Şimdi Ara

**2008 ÖSS'ye Girecek Olanlar Kulübü*(çalışmalar nasıl gidiyo) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
815
Cevap
0
Favori
45.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki

**2008 ÖSS'ye Girecek Olanlar Kulübü*(çalışmalar nasıl gidiyo)

(En Son Oy Tarihi: 14.7.2011)
Giriş
  • kolay gelsın kardes sana
    walla helal olsun
  • yani benden düşük puan alan arkadaslar su anda üniversitede ben açıkta :(
  • sen kac puan almıstın kardes
    nereyı ıstıyordun hedef nereydı
  • ben kamu yonetimi okumak istiyorm ama bu zamanda torpil olmadan bu bölüm işe yaramıyor.Edebiyat öğretmenliği istiyorum ama öğretmen liseli çıkışlılar kapatıyor.tarih'e acayip ilgim var ama sözel bölüm.yani seçilebilcek benm içinde bölüm yok aslında.. yani bu sistem bende hedef bırakmadı ne yapacagım bilmiyorum..
  • kamu yazma bencede
    bende baslarda kamu felan dıyordum ama uluslararası ılıskıler daha ıyı bence
    dusun derım
    zevklı bolumdur en azından bana gore:)
  • dusunecekmısın uluslararası ılıskıler
    eger ılla kamu dusunuyorsanda kocaelı sıyasat bılımı ve kamu yonetımı war
    orayı yaz
    bu yıl 314le aldı
    turkıyede 3 yerde war
  • suan sayısal 2den ham 285 lerde dolasıyorum bakacaz artık sınavda neolur
  • yuhhhhh
    kardes sen asmıssın bazı seylerı
  • böyle yüksek bu puan alıp sonra idare eder sınavda napcaz bakalım diyenleri sevmezler pek artist gözüyle bakılır :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi q7uicksand -- 23 Aralık 2007; 0:32:32 >
  • hava harp okulu en son kaç puanla aldı bilen varmı?
  • slmlar bn uzun zmndr uramadm yaw.nasıl gidyor
  • sınavlardan zaman-1 de 224 öss-1 de 216 ham say-2 puanı yaptım,bakalım sene sonuna kadar ne olacak?
  • Sınava girecek olan arkadaşlar iyi düşünün İş için veya meslek istiyorsanız bunların bir önemi yok yeni mezun olacak arkadaşlar iyi düşünün taşının Türkiyede İnsanın değeri yok öyle olaylar göreceksinizki bizlerde bu sistemin kurbanları olduk diyeceksiniz bunlar nedir derseniz : Mühendisine bile ayak işleri yaptıran işverenler-çay yaptıran işverenler-temizlik yaptıran işverenler bana göre bu saatten sonra sınavın bir önemi kalmadı şimdiki aklım olsa lise zamanlarında bir firmada falan kasıp iş sahibi olmak isterdim artık iş bulmak imkansız yarın sizler mezun olacaksınız mühendis-Bankacı falan filan olarak ama iş bulamayacaksınız Türkiyede öyle bir Çalışma sistemi varki anlatamam bu dediklerimi umarım dikkate alırsınız ben yandım yanacağımı biliyordum bari sizler ona göre plan yapın artık Masterın-Doktoranın falan da bu ülkede önemi yok iyi bir Dayınız varsa heryere girebilirsiniz yoksa vay halinize sizinle iş görüşmelerinde ve işe alım sürecinde resmen dalga geçecekler bu Ülkede bu işler böyle yürüyor malesef

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DumluPınar1980 -- 18 Ocak 2008; 17:11:36 >
  • yok be hocam ham 285dedım yalan yaw tepkınızı olcmek ıcın fen bılımlerındeyım 215 say2
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartopu2

Sınava girecek olan arkadaşlar iyi düşünün İş için veya meslek istiyorsanız bunların bir önemi yok yeni mezun olacak arkadaşlar iyi düşünün taşının Türkiyede İnsanın değeri yok öyle olaylar göreceksinizki bizlerde bu sistemin kurbanları olduk diyeceksiniz bunlar nedir derseniz : Mühendisine bile ayak işleri yaptıran işverenler-çay yaptıran işverenler-temizlik yaptıran işverenler bana göre bu saatten sonra sınavın bir önemi kalmadı şimdiki aklım olsa lise zamanlarında bir firmada falan kasıp iş sahibi olmak isterdim artık iş bulmak imkansız yarın sizler mezun olacaksınız mühendis-Bankacı falan filan olarak ama iş bulamayacaksınız Türkiyede öyle bir Çalışma sistemi varki anlatamam bu dediklerimi umarım dikkate alırsınız ben yandım yanacağımı biliyordum bari sizler ona göre plan yapın artık Masterın-Doktoranın falan da bu ülkede önemi yok iyi bir Dayınız varsa heryere girebilirsiniz yoksa vay halinize sizinle iş görüşmelerinde ve işe alım sürecinde resmen dalga geçecekler bu Ülkede bu işler böyle yürüyor malesef

valla okadar tatlı bi dille anlatmışsınki her sözün dogru
    aynı sorunları bende yaşadım eger bi yerde çalışan ii bi tanıdıgın varsa üniversite okuman bile gerekmez yeterki oraya gir
    ben oto sanayide çalışıyodum benim çalıştıgım yerde yemin ederim bi tarih hocası vardı birde makine mühendisi onlarda benim yaptıgım işi yapıyodu ve aldıkları para hemen hemen benimkiyle aynıydı
    ama yinede tabiki bunlar size engel olmamalı bu ülkede okuyan insanlara farklı bi gözle bakıyolar okumuş cahil deil diolar biraz daha el üstünde tutuyolar yinede siz egitimi elden bırakmayın yeteri kadar cahil geri kafalı insan var bu ülkede en azından siz öle olmayın

• TM ciyim
    ea2 puan hedefim 330 ve yukarısı
    asıl hedef ankara hukuk aslında ama o kadar uçmiyim diyorum
    işin sonunda rezil olmakta var
    şimdilik eşe dosta sınıf öğretmenliği diyom
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.