Şimdi Ara

2009-2010 Süper lig Şampiyonu kim olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

2009-2010 Süper lig Şampiyonu kim olur?

(En Son Oy Tarihi: 4.9.2010)
Giriş
  • anket başlasın ben bu akşam gs-ts yi yenerse gs ın artık kopmucağını umut ederek ilk oyumu kullanıyorum sizlerdende bekliyorum.
    İlk 6 takım ankete eklenmiştir.

• Bursa Spor olacak bu sene şampiyon. Neden derseniz Anadolu takımları kendi arasında anlaşıp Bursa Spor'u şampiyon yapacaklar.
  • upupu.üstte tutalım.
  • Galatasaray
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper#

Bursa Spor olacak bu sene şampiyon. Neden derseniz Anadolu takımları kendi arasında anlaşıp Bursa Spor'u şampiyon yapacaklar.

Aynısı Sivasspor liderken de söyleniyordu. Sonuç...
  • Galatasaray olur..Bursayı yapmazlar
  • Fenerbahçe olucak tabiki soruya bak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • upup %58 ile gs önde..şuan bursa-gs fikstürü diğerlerine göre daha avantajlı.anket şampiyon belli olana kadar yukarıda kalmalı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper#

Bursaspor olacak bu sene şampiyon. Neden derseniz Anadolu takımları kendi arasında anlaşıp Bursaspor'u şampiyon yapacaklar.

• eskişehirspor
  • Bursa içinj söyledim ben,Bursa bu sene şampiyon olmaz.Bunlar sırf lig heyecanlansın,digitürk kazansın diye yapılan şeyler.Sezon sonu ya Galatasaray ya da Fenerrbahçe şampiyon

Aynısını Sivas için de demiştim ama Sivaslılar üstüme çullandı.Yok çekemiyorsunuz yok bilmem ne diye.Gördük
  • GALATASARAY
  • artık sakatlıklar peşimizi bırakırsa bi zahmet, feneri ve bursayı eze eze yenerek bursa maçında şampiyonluğumuzu ilan ederiz

GALATASARAY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birahalasoguk -- 21 Mart 2010; 11:46:04 >
  • bundan 4-5 sene önce ulusal basında adımızı duyunca heycanlanırdık.tvde haberimiz çıksın gazetede haberimiz çıksan hemen alır okurduk.türkiye kupasına katılınca heycanlanırdık. grup maçlarında iyi takımlarla oynayacağımız için. şimdi uefayı hedefliyoruz.tmm belki bu sene eskişehirspor belki şampiyon olamıyacak ama sinsiden yavaştan geliyoruz şampiyonun bursapsor olmasını istiyoruz ama malesef yapmayacaklar bizans oyunları başladı
  • Galatasaray eğer Trabzon ve Fenerbahçe yi kaYıpsız geçerse şampiyon bana göre

Ama işallah geçemez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Green Hell

Bizans oyunları olmazsa BURSASPOR

• quote:

Orijinalden alıntı: foreverkinqs

quote:

Orijinalden alıntı: Green Hell

Bizans oyunları olmazsa BURSASPOR

yalanmı ? avatarındakinin sen olduğunu tahmin ediyorum
  • "o" olur
  • bu arada iddaamı tuturdum :) 21ytl

konu güncel..
  • upuppu.güncel tutalım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.