Şimdi Ara

2010 KPSS Lisans Sonuçları Açıklandı ! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
0
Favori
8.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hopelephant

quote:

Orijinalden alıntı: kuruyemisci

arkadaşlar sözleşmeli ne demek?

bu sınavdan aldığımız puanlar seneye sınav olsa da 2 sene geçerliliği var mı?

kendi alanımızla ilgili kaç kişi kaç puanla nereye atanmış gibi bir istatiski bir bilgiyi nasıl bulabiliriz?(gıda müh.)

açıklanan kadroları nereden takip edebiliriz?

bence bunların cevapları için yanlış forumdasın ama bildiğim kadarıyla;

sözleşmeli demek kadro yok demek, eş durumundan atama isteyememek en büyük dezavantajlarından birisi ve bildiğim kadarıyla özlük hakları da kısıtlı.

evet puanının 2 yıl geçerliliği var ama bu puanla tercih sonucunda yerleşirsen herhangi bir yere aynı puanla tekrar tercih yapamıyorsun ki bu da bence çok doğru bir karar.
    çünkü çok biliyorum adam 90 almış bilmam nereye atanmış 2. atamada puanlar düştüğünden ve ihtimali yüksek olduğundan istifa edip başka yeri tercih edenler var. Böylece ilk atamada başka birisinin hakkını yemiş oluyor. Yeni, geç ama doğru bir karar.

Ösym sitesinde vardı taban puanlar diye sanırım ya da memurlar nete 2008 taban puanları diye bakarsan bulursun.

(Sanırım doğru forumdaymışsın)

Evet doğru forumdayım dostum :)

Acaba sözleşmeli mühendis daha mı az maaş alır?

• hocam o konuda bilgim yok, bir kpss dersanesinde matematikçi olarak görev aldığım için duydum bunları da

Orijinalden alıntı: hopelephant

hocam o konuda bilgim yok, bir kpss dersanesinde matematikçi olarak görev aldığım için duydum bunları da

Tamam hocam eyvallah

Tüm haber kanallarında çıkıyo artık sesimiz duyulmaya başlandı!!!!!

Orijinalden alıntı: ASUSX51
    KPSS'de 500 kişinin birinci olması konusunda ne düşünüyorsunuz? Bir de yüksek net yapanların düşük puan alması da düşündürücü...Bir tanıdığım 93 netle kpss3ten 77 aldı.

Bence olay sadece fulleyenlerle de alakalı değil.Mutlaka aralarında uyanık davranıp 3-5 soruyu boş yada yanlış yapanda olmuştur :) zaten akıllı adam kopya çekiyorsa aynen hepsini yapmaz biraz fark yaratır :) ama karı koca full yapan var deniyor işte bu olayları farklı boyutlara çekiyor.Bence ya sınav komple tekrarlanmalı ki tek tek ayıklamaları imkansız belki birisi daha uyanık çıkıp kendine yeticek kadar doğru yaptı nerden bilincek.Yada eğer tespit edildiyse kimlerin sınavında uygun olmayan duurm var hepsi iptal edilsin puanlar falan tekrar hesaplansın.Mutlaka standartları falanda etkiliyordur çok kişinin yüksek alması.Banada saçma geliyor çünkü yüksek netlerle 70-75 almak var yanlışlıklar.İnşallah tüm basına yayılır bu haberlerde sesimz tam duyulur.

• quote:

KPSS'de 500 kişinin birinci olması konusunda ne düşünüyorsunuz? Bir de yüksek net yapanların düşük puan alması da düşündürücü...Bir tanıdığım 93 netle kpss3ten 77 aldı.

Tanıdığının sonucunda bir yanlışlık olmasın. ben 96,25 netle 84,904 puan aldım onun da 93 netle 80 falan alması lazım. Bir bit yeniği var bu işte.

Orijinalden alıntı: drexel

quote:

Tanıdığının sonucunda bir yanlışlık olmasın. ben 96,25 netle 84,904 puan aldım onun da 93 netle 80 falan alması lazım. Bir bit yeniği var bu işte.

evet 93 netle 77 almak mümkün değil. bbenimde 95.25 netim var aldığım puan 83,162

belki bir ihtimal genel kültürden 60 net, genel yetenekten 33 net yapmış olabilir. çünkü standart sapmaları farklı. kpssuzmani puan hesaplamasına göre böyle bir durumda alacağı puan 79.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kullanici adi -- 19 Ağustos 2010; 12:21:14 >

• 93 netle 77 bence de imkansız.ÖSYM'de kesin bir durum var.Teyzem ve eniştem AÖF okumak için össye girdi.Tercih yaptılar, sonuçlar açıklandığında ekranda tercihler bildirilmediğinden işleme alınmadı yazıyor.Bu nasıl oluyor? Tecrübesiz de değiller daha önceden kpss tercih ve başvurusu da yaptılar.İlk önce teyzem tercih yaptı bir hafta sonra eniştem.Hadi biri olmasa anlarım ikisinin de tercihi farklı zamanlarda yapılmış olmasına rağmen olmamış.Tercihler bildirildi yazısını da görmüşler ama en büyük hataları yazıcı çıktısı almamaları.Şimdi ek yerleştirmeye kaldılar.

Orijinalden alıntı: tsfirtina

Tek brşey KOPYA!!!

Tüm haber kanallarında çıkıyo artık sesimiz duyulmaya başlandı!!!!!

İŞTE BU KADAR BASİT. KOPYACILAR NASIL DA BELLİ OLDULAR AMA!!!!!!!!!!!!!
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.