BİRDEE İX-35 FORUMUNDADA OKUDUM DA ARACIN YOL BİLGİSAYARINDAKİ VERİYLE GERCEK YAKIT TÜKETİMİNİ KARŞILAŞTIRAN VAR MI NE KDAR FARK VAR?
Bugün Honda'dan mesaj geldi. CR-V 2.2 dizel otomatik satışa sunulmuş. Fiyatına siteden baktım;
CR-V 2.2 i-CTDi Executive Otomatik Vites 108.550 TL.
quote:
Orijinalden alıntı: vincentvega
Bugün Honda'dan mesaj geldi. CR-V 2.2 dizel otomatik satışa sunulmuş. Fiyatına siteden baktım;
ah o 2 yok mu o 2....
quote:
CR-V 2008 yılından bu yana Amerika'da tüm segmentlerde en çok satılan SUV. Aylık satışları 16-20 bin arasında değişiyor. Yılda 200 bin civarını buluyor. Üstelik bunu Amerikalıların çok sevdiği V6 motoru olmadan yapıyor .
13.000 km oldu. Benim yakıt ortalamam 10.4 lt.
Şehir içi ne kadardır?
quote:
2.2. performansı nasıldır bilemiyorum ama sırf dizel olsun diye 30 Milyar fark verilmeyeceği için anlamsız bir ürün olmuş otomatik/dizel..
ÖTV oranı artmış.. 1 ay önce aldığım araç şu an 10.000 TL fazlasına satılıyormuş..
arkadaslar bende honda crv mi bir hafta once aldim iyikide almisim cunku yeni otv artisi ile ortalama 10 bin tl civarlarinda bir artis olacak.hondanin bundan sonra Acorrd ve Crv satislari onemli olcude dusecektir,Crv nin yeni gelen 2.2 dizel otomatik secenegi nin yuzde 84 ten yuzde 135 e cikmasi sonucu satma ihtimali bile yok :) honda bu modellerde ya turkiyeyi gozden cikaracak yada dusuk hacimli motor uretecek ki sadece turkiye icin boyle bir adim atmaz :)
Fiyatlar hala açıklanmadı. 2.2 dizelin fiyatını ben de merak ediyorum.
almak üzere olanlara geçmiş olsun, ancak almış olanlar için pozitif haber, araçlarımızın ikinci el değeri artmış oldu bence, bundan sonra sıfır araç değil ama ikinci el piyasası canlı olacaktır. kur 1.50 iken 80bin tl idi, 1.90a geldik, neredeyse aynı fiyattan sattılar, şimdi olması gereken fiyatı bulur, 94bin tl civarı diye tahmin ediyorum.
Honda daha fiyat ları açıklamamış ama subaru forester açıklamış. Bizim arabadan daha az özelliği olan kütük subaru forester neneden kalma 4 ileri otomatikin fiyatı 113 bin tl olmuş. Çok komik acayip güldüm. Tam 113 bin tl . Psikiyatrist eşliğinde artık araba almaya gitmek lazım adam akıl sağlığını yitirir valla .Bizim arabanın da en az 120 in tl olması lazım bence . CRV herşeyi ile her civatası ile foresterdan kat be kat üstün bi araba . Bizzati denenmiştir. Yanından bile geçemez . Ondan katılark güldüm 113 bin tl vay be . Hayat boyu biriktirilemeyecek bir para çoğu insan için. Yazılklar olsun ne diyelim. Allahdan 2012 modelleri beklemeden almışız arabayı yoksa CRV den mahrum kalacaktık. Enaz 15 bin tl zam gelir bence. Dizel otomatikde doğmadan bitti gitti. Çok yazık.
soylediklerine aynen katiliyorum ve ekliyorum ben 2012 modeli bekledim ve aldim.1 hafta ile yirttim valla yoksa crv hayaldi :) erdogan diyoki porsche alicagina fiat alsin :D :D beni guldurduya allahta onu guldursun porsche yerine tavsiye ettigi arabaya bak :D yani parasi olanda zaten o farki verir diyo verir vermesinede ben belki 2000 cc lik bir orta sinif 50 bin tl araliginda bir araba almak istiyom,daha seri araba almak istiyorum yavas giden arabadan hoslanmiyorum yani boyle bir araba almak istiyosan sana resmen harac vermek zorunda kalicam yok boyle bir anlayis boyle bir sistem.avrupada bazi ulkelerde kasko degeri ustunden vergi aliniyo.yani 150 milyarlik audi A5 ten baska 40-50 milyarlik ayni hacim bir peje veya benzeri arabadan ayri vergi aliniyo.adelet var.
Merhaba arkadaşlar. Accord'dan sonra CRV'ye geçen varsa yorumlarınızı paylaşır mısınız? Full Accord ve Full benzinli CRV sıfır fiyat farkı 10 bin TL. 2008 makyajlı Accord verip km'si yakın 2008 CRV alsam, aralarında üzerine ne kadar para vermeliyim? iyi forumlar.
sifir accordla sifir crv arasinda o kadar fark yok 6 bin liralik filan fark var.ha crv spor tamponlu navigasyonlu bahsediyosan o baska ama onlari accord ada ekletip onunda fiyatini arttirabilirsin.neyse.benim 2011 model sifir accordum vardi talihsiz bir kaza sonrasi sadece 2 bin km kullanabilme sansim oldu,kaskodan parasini alip yeni crv aldim.yani ikisinide kullandim.aralarindaki farka gelirsek.accordun suspansiyonlari biraz daha iyi yani ufak yol baglantilarini filan daha iyi emiyo daha olgun bir amortisor sistemi var.crv i cukurlari ve yariklari filan daha fazla hissettiriyo,tabikide rahatsiz edici degil sana cok fazla yansitmiyo ama suspansiyonlarinda takirti turkurtu sesi anca rahatsiz edebilir.accorun ici insana daha tok yani daha kaliteli doygun bir his veriyo.onun disinda crv nin kullanisi accorddan cok daha iyi yani yerden yukseklik hissi,icerisinin ferahli filan gayet guzel.ben sana accordun daha iyi olan iki artisini soyledim onun disinda crv daha guzel.crv den daha memnunum.dedigim gibi kullanisi accorddan cok daha rahat geliyo insana ve icerisi accorddan cok daha genis.aklina takilan birsey varsa sor ozellikle onu cevapliyayim
quote:
Orijinalden alıntı: yasko2348
sifir accordla sifir crv arasinda o kadar fark yok 6 bin liralik filan fark var.ha crv spor tamponlu navigasyonlu bahsediyosan o baska ama onlari accord ada ekletip onunda fiyatini arttirabilirsin.neyse.benim 2011 model sifir accordum vardi talihsiz bir kaza sonrasi sadece 2 bin km kullanabilme sansim oldu,kaskodan parasini alip yeni crv aldim.yani ikisinide kullandim.aralarindaki farka gelirsek.accordun suspansiyonlari biraz daha iyi yani ufak yol baglantilarini filan daha iyi emiyo daha olgun bir amortisor sistemi var.crv i cukurlari ve yariklari filan daha fazla hissettiriyo,tabikide rahatsiz edici degil sana cok fazla yansitmiyo ama suspansiyonlarinda takirti turkurtu sesi anca rahatsiz edebilir.accorun ici insana daha tok yani daha kaliteli doygun bir his veriyo.onun disinda crv nin kullanisi accorddan cok daha iyi yani yerden yukseklik hissi,icerisinin ferahli filan gayet guzel.ben sana accordun daha iyi olan iki artisini soyledim onun disinda crv daha guzel.crv den daha memnunum.dedigim gibi kullanisi accorddan cok daha rahat geliyo insana ve icerisi accorddan cok daha genis.aklina takilan birsey varsa sor ozellikle onu cevapliyayim
Sayın yasko2348 teşekkrüler cevap için. Güvenlik (çarpışma) konusunda hangisi daha iyidir. Yalıtım (Yol sesi geçirgenliği) konusunda nasıl bir fark var. Birde CMBS CRV ne oluyor? En pahalısı o.
İnternette takas olabilir diyen birisi var. Sıfırları arasında fark pek yok ama bakalım 2008 Accord verip 2008 CRV aldığımda üzerine ne kadar isteyecek. Ya da ne kadar vermeliyim? Araçların km'si temizliği ve donanımları aynı?
Aslında aracımdan memnunum. Hep binek araçlara bindim. Yüksek sürüş keyfini yaşamak istiyorum esasen. Ama şart değil. Accord'lada devam edebilirim. Siz ne dersiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: TcpIp
quote:
Orijinalden alıntı: yasko2348
Sayın yasko2348 teşekkrüler cevap için. Güvenlik (çarpışma) konusunda hangisi daha iyidir. Yalıtım (Yol sesi geçirgenliği) konusunda nasıl bir fark var. Birde CMBS CRV ne oluyor? En pahalısı o.
İnternette takas olabilir diyen birisi var. Sıfırları arasında fark pek yok ama bakalım 2008 Accord verip 2008 CRV aldığımda üzerine ne kadar isteyecek. Ya da ne kadar vermeliyim? Araçların km'si temizliği ve donanımları aynı?
Aslında aracımdan memnunum. Hep binek araçlara bindim. Yüksek sürüş keyfini yaşamak istiyorum esasen. Ama şart değil. Accord'lada devam edebilirim. Siz ne dersiniz?
Kardeş, CRV için yapılmış test sürüşü var..CMBS dahil diğer güvenlik paketlerini çok güzel ve arabada göstererek anlatmış.. Açıkçası benim bu arabayı almamda bu videonun payı çok oldu. Kesinlikle izlenmeni (tabi tüm CRV düşünen ve CRV sahiplerinin) tavsiye ederim.. http://tv.otomex.com/2011/08/honda-cr-v-testi/
guvenlik konusunda birsey diyemem ,o allahin isi ama teknik olarak ikiside birbirine yakin. Yol sesi motor sesi konularina gelirsek ikiside sessiz.accord yol sesini daha az iceriye aliyo,crv ise biraz daha fazla yol sesi aliyo,sonucta daha buyuk lastik edaplari var ve buda daha fazla ses almasina neden oluyo ve jeep olmasinin dezavantajiyla daha fazla ruzgar yiyiyo ama kesinlikle rahatsiz edici degil tabi bu benim gorusum.CBMS konusuna gelirsek,benim aracimda yok,aslinda ben fuul donanim istemistim ve extra guvenlik paketide var saniyodum ama satici beni yanlis anlamis..ama sonradan dusununce 5-6 binlik farka degmez dedim.CMBS sistemi sehir icinde kapali tutulmasi tavsiye ediliyo,cunku sehir icinde araclar birbirlerine cok yakin seyrediyo ve sik sik makas atiyoruz sehir icinde,arac sen makas atmaya calisirken senin istemedigin bir yerde gereksizce fren yapabiliyomus.ama sehirler arasi yolda cok guzel bir ozellik radar sistemi.neyse kisaca,bence CRV almani tavsiye ederim.accord da crv de ikiside cok guzel arabalr fakat crv yerden yuksek surus hissiyati ve genisligi daha hos bir surus hissi yaratiyo.iki aracinda tabikide birbirine ustun ozellikleri var ama bence yerden yuksek araba sormenin havasi ve hissiyati baska :) bu arada trafikte cok aceleci biriysen performansi tatminkar olmaya bilir,accorda gore biraz agir kaliyo ama bence kesinlikle yeterli,ki ben yeni kasa type-R kullanmis biriyim ve bana yeterli.bu arabadan gazi verdigin gibi ivmelenmesini zaten beklemiyordum
2.0 benzinli otomatik rakipleri fiyatlarını güncelledi. Bakalım Honda ne yapacak?
RAV4 2.0 Multidrive S Premium Plus 104,348 TL YENİ FORESTER AWD 2.0XS 4AT Premium 111.987 TL
Aracın fiyatı navigasyon tampon felan 115 bin TL olmuş diye duydum . Yakında kesin belli olur
Az önce Honda'dan mesaj geldi. CR-V ve Accord'da ÖTV artışının yarısını Honda karşılıyormuş. Fiyat alan oldu mu?
Fiyatlar açıklandı. Honda zammı kısmen yansıtarak rekabetçi fiyat politikasını sürdürüyor:
Elegance Lifestyle Otomatik Vites 2.0 Benzinli 79.647
Executive Otomatik Vites 2.0 Benzinli 88.678
Executive Ekstra Güvenlik Paketli Otomatik Vites 2.0 Benzinli 94.840