Şimdi Ara

200MP AI kameralı Honor 400 serisi tanıtıldı: İşte özellikleri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
261
Cevap
14
Favori
8.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam sanırım o Honor Magic 7 Lite fiyatı, 16K olursa muhteşem olur ama imkansıza yakın arkadaşın dediği gibi. Düz model için 20 civarı bir şey bekliyorum ama Honor 200 ile arasında tasarım harici çok fark yok. İşlemci aynı, telefoto kamera yok yani 20K üstüde sıkıntılı fiyat olur. Yarına kadar sabredicez mecbur :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 400 25k 400 pro 40k civarında olur

• Dave Gurney kullanıcısına yanıt
    Bana da bu civarda olur gibime geliyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Satışa 00:01 itibariyle açarlar mi ki yoksa belli bir saati var mı?

Bir de Android 16lı ilk telefon olacak heralde satişta olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 11 Haziran 2025; 23:56:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt

Gün içerisinde ki lansman dan sonra satışa çıkacak ama ben Android 15 ile gelecek biliyorum

• haytekin03 kullanıcısına yanıt

Umarım mantıklı bir fiyattan gelir. A56'nın üstünde ve S24 FE'ye yakın bir fiyattan gelirse maalesef hiç şansı olmaz. Çünkü kendisi batarya ve hızlı şarj desteği dışında A56'dan bile düşük bir cihaz...

• Benim aklımdaki rakam baz sürüm 8/256 23.999 tl ye çıkıp 4bin indirim ile 20k ya satılması olur, daha düşüğü zor görünüyor

+ lansmana özel 2x hafıza kampanyası da olur ise mükemmel olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haytekin03 -- 12 Haziran 2025; 9:39:49 >

Katılıyorum, 19-20 aralığının üstü olursa, satışlar epey düşer

birkaç hafta önce 23 bine 256 gb s24fe aldım, a56 19 binlerde

işlemcisi s24fe'nin yarı performansında, 3. kamerası olmayan telefona... bazıları 25-30 yazmışlar da o fiyatlardan gelirse honor Türkiye de tutunamaz.

400 pro 29-30 bin

400 baz olan da 19-20 bandında olmalı ki satabilsin

Düz modelde 512GB versiyonu HB'de gözükmüyor. Şimdilik sadece 256 var sanırım. Honor 200 8/256 18 bine satılıyorken bu cihazın donanımsal neredeyse hiç farkı olmadan 20K üstü olması çok gereksiz olur. Tek avantajı düz ekran ve ergonomik tasarımı. Keşke içine 8gen2 falan koysalardı da fiyatı yüksek olsaydı en azından amiral işlemcili her türlü tercih sebebi olurdu. 3 yıldır 7gen3 kullanıyorlar oyunlarda bazen yetersiz kalıyor. Uzun vadede bu işlemci yetersiz kalacak gibi.

• akıllıdeli06 A kullanıcısına yanıt

Hocam absürt olacak ama 19 - 20 de fazla gibi bence. Çünkü bundaki 7 Gen 3, Exynos 1580'e göre cidden düşük bir SoC. Exynos 1580, 7 Gen 4 rakibi bir SoC bilindiği üzere. Bu adamlar gelip de o fiyata satmaya kalksa yine talep görmez gibi. Samsung Fan'ı değilim yanlış anlaşılmasın ama daha uyguna alüminyum çerçeve ve cam arka kapağa sahip - daha güçlü cihaz varken sırf 6000 mAh için gidip de Honor 400 almam.

Referans olması açısından Honor 400'deki 7 Gen 3'ün Geekbench skorları 1150 / 3150 küsür dolaylarındayken A56'daki Exynos 1580'de bu değerler 1350 / 3850 küsür dolaylarında. SoC'ler arasındaki güç farkını varın siz hesap edin :).

• HB deki fotolarda adaptör de görünüyor, acaba kutu içinde var mı? Global incelemelerde yok diye biliyorum kutuda adaptörü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 12 Haziran 2025; 10:28:25 >

Avrupa verisyonda pil 5300 mAh (66W) ve kutudan adaptör - kılıf falan çıkmıyor. Buraya 6000 mAh (80W) denk gelmesi iyi olmuş ama adaptör olmaz bence ya :).

• Surface Area S kullanıcısına yanıt
    Lansmana özel bir durum olabilir belki, hb de koymazlardi diye düşünüyorum olmasaydi

• Hepsiburada link var mı göremedim

• Surface Area S kullanıcısına yanıt

6000 mAh kesin mi? Buraya da 8/256 lık 5300 mAH lik versiyon ile gelirse şaşırmam.

göstermelik 23.999, lansmana özel hepsi burada da 19.999 derlerse tadından yenmez :)... Samsung telefonları sevmiyorum ama Türkiye fiyatları gerçekten rekabetçi

Bari 7 gen 4 , 7200 batarya getirin ki eh işte diyelim.

• akıllıdeli06 A kullanıcısına yanıt

Hepsiburada sayfasında 6000 mAh olarak görünüyor. Ama ben hala 20K₺'nin fazla olduğunu düşünüyorum. Çin'deki modelinde 7 Gen 4, 7200 mAh batarya, alüminyum çerçeve - cam kapak, IP69 gibi farklar var. Resmen iki farklı cihaz olmuş.

Samsung'u bende pek sevmiyorum ama yerel fiyatlandırma sayesinde orta segmenti domine ediyor adamlar. Teknolojiden anlamayan adam aynı fiyata Samsung varken Honor almaz bence. Bi'de bu Honor da deneme şansın da yok, alıp 1 hafta sonra satsan çok değer kaybediyor.

• Almanya sitesinde adaptör ve 512lik ve bunlara ek olarak sanırım kulaklık ve 180 gün onarimsiz degisim paketleriyle 500€ ile kendi sitelerinde satışı var. € 45 desek 22500 ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 12 Haziran 2025; 11:3:14 >

HB'de 1 yıl geçerli ekran ve arka kapak ücretsiz değişim garantisi var. Kutudan şarj adaptörü ve kılıf çıkacak. Pil 6000Mah o kesin. Bazı batarya uygulamaları 5300 gösterecektir şimdiden söyleyeyim, çok takılmayın dikkate almayın. Yanında kulaklık veya başka bir hediye olur mu bilmiyorum, olursa fiyat artışı olur.

Az önce Vatan'ı aradım, cihazlar mağazalara gelmiş elden teslim edilecek durumdalar ama satışa başlanmamış. Lansmanı bekliyorlar ama lansman içinde Honor tarafı ne saat vermiş ne bir şey. Fiyat hakkında da bilgi vermediler.

• draqpit42 kullanıcısına yanıt
    Peki teşhir varmiymis hcm mağazalarda biraz kurcalasak

• draqpit42 kullanıcısına yanıt

Adaptör ve kılıf çıkması iyi olmuş. Ekran ve arka kapak değişim garantisini bende gördüm. Şu an daha çok merak ettim fiyatını. HB'de 4K₺ indirim olayı vardı. Buna istinaden ben lansman fiyatının 23.999₺ veya 24.999₺ olacağını düşünüyorum. Ön kayıt indirimiyle de 20 - 21K₺ bandına gelir ama bana göre bu cihaz için fazla :D.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.