Şimdi Ara

2009 Avrupa Şampiyonası (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.433
Cevap
0
Favori
35.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kènan

quote:

Orijinalden alıntı: B@cuk

Bu hakemi fedarasyona şikayet edelim. Bu 4 saniye nerden çıktı. İlk defa böyle bir şey gördüm. Hidayete iyi çamur atıyorsanızda mehmet okur neden takımda yok. Ömer aşık gibi birini uzun diye takımda tutyorlarken mehmet okur gibi bir uzun neden gelmiyor.

Kendi tercihi.

Bence MEHMET OKUR'U mail yağmuruna tutalım. Bu takımın ona çok ihtiyacı var. Hidayet ile yürüyecek iş değil.

mehmet, "coach'un sistemi bana uymuyor" diye açıklama yaptı. aynı sisteme hidayet adapte olamayınca burada aldığı bela okuma oranını gördükten sonra mehmet'e hak veriyor insan... oysa şu iki adam üstüne kaya ve serkan'lı bi sistem kurmuş olsaydık şu turnuvadaki ispanya ile birlikte en iyi kadro bizde olacaktı..

• quote:

evet ibrahim yada harun gibi eski şutörlere ihtiyaç var. Birde şu var NBA de buradaki pota yükseklikleri farklı. Dolayısı ile nba de iyi şutör burada kötü şutör olabiliyor.

Saçmalamayın yahu. Dünya'nın her yerinde (ankara belediyesinin yaptırdığı demir kes delik koy biçimli potalar hariç) 3.05 tir.

Yıllardır birileri sizi kandırıyor sizde bunu yiyorsunuz. Yapmayın böyle.
  • Yunanlar şu anda bize gülüyor,evlerinde bizle dalga geçiyorlar.

Bunu Türk milletine yaşatan herkesin Allah belasını versin
  • ya yanlışlar o kadar fazla ki insan sinirden çatlıyor.emin olun fenerden 6 yediğimiz maçta bile bu kadar sinirlenmemiştim. nasıl bir savunmamız var uzunlar nasıl ribaund alamaz.bizimkilerin boy avantajı var.hayır adamların hep 3-4 saniyesi kalıyor kenardan oyuna başlıyorlar spanolis hop 3 lük yolluyor oda adam boşta rahatsız eden yok.bu nasıl bir savunmadır allah aşkına.hidayet zaten rezalet turnuva boyunca.ya bu takımda kaya,hüseyin,serkan nasıl oynamaz aklım almıyor.
  • 4 saniye olayının açıklaması nedir çok merak ediyorum? k..... mun hakemi neden boyle bi karar verdi neresinden uydurdu o 4 saniyeyi?
    rezillik saçmalık ötesi bir şey. ersan'ın o pozisyondan hemen sonra attıgı 3 lük de hakeme kapak olsun.
    ender de son topu felaket kullandı. macı uzatmaya tasıyan adam olmanın verdigi özgüvenle sallayıverdi ama olmadı.
    ömer aşık konusuna gelirsekde , serbest atısdan attıgı airball muhtemelen varejao nun nba jeneriklerine giren komik şutu gibi
    dalga konusu olucakdır.bu arada ömer aşık kaç yaşında?
  • Birşey soracağım şimdi bu tür turnuvalarda eğer sonradan yanlış olduğuna kanaat getirirlerse ve yanlış olduğunu kabul ederler bizimkiler de itiraz ederlerse tekrarlanır mı maç ? Yada kalan dk lar oynanır mı ?
    Normal lig falan olsaydı olabilir di ama bu tür turnuvalarda olur mu böyle birşey ?
  • Adamlar anlamış Ömer Aşığın ne *** olduğunu, bütün foulleri Ömer Aşık'a yapıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Birşey soracağım şimdi bu tür turnuvalarda eğer sonradan yanlış olduğuna kanaat getirirlerse ve yanlış olduğunu kabul ederler bizimkiler de itiraz ederlerse tekrarlanır mı maç ? Yada kalan dk lar oynanır mı ?
    Normal lig falan olsaydı olabilir di ama bu tür turnuvalarda olur mu böyle birşey ?

normalde olsa bile yunanistan'a karşı olmaz herhalde. fiba'nın çok büyük sempatisi var kendilerine.
  • Yazık Türk basketbol seyircisine hem de çok yazık..Bir maçta vezir yaptıklarımızı bir maçta rezil yapmışız..

Bu maçı son saniyede kazansaydık takımı göklere çıkartırdık şansız bir şekilde elendik ki bir ekol basketbol takımına elendik ettiğimiz laflara bakın..Başka konularda daha beter..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dwimmerlaik -- 18 Eylül 2009; 21:52:47 >
  • Konu boşalmışken yazayım biraz. Adamlar bizi uyuttu resmen. Serbest atış ve ribaundlarla maçı götürdüler. Hakemlerin yardımını ve bizim maç sonu kötü oyunumuzu da değerlendirip kazandılar. Hakemlerin yanlı yönetimi için Türkiye de kötü oynamasaydı diye bakılmamalı olaya. İnce ince doğrandık. Bizim kötü veya iyi oyunumuz hakem kıyağı gerçeğini değiştirmiyor. bkz: Yunan lobisi.

Bu kötü Yunanistan'ı yenemediğimiz için daha çok üzülüyorum. Bu oyunu İspanya karşılarında oynarlarsa fark yiyebilirler. Umarım yerler de. Yunanistan, son çeyrek ve uzatmalarda top kayıpları yapıp maçı bize sundular ama biz de berbat tercihler yaparak hediyeyi kabul etmedik. Yazık oldu. Bu turnuvada madalya almalıydık. İyi maçlar çıkardık, hepsine teşekkür ediyorum ama çeyrek final bizim için başarısızlık maalesef.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .Mirliva.

quote:

evet ibrahim yada harun gibi eski şutörlere ihtiyaç var. Birde şu var NBA de buradaki pota yükseklikleri farklı. Dolayısı ile nba de iyi şutör burada kötü şutör olabiliyor.

Saçmalamayın yahu. Dünya'nın her yerinde (ankara belediyesinin yaptırdığı demir kes delik koy biçimli potalar hariç) 3.05 tir.

Yıllardır birileri sizi kandırıyor sizde bunu yiyorsunuz. Yapmayın böyle.

Eskiden kesinlikle nba daha yüksekti sahaları 3 lük çizgisi daha farklıydı. Ama şimdi tam olarak bilemiyorum. burada da tartışması olmuş.

http://forum.donanimhaber.com/m_15682315/mpage_1//tm.htm#29709449

Öyle bir olay gerçekten yok. Nba 3.15le oynadımı oynamadımı (oynadıysa da öyle bir hataya anca 1 sene düşerler) bilmiyorum ama Kareem Abdul zamanında da böyleydi, Larry Bird zamanında da böyleydi Barkley zamanında da böyleydi Garnett zamanında da böyle kalacak.

Garnett sevenlere selam olsun.

Not: Nba'de 3lük çizgisi hep farklı olmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Mirliva. -- 18 Eylül 2009; 21:56:38 >

• Hayır asıl komik olan şey şimdi burada 100 kiş var ama normalde 20 kişiyi geçmez maçları takip edenler..Yılda bir gelenlerde laf atıyorlar sonra gidiyorlar.
    quote:

Orijinalden alıntı: yavkar@fb

quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Birşey soracağım şimdi bu tür turnuvalarda eğer sonradan yanlış olduğuna kanaat getirirlerse ve yanlış olduğunu kabul ederler bizimkiler de itiraz ederlerse tekrarlanır mı maç ? Yada kalan dk lar oynanır mı ?

normalde olsa bile yunanistan'a karşı olmaz herhalde. fiba'nın çok büyük sempatisi var kendilerine.

tabi ki..Ama ortada müthiş hatalı karar var yani..Bizimkilerde öyle möö möö bakmazlarsa birşeyler olabilri mi ki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dwimmerlaik

Yazık Türk basketbol seyircisine hem de çok yazık..Bir maçta vezir yaptıklarımızı bir maçta rezil yapmışız..

Bu maçı son saniyede kazansaydık takımı göklere çıkartırdık şansız bir şekilde elendik ki bir ekol basketbol takımına elendik ettiğimiz laflara bakın..Başka konularda daha beter..

aynı sözleri yine söylerdik.şu yunanistanı yenemezsen kimi yeneceksin.bu turnuvayı kazanamazsan hangi turnuvayı kazanacaksın.diğer takımlar yerlerde.benim ligimde kaya serkan varken neden barışa,ömere,semihe,oğuza katlanıyorum.bunun hesabına tanjeviç vermeli.her turnuvada aynı muhabbet.yunanlılar kadar başarı kazansak neyse ama daha kupa almamışız.tabiki de eleştireceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ax

quote:

Orijinalden alıntı: Dwimmerlaik

Yazık Türk basketbol seyircisine hem de çok yazık..Bir maçta vezir yaptıklarımızı bir maçta rezil yapmışız..

aynı sözleri yine söylerdik.şu yunanistanı yenemezsen kimi yeneceksin.bu turnuvayı kazanamazsan hangi turnuvayı kazanacaksın.diğer takımlar yerlerde.benim ligimde kaya serkan varken neden barışa,ömere,semihe,oğuza katlanıyorum.bunun hesabına tanjeviç vermeli.her turnuvada aynı muhabbet.yunanlılar kadar başarı kazansak neyse ama daha kupa almamışız.tabiki de eleştireceğiz.

Ömer ile Oğuz'un nesi var ki şimdi ?yapmayın yahu..Aşık sadece faul sorunu yaşadı diye bunlar yapılmamalı..

• biraz sonraki maçı da hırvatistan kazanır...
    1.-2. ler boşuna yapmış gibi oldular bu dereceleri...
    ya 4 lü gruptan ilk 2 çıksa da bunlar kafadan çeyrek final oynasalar futboldaki gibi...
    daha adaletli olur sanki...

• Maç takip etmek buraya takılmak demek mi eyoruk sorarım sana? Hadi tamam dediğin gibi olsun, eleştiri yapmak için düzenli nba vs. maçları mı takip etmek gerekir ?
  • Herşey bitti..Yazık oldu..
    Hidayet'in kötü oyunu Tanjevic'in kadro seçimindeki inatları oynatmayacağı 2 adamı getirmesi bize pahalıya mal oldu....
    Yunanistan kadar maç sonlarını iyi oynayan hatta iyi değil mükemmel oynayayan bir takım yok..Ama bu Yunanistan uzatma periyodunda berbat ötesi oynadı...Maç 3 kere elimize geldi..Ama biz geri verdik..
    4 sn katliamı unutulmayacak.Ama hemen ardından Spanoulis'in bomboş bırakılmaması gerekirdi. no 4 sn olayında Tanjevic neden itiraz etmedi bende anlamadım doğrusu ? Hiç baskı uygulamadı bile ...
    Bu son toplarda Tanjevic'in de hataları var..
    Hidayet saha içinde lider olamaz...Bunu hep savunuyordum yine de savunurum..
    Tanjevic'i turnuva boyunca genel olarak beğenmiş olmama rağmen 9 kişi ile oynadı turnuva boyunca.2 ölü tercih bu zamanda ne demek yahu..İbrahim'i Serkan'ı alsaydın kadroya sakat Hidayet'e zorunlu olacakmıydın kritik anlarda ? Hiç oynatmayacağın Bariş-Bekir'i aldın da kadroya ne oldu sanki ?
    Alın işte bu turnuva da böyle yıldızların gelmediği turnuva da madalya kaçıyor Yine yine yine !!!

Şimdi herkes mücadele de mücadele diyecek..Helal olsun diyecek..Ama oysa bizim madalya almamız gerekirdi..Bu çabayla bu oyunla.Ama işte hücumda sırtımızı dayacağımız isim de yok..Sırf hücum yüzünden kaybettik turnuvayı..

• neyse.seneye yine hidayetin üstüne takım kurarız.koç da tanja olur.
  • Tanjevic turnuva biter bitmez istifa etmeli...
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.