hr araba pahalı. bence hondanın fiyatları normal. İnanın yaza en gç sonbahara bu fiyatlarıda özleyeceksiniz.
bu gün msj geldi arkadaşlar 21 şubatta yeni cityy kokteyli var bekleriz diyerekten.
bencede fiyatlar şişik gibi
Jazz ve City nin motorları aynı gibi gözüküyor, iki araç arasında pek bir ağırlık farkı da yok ama tüketim ve emisyon değerleri farklı. Üstelik City de VSA yani ESP de yok. Fiyatı Jazz a göre bin tl daha pahalı üstelik. Sanki Honda Türkiye yeni City için yanlış bir hamle yaptı. O fiyatlara Mazda 3 gibi, Lancer gibi bir üst sınıf, hemde Esp li, alaşım jantlı, otomatik klimalı daha bir sürü donanımlı araçlar alınabiliyor. Hadi herşeyi geçtim bu Honda satan arkadaşlar foruma da mı takılmıyorlar yahu. Biraz piyasadan haberleri olur en azından
pahalı değil çok pahalı çok alt tarafı city nedir abicim bu yaaa
quote:
Orjinalden alıntı: Tergener
Jazz ve City nin motorları aynı gibi gözüküyor, iki araç arasında pek bir ağırlık farkı da yok ama tüketim ve emisyon değerleri farklı. Üstelik City de VSA yani ESP de yok. Fiyatı Jazz a göre bin tl daha pahalı üstelik. Sanki Honda Türkiye yeni City için yanlış bir hamle yaptı. O fiyatlara Mazda 3 gibi, Lancer gibi bir üst sınıf, hemde Esp li, alaşım jantlı, otomatik klimalı daha bir sürü donanımlı araçlar alınabiliyor. Hadi herşeyi geçtim bu Honda satan arkadaşlar foruma da mı takılmıyorlar yahu. Biraz piyasadan haberleri olur en azından
citynin en çok tercih edilme sebebi ekonomisi ve donanım zenginliğiydi...
yeni kasada es otomatikte 8.3 gibi bir değerle ekonomikliğini eskisine göre kaybetmiş..
ayrıca vsa da bulunmaması donanım olarak büyük eksiklik...
fiyatı da cabası...
bu cityde pek tutulmaz....
saygılarımla....
Bu fiyatla tam bir hayal kırıklığı... bu fiyatları daha çok arayacaksınız diyen arkadaşa da yuhh, daha ne kadar çıkacak... cıvıc'ınız var diye uçmayın. bende yeni city düşünenlerdendim hondayı çok tutar ve severim ama bu fiyatla biraz sıkar. Honda bu sefer çiviyi çiviyle sökemeyecek.
Bu tanıtım fiyatı. Kriz Haziranda teğeti bırakıp köküne kadar girince görcezz fiyatları.
Otomatik versiyon söylediğim gibi tam otomatik geldi. Ama fiyatlar 4-5 milyar daha yüksek geldi. City, Jazz'dan daha pahalı olacak bir özelliğe sahip değil ki. İlk gözüme çarpanlar: VSA panaromik cam, yağmur ve far sensörü yok.
Valla bence arabanın donanımından bahsetmek bile gereksiz.Sonuçta sınıfı belli,hitap ettiği kitle belli,emsalleri belli.Ben bunların içinde en iyisini yaptım diye bir iddian varsa,rakamı da böyle uçurmayacaksın ki,halk tercihini senden yana kullansın.Bence bu fiyatlar düpedüz saygısızlık,adamı enayi yerine koymak.Şahsen ben bu fiyatları görünce arabayı inceleme gereği bile duymadım.Allah akıl fikir versin
Honda abartmış,City fiyatına Civic,megane,lancer veya focus alınır.Japon otomobillerini çok severim ama bu fiyat politikası alacak olanı bu araçtan uzaklaştırır.Hem kriz var deniliyor hem de yüksek fiyat isteniyor.City 30 bin lirayı geçmemeliydi.Umarım tez zamanda bu politikadan vazgeçilir.Honda bu fiyatlar ile direk Hyundai Accent ve Reno Symbol'a çalışıyor.
quote:
Şahsen ben bu fiyatları görünce arabayı inceleme gereği bile duymadım.Allah akıl fikir versin
+1
Eski kasa city'leri 26-27 'ye satıyorlardı yanlış mıyım? bu ne kasayı yenile %30 zam yap
diğer bütün modeller fiyat indirimine giderken honda fiyat arttırımına gitti bunu anlamak mümkün değil ama kabahat bizlerin illa honda honda diyerek biz kendi kendimize yaptık bunları bu fiyatlara diğer modellerde daha donanımlı ve üst sınıf arabalar mevcut anlaşılan bu stratejiyle devam ederse honda baya müşteri kaybedecek gibi gözüküyor
quote:
Orjinalden alıntı: ABABA2307
Bu tanıtım fiyatı. Kriz Haziranda teğeti bırakıp köküne kadar girince görcezz fiyatları.
quote:
felaket tellalığı yapmayın.. sizin gibiler düşünen oldukça ve çoğaldıkça daha da dibe batmamız kesin zaten.. piyasada sıcak para yok millet ıkınıp duruyor kasıyor para harcamayayım diye.. para dolaşmıyor ortada.. kriz tabi olur..
ofisim boğaza bakıyor ve takip ediyorum 4 aydır 4 tane gemi geçmemişti.. yavaş yavaş tankerler, yük gemileri geçmeye başladı.. bu gün merkez bankası faizlerde rotuş yaptı biraz daha düzeltmek için.. pozitif bakın biraz gelişmelere!
Düzeliyor piyasa ama insanların zihniyetinin de değişmesi lazım.. bu sitelerde bir sürü saftirik insanlar var ve gak deseniz inanıyor!.. tekrar söylüyorum felaket tellallığı yapmayın!
Benim lafımla memleket batacaksa, yarın kurtariim memleketi. Bi laf ederim kurtulur. Sen iş yapıp ekonomiyi takip etmektense penceresi boğaza bakan ofisinde oturup aylarca gemi sayarsan anca bu kadar yorum yaparsın. Gerçekleri gizlemek esas insanlara ihanettir. Bunları açıklamayı felaket tellallığı diye nitelendirmek ne kadar doğru, sen karar ver...
Abi şu boğaza bakan ofisinde ben garibana bi iş yokmu, ne iş olsa yaparım abi
quote:
Benim lafımla memleket batacaksa, yarın kurtariim memleketi. Bi laf ederim kurtulur. Sen iş yapıp ekonomiyi takip etmektense penceresi boğaza bakan ofisinde oturup aylarca gemi sayarsan anca bu kadar yorum yaparsın. Gerçekleri gizlemek esas insanlara ihanettir. Bunları açıklamayı felaket tellallığı diye nitelendirmek ne kadar doğru, sen karar ver...
sen ve senin gibiler dedim zaten.. tek başına kimse batıramaz ülkeyi merak etme o kadar kudret mümkün değil.. gerçekleri gizlemek değil bu aslan parçası.. mantalitenden bahsediyorum.. kriz olduğunu ben de biliyorum!.. Lakin farklı dünyalardayız seninle hayata ve olaylara bakış olarak.. İstanbuldaki sıcak piyasayı anlatamam şimdi sana, keza anlatsam da farketmez sana!..
sen kuyruğunu kıstırıp köşende yangının bitmesini beklersen, sonra ortalık düzeldikten sonra çıkarsan gün ışığına.. sonra da şükürler oldu atlattık bu krizi dersin.. Ama bilmez kimse taşın altına elini sokmadığını.. Bu şekilde yapan tonla insan var.. o yuzden krizi zor atlacağız zaten!.. Borsada spekülasyon diye bir terim duydun mu sen?? Eminim daha iyi anlamışsındır şmdi..
Gemileri sayarak ancak bu kadar yorum yaparsın cümlesi ise çok talihsiz bir cümle.. İnsanların kim olduğunu bilmeden yorum yapma alışkanlığına bağlıyorum ve üzeirnde durmuyorum..
Ekonomi bilmeden, kriz yönetimi nedir nasıl olur sorularının cevaplarını bilmeden, "Gerçekleri gizlemek insanlara ihanettir" cümlesini sarfedersen ben ancak gülümserim bu yazdığına.. Ekonomi hakkında zerre kadar bilgin yokken ancak bu kadar yorum yaparsın demek de yakışmaz bana..
Şu şöyle olacak bu ayda şunlar olacak aman ha paranıza sahip çıkın gibi telkinler burada bir çok panik havasında olan ve ne yapacağını bilmeyen insanı etkiliyor.. sıcak paranın piyasada dolaşması lazım!.. insanlara iyilik yaptığını düşünerek kendin dahil herkese kötülük yapıyorsun ama bundan da bihabersin..
burada yazdığım şeylerin bir çoğunu sana yazıyor gibi görünsem de, sen ve senin gibi düşünenleredir bu yazdıklarım.. kriz var ama kısa sürede atlamamız lazım bunu da..
Bu arada.. kriz bizi teğet geçecek sözü ile aynı kefeye koymasın kimse bunlar.. hele bu sözü sarfeden kişi ile aynı düşüncelere sahip olduğumu hiç mi hiç sanmayın.. belirtmiş olayım..
selametle
quote:
Orjinalden alıntı: enginu
quote:
sen ve senin gibiler dedim zaten.. tek başına kimse batıramaz ülkeyi merak etme o kadar kudret mümkün değil.. gerçekleri gizlemek değil bu aslan parçası.. mantalitenden bahsediyorum.. kriz olduğunu ben de biliyorum!.. Lakin farklı dünyalardayız seninle hayata ve olaylara bakış olarak.. İstanbuldaki sıcak piyasayı anlatamam şimdi sana, keza anlatsam da farketmez sana!..
sen kuyruğunu kıstırıp köşende yangının bitmesini beklersen, sonra ortalık düzeldikten sonra çıkarsan gün ışığına.. sonra da şükürler oldu atlattık bu krizi dersin.. Ama bilmez kimse taşın altına elini sokmadığını.. Bu şekilde yapan tonla insan var.. o yuzden krizi zor atlacağız zaten!.. Borsada spekülasyon diye bir terim duydun mu sen?? Eminim daha iyi anlamışsındır şmdi..
Gemileri sayarak ancak bu kadar yorum yaparsın cümlesi ise çok talihsiz bir cümle.. İnsanların kim olduğunu bilmeden yorum yapma alışkanlığına bağlıyorum ve üzeirnde durmuyorum..
Ekonomi bilmeden, kriz yönetimi nedir nasıl olur sorularının cevaplarını bilmeden, "Gerçekleri gizlemek insanlara ihanettir" cümlesini sarfedersen ben ancak gülümserim bu yazdığına.. Ekonomi hakkında zerre kadar bilgin yokken ancak bu kadar yorum yaparsın demek de yakışmaz bana..
Şu şöyle olacak bu ayda şunlar olacak aman ha paranıza sahip çıkın gibi telkinler burada bir çok panik havasında olan ve ne yapacağını bilmeyen insanı etkiliyor.. sıcak paranın piyasada dolaşması lazım!.. insanlara iyilik yaptığını düşünerek kendin dahil herkese kötülük yapıyorsun ama bundan da bihabersin..
burada yazdığım şeylerin bir çoğunu sana yazıyor gibi görünsem de, sen ve senin gibi düşünenleredir bu yazdıklarım.. kriz var ama kısa sürede atlamamız lazım bunu da..
Bu arada.. kriz bizi teğet geçecek sözü ile aynı kefeye koymasın kimse bunlar.. hele bu sözü sarfeden kişi ile aynı düşüncelere sahip olduğumu hiç mi hiç sanmayın.. belirtmiş olayım..
selametle
BEN DE EKONOMİ CANLANSIN DİYE YASTIK ALTINDAKİ DOLARLARIMI VE ALTINLARIMI BOZDURDUM..(GAYET CİDDİYİM) AYRICA (SEN SENİN GİBİLERE) LAF SÖYLEYECEĞİNİZE TÜSİAD'DAKİ KRİZİ ÇIKARLARINA DÖNÜŞTÜRÜP MİLLETİN PARALARINI RESMEN ÇALAN İNSANLARA SÖYLEYİN.. ADAM NACİZANE FİKRİNİ SÖYLEMİŞ SADECE, AYRICA DAHA DÜN GEÇTİ MECLİSTEN EKONOMİK PAKET 6 AYDIR NERDEYDİ HÜKÜMET TEĞET GEÇECEK DEDİ MİLLETİN AĞIZINA MEZE OLDU AHAMDA IMF'DE VERMİYO PARA BAKALIM BAŞIMIZIN ÇARESİNE NASIL BAKACAKSAK.