.600 4/ 4

ARADA 5 PUAN VAR VE O PUAN FARKINI KAPATMAK ÇOK ZOR.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cscageonly
    Beklemeye kalkarsak, altlarda değişen bir şey yok, büyük kulüpler eğer bu ülkenin lokomotifi ise bir süre o yeni takımları da sırtlayacaklar Avrupa'da

Evet aynen öyle. Büyük takımlar lafla büyük takım olmayacaklar. Çıkacaklar avrupada her sene çeyrek finallerde yarı finallerde gezecekler ve anadolu takımlarının yükselmelerine destek olacaklar. Anadolu takımları da zaman zaman bu avrupa kupalarından gelen paralarla ve tecrübeyle kendilerini geliştirecekler. Bu işin başka şansı yok. Yoksa yerimizde sayarız.
  • Yahu koskoca Türkiye'nin 16 yıllık ŞL tarihinde sadece 2 takımı birer kez çeyrek final oynamış. Siz diyorsunuz ki büyük takımlar çıkıp yarı final oynayacak. Bu kadar kolay mı arkadaş yani? Hadi UEFA deseniz tamam ama şampiyonlar liginde final bile hayal. Yarı final ise çok ama çok zor. Gerek kadrolar, gerek mali durumlar çok farklı Avrupa'nın önde gelen takımlarınınkilerden. Dolayısı ile bunlarla kendimizi avuturuz.

Geçen sene olduğu gibi takımım bir çeyrek final oynasın beni mutlu eder. Aslında tam anlamıyla tatmin olmam, elbette isterim bir yarı final, final ya da kupa. Ama Türkiye'de takımlara verilen destekle, bu MHK ve TFF ile geçen seneki çeyrek finali bile uzun yıllar ararız. Yazın bunu bir kenara..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.