Şimdi Ara

2010 S550 145bin km $23000 danışma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,
    Mevcut aracımın kullanım süresi Ocak2018 sonunda bitiyor. Hali ile zaman varken araç bakınıyorum. Hiçbir şey bulamazsam uzun dönem kiraladığım aracı satın almayı düşünüyorum. Bunda en büyük etken benzer konfigürasyondaki araçların az da olsa daha pahalı olması, kendi aracımın tarihçesine hakim olmam.

    Alternatif araç bakarken şu aşağıdaki arzu nesnesi karşıma çıktı (awd, navi temelinde bakıyorum araçlara). Hiç aklımda yokken kaşıntı tuttu. ABD'de büyük motorlu (V8 AMG) yıldız kullanan arkadaşlara danıştım. Bakım için bir bütçe tutmam gerektiğini salık verdiler. Buna hazırlıklıyım. Edindiğim izlenim bakımlarına özen gösterildiyse normal şartlar altında göz kırpmadan alınır.

    Benim çekincem buradaki insanların araçlarına Türkiye'de alışageldiğimiz şekilde özenmemesi. Hoş Tr'de de 3-5 hesabına düşüp kıyı köşe ehil olmayanlara araç teslim edenler de çok fazla. O yüzden bu kmdeki bir aracın bana ne gibi kronik problem çıkarabileceğinden çok haberim yok. İyice gaza gelip test sürüşüne gitmeden önce satıcıyla özellikle görüşüp açığa kavuşturmam gereken, varsa bakım kayıtlarında dikkat etmem gereken hususlar nedir?

    Yorum yapacaklara şimdiden teşekkür ederim. İyi pazarlar 😉

    http://www.kbford.com/used/Mercedes-Benz/2010-Mercedes-Benz-S-Class-6bbf4cfb0a0e0ae77948e5c8f292c95c.htm?searchDepth=14:46

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.