biz bi alsaydık şu pspyi oynayacak çok oyun var sanırım
GUNCELLEME(28 Kasım 2008)
Tenchu 4 japon listesine eklendi 12 subat 2009 da cıkacak Dynasty Warriors: Strikeforce cıkıs tarihi 26 subat 2009 olarak degistirildi Bazı oyunların videoları eklendi
GUNCELLEME(11 Aralık 2008) Mana Khemia: Alchemists of Al-Revis Portable ve Star Ocean: Second Evolution cıkıs tarihi 20 Ocak olarak duzeltildi X-Men Origins: Wolverine dogrulandı cıkıs tarihi mayıs ayi olarak belirlendi Up Amerikan listesine eklendi 27 Mayısta cıkacak Mobile Suit Gundam: Giren no Yabou -- Axis no Kyoui V Japon listesine eklendi 5 subatta cıkacak Ever17: Out of Infinity ve Never7: The End of Infinity Japon listesine eklendi 12 Martta cıkacak Brandish: The Dark Revenant japon listesine eklendi 19 Martta cıkacak Harvest Moon: Sugar Village japon listesine eklendi 19 Martta cıkacak
ooo baya oyun çıkıyo. heyecanla bekliyoruz
Super Stardust Portable çıktı, oynadım bitirdim hatta.
GUNCELLEME (2009 dan once son 27 Aralık 2008) Dynasty Warriors: Strikeforce Cıkıs tarihi 18 mart 2009 olarak degistirilldi Monsters vs Aliens cıkıs tarihi 24 Mart olarak degistirildi Up a bilgi eklendi Mytran Wars Aralık 2008 den 2009 Ocak-Mart arasına ertelendi listeye eklendi Dissidia Final Fantasy Japonca olarak aralık 2008de cıktı ve İnglizce versiyonu duyruldu Nisan-Haziran arasi amerika ve avrupaya ingilizce olarak cıkacak Martial Arts: Capoeira listeye eklendi Nisan-Haziran arası cıkacak PixelJunk Monsters listeye eklendi 2009 icerisinde cıkacak Resistance Retribution cıkıs tarihi 24 subat olarak degistirildi Zill O'll ~Infinite Plus~ japon listesine eklendi 22 ocakta cıkacak Dragon Ball: Evolution japon listesine eklendi Mart ayinda cıkacak Disgaea 2 Portable Japon listesine eklendi 2009 icerisinde cıkacak Super Stardust PSN e erken cıktı listeden kaldirildi
Mutlu yıllar nice oyunlar!!
Duke Nukem in oyunu gelıyor mus o guzel olabılır.Bunun dısında diger oyunlar sıradan gibi duruyor bir de belki resistance guzel olabılır.
güzel olmuş eline sağlik inç yeni slim imle oynarim bu oyunlari...
quote:
Orjinalden alıntı: Party Starter
Resistance Retribution cıkıs tarihi 24 subat olarak degistirildi
GOW'dan sonra PSP'ye gelen en iyi oyun olacak!
Ah şu zaman geçsede oyunca kavuşsak sabredecek hal kalmadı
quote:
Orjinalden alıntı: Alfren
quote:
Orjinalden alıntı: Party Starter
Resistance Retribution cıkıs tarihi 24 subat olarak degistirildi
GOW'dan sonra PSP'ye gelen en iyi oyun olacak!
Ah şu zaman geçsede oyunca kavuşsak sabredecek hal kalmadı
ps3 ü bırakıp psp ye dalcam bu sene res. yüzünden herlde
2. analog olmadığı için ben pek iyi olacağını sanmıyorum resistanceın ama umarım yanılırım
Dino Dini's soccer'ın çıkacağını hiç sanmıyorum. Adam programcılığı, oyun yapımcılığını falan bırakıp kendini tamamen müziğe verdi. İşin kötüsü, berbat çalıyor
GUNCELLEME (10 Ocak 2009)
DJ Max Fever in cıkıs tarihi 27 Ocak olarak degistirildi Martial Arts: Capoeira cıkıs tarihi 17 Subat olarak degistiridli Petz Saddle Club cıkıs tarihi 17 Subat olarak degistirildi Prinny: Can I Really Be the Hero? cıkıs tarihi 17 subat olarak degistirildi Samurai Shodown Anthology cıkıs tarihi 24 Subat olarak degistirildi Brave: A Warrior's Tale cıkıs tarihi 2 Mart olarak degistirildi Hammerin' Hero listeye eklendi 3 Martta cıkacak Resistance: Retribution cıkıs tarihi 17 Mart olarak degistirildi Dynasty Warriors: Strikeforce 24 Mart olarak degistirildi Cid the Dummy cıkıs tarihi belirsiz bir tarihe ertelendi Air Conflicts: Aces of World War II listeye eklendi 19 Aralık 2009 da cıkacak
konu olarak ve bence psp de oynana bilecek en güzel oyunlar olarak ben bunları seçtim Undead Knights Ushiro Final Fantasy Agito XIII ve Ever17 özellikle bi silent hill gibi oyun fanatiği olarak ever17 görüntüleride güzel olursa ii bir yer edine bilir.
eski bir amiga cı olarak cannon fodder i merak etmiyor değilim, ama sensible soccer 2006 gibi oyunu batırma ihtimalleri daha fazla duruyor.
psp3000 kırılsın biran önce
GUNCELLEME (29 Ocak 2009)
Air Conflicts: Aces of World War II cıkıs tarihi 24 subat 2009 olarak degistirildi resim eklendi DT Carnage cıkıs tarihi 24 mart 2009 olarak degistirildi Mana Khemia: Alchemists of Al-Revis Portable 10 Marta ertelendi Star Oeon second evulation cıktı listeden kaldırıldı DJ Max Fever cıktı listeden kaldırıldı Martial Arts: Capoeira 27 Marta ertelendi Samurai Shodown Anthology 10 Marta ertelendi Brave: A Warrior's Tale 31 Marta ertelendi Monsters vs Aliens iptal edildi listeden kaldırıldı Class of heroes listeye eklendi 7 nisanda cıkacak Dragon Ball: Evolution cıkıs tarihi 7 nisan 2009 olarak degistildi resim eklendi Guilty Gear XX Accent Core Plus lisete eklendi nisan-mayıs arası cıkacak Zill O'll ~Infinite Plus~ japonyaya cıktı japon listesinden kaldırıldı