Şimdi Ara

2010 HDI Peugeot 206 plus yardım (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
751
Cevap
1
Favori
135.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Antalyada bir peugeot servisinden fiyat aldım. Rds ve derece fonksiyonu yokmuş benim arabanın, arabayı bilgisayara bağlayıp söyledi. Park sensörü 150 tl idi, 125 tl ye bıraktı. Kol dayama çok kaliteliydi. Bu arada tüm parçalar garantili. Ama ben hangisini yaptırsam ona karar veremedim.
  • Marşpiyel derken kapı eşiği korumasını mı kastediyorsun? Anlamadım şimdi.
  • evet maşpiyer de deniyor. Listede yazdıklarının hepsini yaptıracaksan eger söyle sıralım. Film xenon spoiler kol dayama park sensörü.
  • Film konusunda 250 tl vermeye değermi yoksa sanayide ucuza mı yaptırmalı?
  • dostum film işi herkesin anlayış şekli farklıdır.kimisi simsiyah olsun 50 tl yaptırım polis bir şey derse sökerim de.ben her zaman görünüş kalite ve sorunsuzluk ararim.bunuda ziebartta yakalıyorum.rakamlari yuksek ama hakkını veriyorlar.hem kaliteli hem hiç bir polis,tüv-türk falan sorun yaşamadim.
    o yüzden tercih senin..:):)
  • 206+ kullanicilari araçiniz kaç bin km geldi ve şehir içi ortalama ne yakıyorsunuz???

benim araç 9bin'de en son depoyu fulledikten sonra şehir içi 5.2 ltre ortalamam
  • pejoya hep dandik marka diyorum ama içimden pejo almak geliyo çok makul ve güzel görnmlü arabaları var
  • 206+ larda krank mili sorunluymuş peugeot çogu aracini geri çağiriyor :(:(
  • RDS için bişey diyemiycem ama derece yi bizzat kullandığım için söylüyorum eve mümkün yükleniyor.sadece benim aracta o özellik olacak değildir heralde. Kontağı ilk açtığınızda görünüyor, motor çalıştığı zaman saat görünüyor, ısı 8 derecenin altına düştüğünde direkt dereyi gösteriyor, eğer 2 derecenin altına düşmüşse yanıp sönüyor bunu da havalar soğuyunca farkettim.
    Daha önceden yüklediğim resim
     2010 HDI  Peugeot 206 plus yardım

Krank mili haberinin resmiyeti varmı?

• krank mili resmiyeti hakkında şöyle söylim arkadaşimi bayi ariyarak gelen araçlarda sorun oldugunu tek tek geri çağririp krank mili arizali ise değiştiriyorlarmiş eger motora aşinma yapmıssa moturu komple değiştiriyorlarmiş.arkadaşima randevu bile vermişler.
  • krank mili arızası 2011 model peugeot 206+ için de geçerli mi?
  • Daha önceden konuşuldu sanırım ama benim bir sorum olacak.
    arka kapıdaki höparlörler için tesisat hazırmı yoksa kablolarınıda biz mi çektiriyoruz?

Bir arkadasım aldı plus hdi.Peugeot Açı bayisinde 70 tl ye arkaya hoparlör takıyorlarmış?Doğrumudur?
  • bütün 206+ 107 ve bazi 207 lerde bu sorun varmiş.genel müdürlügü arayip aracinizin peugeot tarafindan geri çağirip çağirilmadigini kontrol edebilirsiniz.
    benim araçta geri çağirma olmadigini söylediler.ama arkadaşimda sorun varmiş randevu bile aldi.hee ne kadar tatmin oldum ne kadar gönlün rahat diye sorsaniz arabadan sogudum.

arka kapılarda tessisat olmadigini söyluyor servis.herşeyi yaptırmak bize kalıyor.70 tl normal. iki kolon 50 tl, 20 tl de işçilik.
  • Arkadaşlar biri fikir versin lütfen gidip Serviste 3M'in cam filmi mi 250 tl ye orjinal çizilmez ve garantili yoksa dışarda 80-100 tl ye mi film yaptırayım karar veremedim. Orjinal olsun da diyorum ama karar veremedim işte.
  • dostum cevap yazdım
  • 1) BU BAHSETTİĞİNİZ KRANK MİLİ ARIZASI NASIL OLUŞUYOR?

2)EĞER ARACIMDA BU ARIZA VARSA NASIL ANLAYABİLİRİM?BELİRTİLERİ NELERDİR?

BU KONUYLA İLGİLİ DETAYLI BİLGİLERİNİZ VARSA YORUMLARINIZI RİCA EDİYORUM...
  • krank mili aracin en önemli parçasidir.pistonlar güç vb herşey ona bağlıdır.araçta güç düşüklugu tarzi şeylerde belli eder kendini ama teknik oalrak tam bilgim yok.
  • arkadaşlar pejo sevisinde çalışan arkadaşıma sordum sorun var ama hepsinde değil bunu öğrenmek için servisi şase numaranızı veriyorsunuz onlar size bilgi veriyor garanti kapsamında değişiyor yani sorun yok arabadan soğumaya karalar bağlamaya gerek yok ben pazartesi gidip göstereceğim varsa değişiyor yoksa no problem bu arada serviste orjinal hoparlörü bağlatmayı düşünüyorum arka kapılara...
  • Arkadaşlar biri fikir versin lütfen gidip Serviste 3M'in cam filmi mi 250 tl ye orjinal çizilmez ve garantili yoksa dışarda 80-100 tl ye mi film yaptırayım karar veremedim. Orjinal olsun da diyorum ama karar veremedim işte.

arkadaşım okadar para verme güvendiğim dürüst bi camcı varsa tanıdığın git orda 100 tl ye yaptır ben öyle yaptım on numarada cam filmi servisler biraz kazık oluyor benim cam filmi taktırdığım yer servisler içnde çalışıyor aynı camı 100 ben taktırdım servisde 450 :)
  • Benim araç geçen hafta 2500 bakımına gitti, bana bişey denmedi krankla ilgili sormadımda böyle bişey. Olsa söylerlerdi değilmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osman_goksel -- 19 Aralık 2010; 0:24:11 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.