Şimdi Ara

2010 HDI Peugeot 206 plus yardım (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
751
Cevap
1
Favori
135.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tam tersini yazmışım pardon. önler 17 arkalar 13 olacak. Taktırdktan sonra yine bi servis yolu gözüküyor.
  • komple ses sistemi olmadan tatmin edebilecegini sanmiyorum 27 den sonrasi zaten kafa utuluyor. bu arada araniza katilmaktan onur duydum :) bende 206 plusimi 4 ay once satin aldim sadece tek eksigi tesisat kaldi birde derece problemi tabi :) gerci sizin koydugunuz resimi telefonuma indirip servise gittim ama sag aynanin altinda damla olmasi gerekiyormus sadece rds acildi ama artik onada gerek kalmadi direk navigasyon cihazini teyp cercevesine monte ettim :) yakinda resimlerini koyarim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dogukan_3002

komple ses sistemi olmadan tatmin edebilecegini sanmiyorum 27 den sonrasi zaten kafa utuluyor. bu arada araniza katilmaktan onur duydum :) bende 206 plusimi 4 ay once satin aldim sadece tek eksigi tesisat kaldi birde derece problemi tabi :) gerci sizin koydugunuz resimi telefonuma indirip servise gittim ama sag aynanin altinda damla olmasi gerekiyormus sadece rds acildi ama artik onada gerek kalmadi direk navigasyon cihazini teyp cercevesine monte ettim :) yakinda resimlerini koyarim

Aramıza hoşgeldin Dogukan_3002 aracını iyi günlerde kullan,
    Resimleri merakla bekliyorum. Konuyu incelediysn bende gpsli bir sistem buldum ve uyumluluğu ile ilgili araştırma yapıyorum. Orjinal teybi muhakkak çok kaliteli ses vermeyecektir. Amaç sesi yaymak ve biraz da olsa daha kaliteli ses almak. Üzerinde hoparlörler ne kadar iyi olsada pioneer v.s bir markanın hoparlörünü tutmaz. Tesisat konusunda ise genciz güzeliz ama benim çok çok bi merakım yok. sesi biraz güzelleştirebilirsem 27-28 yetiyo bana. Zaten izolasyon yok araçta içerde neyse dışardada o sesi duyabiliyorsun çok ta hoş olmuyor.

• arkadaslar kismet olursa onumuzdeki gunlerde 206+ alacagim envy dusunuyorum cunku kime sorduysam ABS li paket vermiyor.
    Envy modelini gittim inceledim oldukca begendim ozellikle deri direksiyon ve metal pedallar ayri bir hava vermis..

buarada yol bilgisayarinda kapilar acildiginda hangi kapinin acildigini gostermesi guzel olmus, test surusune gelince performans olarak beklentilerimin uzerinde cikti, cok rahat bir hizlanmasi var yol tutus herzamanki pegeout..ama en cok begendigim vites gecisleri rahat ve vitesin yeri cok ergonomik...

sifir arac alacagim fiyatta anlastim sayilir..sifir alacagim icin istemem gereken yada soylemem gereken birseyler varmi? onerileriniz neler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hedowich15

arkadaslar kismet olursa onumuzdeki gunlerde 206+ alacagim envy dusunuyorum cunku kime sorduysam ABS li paket vermiyor.
    Envy modelini gittim inceledim oldukca begendim ozellikle deri direksiyon ve metal pedallar ayri bir hava vermis..

buarada yol bilgisayarinda kapilar acildiginda hangi kapinin acildigini gostermesi guzel olmus, test surusune gelince performans olarak beklentilerimin uzerinde cikti, cok rahat bir hizlanmasi var yol tutus herzamanki pegeout..ama en cok begendigim vites gecisleri rahat ve vitesin yeri cok ergonomik...

sifir arac alacagim fiyatta anlastim sayilir..sifir alacagim icin istemem gereken yada soylemem gereken birseyler varmi? onerileriniz neler?

Aracı hernerden alıyorsanız, orjinal halı paspas seti, trafik seti ve (isteğe bağlı) park sensörü taktırın. Sıkı bir pazarlık ve bunları kesin isteyin. ben kasımda paketli dizel comfortu bunlar dahil 24.800 e aldım. aracım 2011 model

• cok tesekkur ederim. dedigin gibi ses izalasyonu diye birsey malesef yok en buyuk eksilerinden biride bu olmus ama sonradan yaptiralabilir dusuncesindeyim. hedowich15 bence park sensoru ve kolcak gibi aksesuarlari hediye olarak isteyebilirsin ben istemedigime pisman oldum. aractan performans olarak birsey beklenicekse benim dusuncem dizel olmali cunku torku daha fazla. yol tutus olarakta ben gayet memnunum ayrica jant lastikte yaptim biraz daha iyilesti diyebilirim ama yay istiyor. aracima kiyabilirsem takicam
  • park sensoru aracta varmis arkadaslar ama diger paspas ve trafik setini kesin isterim tesekkurler..

kolcak verirlermi bilmiyorum ama hic aklimda yoktu guzel oldu.. Dogukan araci dedigin gibi dizel alacagim...24800aldiginiz dizel comfort simdi 27800 sizin 206 harika bir yatirim olmus masallah, bana comfort icin inecekleri fiyat da max 26500 oldu..envy daha mantikli geldi abs oldugu icin bakalim hayirlisi olsun gelismeleri paylasacagim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hedowich15

park sensoru aracta varmis arkadaslar ama diger paspas ve trafik setini kesin isterim tesekkurler..

kolcak verirlermi bilmiyorum ama hic aklimda yoktu guzel oldu.. Dogukan araci dedigin gibi dizel alacagim...24800aldiginiz dizel comfort simdi 27800 sizin 206 harika bir yatirim olmus masallah, bana comfort icin inecekleri fiyat da max 26500 oldu..envy daha mantikli geldi abs oldugu icin bakalim hayirlisi olsun gelismeleri paylasacagim

Öncelikle dizel envy ve abs'li olanı almanı tavsiye ederim.Bizim comfort modellerinde ayrıca yol bilgisayarıda yok.( neyseki ben uzun uğraşılardan sonra taktırdım )
    Ayrıca vites topuzu, gümüş rengi pedallar ve elektrikli yan aynalarda ayrı bir hava vermiş.Şimdiden hayırlı olsun.Kazasız ve belasız.....
  • Arkadaslar bende aranıza katıldım envy modeli ile fakat cahıllıgımı maruz gorun bu arabada sadece abs mı var park sensoru asr gıbı seyler yok sanırsam. duz abslı bır araba bıldıgım kadarıyla. Bu arada araba bekledıgımden cok daha atak ve guzel cıktı. Allah herkese kazasız belasız kullanmayı nasıp etsın.
  • @fakrs

envy modelinde park sensörü var mı yok mu bilmiyorum ama confort ta bazı satıcılar hediye olarak takıyorlar. yoksa keşke hediye takmalarını ısteseydiniz.
  • Araba bana hediye geldiği icin oyle bır secenegım olmadı ama aldıgımız yer yabancı degıl ılk fırsatta arabayı memlekete goturunce yapısırım yakasına servısın :) Araba kucuk gercı park sorunu yaratmıyor ama yınede bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: farks

Arkadaslar bende aranıza katıldım envy modeli ile fakat cahıllıgımı maruz gorun bu arabada sadece abs mı var park sensoru asr gıbı seyler yok sanırsam. duz abslı bır araba bıldıgım kadarıyla. Bu arada araba bekledıgımden cok daha atak ve guzel cıktı. Allah herkese kazasız belasız kullanmayı nasıp etsın.

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. 206plus cılar olarak baya çoğaldık.

Ben aracı kasım ayında aldım. benim aldığım tarihte comfort vardı. Comfortun üstüne stil ve sportium gibi paketler eklenebiliyordu. Düzlerde hidrolik direksiyon, sürücü airbag, cd çalar, klima, ön cam otomatiği gibi standart özellikler var. Ben abs istediğim için mecbur stil paket aldım. Stil pakette abs, yolcu airbag, sis farı ve araç renginde kapı çıtaları ve ayna üstleri var. Bana yeterdi. Sportium biraz envy gibi çelik jant,yol bilgisayarı, ayna otomatiği, ön panjur gri, bagaj lambası, deri direksiyon, metal vites topuzu ve gri havalandırma çerçeveleri-kapı kolları.

Park sensörü 206+ larda opsiyonel bile değil. pazarlığın üstüne alacağınız yerden hediye olarak alabiliyorsunuz yada dışarıda 30-40 tl ye taktırıyorsunuz. Asr olayını hiç bilmiyorum. Pejolarda çarpraz fren sistemi var bu olay duruş mesafesini gerçekten kısaltıyor. Üzerine abs olunca güvenlik gayet iyi. Gerisi; zemin, lastik ve sizin bastığınız mesafeye kalıyor. Bugun deneme amaçlı yağmur yağarken 50km hızla birden tek seferde bastım frene hiç tepki vermeden hırt dedi ve sert bi şekilde durdu araba kaymadı bile içim baya bi kötü oldu birden durunca allah kötüsünü yaşatmasın.

Donanım sizin isteğinize bağlı ama almışken en iyisini almak lazım sonradan eksikler kendini çok belli ediyor ve bu hoş bir durum değil. Kendiniz bişiler yapmak istiyorsunuz bu seferde garanti engeli çıkıyor. Yakıt ekonomisi ve performans olarak 1.4hdi 206+ dışında araç tanımam :D ben rodajı geçtim geçeli aracı çok sert kullanıyorum ve performans/yakıt oranı mükemmel.

• yakıt derken :)

ben 3. depomu doldurdum ve ilk ölçümlerimde 100 km de 5,98 lt yaktı.
    2. ölçümümde 5,9 lt yaktı. umarım gittikçe böyle azalır. hesaplarıma göre 1 depo ile şehir içi 840 km ye yakın yapabiliyorum.

rodajı gecen arkadasların yakıt durumları nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mercilless

yakıt derken :)

ben 3. depomu doldurdum ve ilk ölçümlerimde 100 km de 5,98 lt yaktı.
    2. ölçümümde 5,9 lt yaktı. umarım gittikçe böyle azalır. hesaplarıma göre 1 depo ile şehir içi 840 km ye yakın yapabiliyorum.

rodajı gecen arkadasların yakıt durumları nedir?

6000km ye yaklaştı.
    yol bilgisayarım yok ama sabah akşam ankara trafiğindeyim 6.7 ile 6.0 arası değişiyor.
  • arkadaslar araclariniza kesinlikle jant takmanizi tavsiye etmem 20 liralik benzin koyup 5 gun gezdigim aracim simdi bir gun gezdirmiyor.bu arada aracim 5520 km de. birde sizlere bir sorum daha olucak arka sis farlarindan sadece sol taraftaki yaniyor ben ikisininde yanmasini istiyorum bu problemi cozebilir miyim ?
  • aracin benzinli Dogukan demi?

birde kaclik jant taktin ? resimleri mevcutmu?
  • 16-17" jant kullanmak performans/yakıt oranını düşürecektir. İlk aldığımda bir yakınım 14" replika jant hediye etti şimdi onları kullanıyorum. Rotbalansı çabuk bozluyor ama aracın performansı çok iyi. Kısmet olursa 15" orjinal çelik jant ve michelin energy lastik alıcam. İnş bu sene de pejolarda geçen seneki gibi michelin kampanyası olur gören duyan bilen olursa haber versin.

• Yol bilgisayarı yapmak isteyen arkadaşlara parça temini konusunda gereken yardımı sunabilirim arkadaşlar.Cıdalı nicki arkadaşımıza yol bilgisayarı tarafımdan yapılmıştır.Sitede de referanslarım mevcuttur.

Hoparlör konusunda maalesef arka kapıya tesisat çekilmemiş durumda.Siz ön hoparlörün oradan ek bağlantıyla hoparlörleri takıp serviste peugeot planettan fader ayarını açtırmanız gerekecek.Yol bilgisayarı olan arkadaşlar eğer derece kısmını da aktif ederlerse termometreleri de aktif olacaktır.Sormak istediğniz sorulara içtenlikle cevap verebilirim.

Tüm arkadaşları BU BAŞLIĞA BEKLERİZ

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HRMNKY -- 5 Nisan 2011; 2:30:51 >
  • evet aracim benzinli 17 inc jant ve 40 yanak lastik koydum bu performans ve yakit oranini dusurmeye yetti fakat gorunus on numara :) yarin resimlerini ceker koyarim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dogukan_3002

evet aracim benzinli 17 inc jant ve 40 yanak lastik koydum bu performans ve yakit oranini dusurmeye yetti fakat gorunus on numara :) yarin resimlerini ceker koyarim

Bu aracın ön takımı oldukça hassas.Bence 17 jant takarak yanlış yapmışsınız.Ha görünümü güzel olmuştur o ayrı.Bu araca 15' jant ideal.16'yı bile tavsiye etmiyorum açıkçası.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.