Şimdi Ara

2009 2010 Accent Era 1.5 crdi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
1.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ugursimsek_03

Accent Era'nın temizini bulamadıysan Kia Rio 1.5 Crdi'lere bakabilirsin. Aynı motoru kullanıyorlar ve motor parçaları ortak. Bu arada Kia Rio 1.5 Crdi kullanıyorum aklına takılanlar olursa sorabilirsin.
    Temizi var hocam birkaç tane ama dediğim gibi 70 75 bandında istiyorlar bu paralar verilir mi onun merakındayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • D..Drogba D kullanıcısına yanıt
    O kadar para veresiye Kia Rio 1.5 Crdi Ex Advance veya Ex Comfort al.Sedan ve hatchback modeli var. Trend paket tavsiye etmem çünkü çift cam otomatik ve aynalar manuel ayarlamalı. Öncelikle bu arabanın bende dizel olan 1.5 crdi versiyonu mevcut. 3 model var ex advance en dolusu trend en boşu. Trend model sadece 2 cam otomatik. Advance Abs fren var diğerlerinde isteğe bağlı. Kontağı çevirince abs ışığı yanıyorsa abs vardır.
    Alırken şunlara dikkat etmelisin hocam. Baskı balata bitik mi değil mi ona baktır. Triger zincirinden ses geliyor mu ona baktır.
    Turbosuna ve motoruna baktır.
    Arabanın yağ kaçırıp kaçırmadığına bak.
    Bir de araba 200.000 km devirmişse dediğim gibi baskı balata, triger zinciri, debriyaj merkezleri gibi şeyler önemlidir sonradan başına özel serviste bile yaptıran üçü toplam 3000 lirayı biraz aşan masraf çıkarabilir.
    Uzun yolda 120 130 ile 4.5 litre yakar. Klima açılırsa 5 litre yakar. Şehir içinde 7.5 litreye çıkabilir dizel tüketimi.
    Hyundai Accent Era 1.5 crdi ile ortak parçaları kullanırlar. Hyundai özel servisleri de bakabilir.
    Klimasına da bakmayı unutma.
    Bu arabanın yol tutuşu zayıftır baştan söyleyeyim. Keskin virajlarda dikkatli olmalısın. Ama frenlere de baktırırsan son olarak sıkıntı çekmezsin. Arabanın çekişi iyidir otobanda yokuş bile olsa 5. vitesten aşağı düşmesin. Benim aklıma gelenler bunlar. Senin aklına takılan şurası nasıl gibi sorular varsa cevaplayabilirim.Amortisörlerine baktır patlak var mı yok mu diye.

• quote:

O kadar para veresiye Kia Rio 1.5 Crdi Ex Advance veya Ex Comfort al.Sedan ve hatchback modeli var. Trend paket tavsiye etmem çünkü çift cam otomatik ve aynalar manuel ayarlamalı. Öncelikle bu arabanın bende dizel olan 1.5 crdi versiyonu mevcut. 3 model var ex advance en dolusu trend en boşu. Trend model sadece 2 cam otomatik. Advance Abs fren var diğerlerinde isteğe bağlı. Kontağı çevirince abs ışığı yanıyorsa abs vardır.
    Alırken şunlara dikkat etmelisin hocam. Baskı balata bitik mi değil mi ona baktır. Triger zincirinden ses geliyor mu ona baktır.
    Turbosuna ve motoruna baktır.
    Arabanın yağ kaçırıp kaçırmadığına bak.
    Bir de araba 200.000 km devirmişse dediğim gibi baskı balata, triger zinciri, debriyaj merkezleri gibi şeyler önemlidir sonradan başına özel serviste bile yaptıran üçü toplam 3000 lirayı biraz aşan masraf çıkarabilir.
    Uzun yolda 120 130 ile 4.5 litre yakar. Klima açılırsa 5 litre yakar. Şehir içinde 7.5 litreye çıkabilir dizel tüketimi.
    Hyundai Accent Era 1.5 crdi ile ortak parçaları kullanırlar. Hyundai özel servisleri de bakabilir.
    Klimasına da bakmayı unutma.
    Bu arabanın yol tutuşu zayıftır baştan söyleyeyim. Keskin virajlarda dikkatli olmalısın. Ama frenlere de baktırırsan son olarak sıkıntı çekmezsin. Arabanın çekişi iyidir otobanda yokuş bile olsa 5. vitesten aşağı düşmesin. Benim aklıma gelenler bunlar. Senin aklına takılan şurası nasıl gibi sorular varsa cevaplayabilirim.Amortisörlerine baktır patlak var mı yok mu diye.
    Çok teşekkür ederim hocam. Bu yazdıklarınızı dikkate alacağım. Yazdıklarınız era için de geçerli olsa gerek değil mi aynı motor sonuçta

Kardeşim dediğim gibi güzel arabalar bende severim, kullanıcıyı üzmez,masrafsız sorunsuz arabalardır ama 70 75 binleri ben eraya vermezdim şahsen. Emin ol o paralara temiz c sınıfı araç bulursun. Yaşı 1 2 eski olur belki o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oznk40

Kardeşim dediğim gibi güzel arabalar bende severim, kullanıcıyı üzmez,masrafsız sorunsuz arabalardır ama 70 75 binleri ben eraya vermezdim şahsen. Emin ol o paralara temiz c sınıfı araç bulursun. Yaşı 1 2 eski olur belki o kadar.
    Tavsiye verebilir misin üstad

• Peugeot 308 fena durmuyor aslında. Ne dersiniz arkadaşlar accent eraya göre alınır mı 308

Evet aynı motor ben de zaten arabamı Hyundai özel serviste yaptırıyorum. Bu araba benim ilk arabam. Bunun çekişine alıştığım için diğer arabalarda zorlanıyorum. Debriyajı altta kavrıyorsa baskı balata bitmeye yaklaşmış demektir. Atmosferik motorlarda zorlanıyorum bunu kullandıktan sonra. En sevdiğim yönü ise debriyajı yumuşak pamuk gibi ayak yormuyor.
  • quote:

Evet aynı motor ben de zaten arabamı Hyundai özel serviste yaptırıyorum. Bu araba benim ilk arabam. Bunun çekişine alıştığım için diğer arabalarda zorlanıyorum. Debriyajı altta kavrıyorsa baskı balata bitmeye yaklaşmış demektir. Atmosferik motorlarda zorlanıyorum bunu kullandıktan sonra. En sevdiğim yönü ise debriyajı yumuşak pamuk gibi ayak yormuyor.
    Biraz baktım ama pek temiz düşük km kia bulamadım varsa da aşırı uçuk fiyatlar. 308 hakkında ne düşünüyorsunuz

Maalesef bilgim yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba

Hocam alacaksan era benzinli 1.6 yada 1.4 lpg li al. Dizel güzel hoş ama malum km’leri çok sorun çıkarmaya meyilli turbo sıkıntıları olur mutlaka. Temiz 1.6 yada 1.4 bul . Uçarım kaçarım derdin yoksa gayet işini görür. Bende 1.4 var memnunum arabamdan. Select paket bulursan onu al dijital klima kol dayama vs var. En boş paketi start onu alma. Team yada select bul.

• 70-75 edermi etmez tabiki. Bu fiyatlara daha eski modelli arabalarda bulunabilir ancak eski her zaman sorun çıkarmaya daha yatkındır.

• Eradan 10.000 lira daha ucuza kia rio var. Malzeme kalitesi daha yüksek kore üretimi araç 1.5 crdi advanced tavsiye ederim. Eradan her halükarda daha iyi bir araba.

Ayrıca 70-80.000 lira paraya B sınıfı araba alınmaz. C sınıfı arabalara bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0145B01C9 -- 30 Haziran 2020; 8:12:17 >
  • Hocam bütçeyi biraz daha artırabilirsen Kia Cerato al. Çok memnun olursun. Temizini çok daha kolay bulursun.

Eraların neredeyse tamamı taksicilerin ya da kiralamaların elinden geçmiş araçlar.
  • Hocam sorunsuzluk ve çıkarabileceği masrafları göz önüne alırsak benzin/lpg kombinasyonunu düşünmeni tavsiye ederim. 1.4 olanıda yeterli performansı senin için verecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0145B01C9

Eradan 10.000 lira daha ucuza kia rio var. Malzeme kalitesi daha yüksek kore üretimi araç 1.5 crdi advanced tavsiye ederim. Eradan her halükarda daha iyi bir araba.

Ayrıca 70-80.000 lira paraya B sınıfı araba alınmaz. C sınıfı arabalara bak.
    Hocam düşük km değişensiz c sınıfı varsa söyle bakalım. Hepsi uçmuş 90 istiyorlar. Ben de en temizinden era bakmaya başladım el mahkum

• quote:

Orijinalden alıntı: Vacao

70-75 edermi etmez tabiki. Bu fiyatlara daha eski modelli arabalarda bulunabilir ancak eski her zaman sorun çıkarmaya daha yatkındır.
    Focus 2 bakıyorum hocam 75 binliklerin alayı hasar kayıtlı kazalı vs varsa tavsiyen c sınıfı da olabilir değerlendirelim..

• Peki 2009 2010 honda city veya Bravo hakkındaki düşünceleriniz neler?

• Ben bu aracı 5 sene önce kiralayıp memlekete gidip gelmiştim.
    Arkadaşın dediği gibi deli hızlanır ama frenleri güven vermiyor dikkatli olmak gerekir.
    Süspansiyonlarıda accent blue'ya göre daha yumuşak bence.Uzun yolda beni rahatsız etmemişti.

1.5 crdi otomatik viteslisini kiralamıştım ben yakıtıda fena değildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssemih24 -- 30 Haziran 2020; 20:28:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DelirteJackson

Bu arabanın 1.5 crdi ve 1.5 crdi vgt arasındaki fark ne? Sahibinden de öyle bir seçenek var
    Vgt olan değişkenin geometrili turboya sahip olan versiyonu. Daha verimli, Esnek, tork devri geniş, yakıtı makul ama ötme sorunlu turboya sahip motor.diğeri 1.6 lineadaki gibi sabit kanatcikli verimsiz turbolu versiyon.

Arkadaşımda var era, herkes yazmış zaten enine boyuna. Aslen mitsibisi tasarımlı canavar gibi bir motoru var. Ama o parayi verene kadar daha dusuk km yeni modelli dizel 301 ya da benzinli bir şey bakardım.

• ugursimsek_03 kullanıcısına yanıt
    Üstad kaç model ve kaç km Rio tavsiye edersiniz?f/p olarak

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.