Şimdi Ara

######--2008 OKS'YE GİRECEKLER KLÜBÜ --###### (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
886
Cevap
0
Favori
58.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi james_tr -- 21 Ekim 2007; 17:37:04 >
  • benim hedefimi 80 90 yazarmısın ?
  • BENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
    EN AZ 84 NET YAPTIM ŞİMDİYE KADAR 6 DAN BERİ EN YÜKSEK 94

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D@rk_M@ster_W@terlord1 -- 24 Ekim 2007; 20:19:23 >
  • beni yaz
  • Beyler keşke burayı önceden bulsaydım ama okul açıldı dersler başladı bir tek tatilleri açıyom .ekle beni hocam seki nickim öyse idi...........
  • Arkadaşlar geçen sene girdim sınava.Anadolu lisesine girdim.O bana yetti .Bence forumda takılmak yerine sırada takılın.Ben son ay test çözmeye başlamıştım .Siz önceden çözün de adam gibi yerlere gidin.Ben nasıl girdim sorarsanız.Çok büyük bir şans :)).İlk sıralamada yazdığım hiç bir yer çıkmadı. 2. yerleştirmede 1. tercihim çıktı.Okula sonuncu olarak girdik zar zor :).Siz kolay girin de rahat olun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oksbsk

Arkadaşlar ya aranızda Kayseri de olup Küçükçalık ı düşünen varmı? bir de biz liselere dağılınca buraya yazarız değil mi? arkadaş bulma açısından

kayserideyim ama küçükçalığı düşünmüyorum

bu arada dershanenin son denemesinde yine 83.67 net yaptım derslere göre doğru yanlış boş

türkçe 23 2 0
    matematik 21 1 3
    fen 22 3 0
    sosyal 21 4 0

türkçe bundan önceki denememde 7 yanlıştı onu kurtarmışım ama fende düşüş oldu sosyale de eğilmem lazım sanki sonuç karnesini henüz almadım alınca puanımı da yazarım

• Selamlar ben geldim

Ya bide şu banlananları listeden çıkarsanız daha iyi olmazmı
  • ekle beni 85+ net :)
  • KANKA EKEL AA BU OKS
  • bende gircem 75-80 nettt
  • quote:

Orjinalden alıntı: egecew

KANKA EKEL AA BU OKS

• Arkadaşlar dersanelerinizdeki denemelerden kötü yaparsanız moralinizi bozmayın benden size tavsiye. Çünkü oks'de dersanede hiç yapmadığım kadar iyi bi puan yaptım. Ayrıca anadolu liselerini kötüleyen arkadaşlar olmuş. Liseye rahatlamak için gidilmez zaten. Ben de anadolu lisesine gidiyorum hatta bu sene öss'ye giricem. Hazırlık senesi geçirdiğim en rahat seneydi. Gerçekten çok iyi ingilizcem oldu biraz çalışırsanız çok iyi oluyo gerçekten. Ayrıca hazırlıktan beri almanca görmekteyim. Almanca çok iyi olmasa da mezun olduktan sonra geliştirilebilir seviyede. Diplomamda da 2 yabancı dil yazacak ve diploma avrupa birliğinde geçerli olacak İyi şanslar herkese

• benide yazın denemelerde 80-85 ben burdurluyum Türkiye de bu sene 1. olan BURDUR du (2007 de) ins bu senede oluruz bu seneki öğrenciler genelde 90 net yapanlar bile 50 net yaptı ben 65 yaptım ama genelde 80 civarı birde düzgün bir programınızı varmı bence düzgün çalısmalıyız
  • İzmir de olanlara liseler hakkında bilgi verebilirim.Ben Atatürk teyim.Sınavlar çoook kazık.Hele mat.(74 aldım..en yüksek 3. not]Yandınız yani gelecek seneOks ye çalıştığınızın 5 katı çalışmalısnız 9.sınıfta...
  • beyler çok sıkı çalışın ben geçen sene girdim..yani tüm havliyle çalışın iyi bir şehirde anadolu lisesine gitmeniz dileğimle..
  • az önce çıktım sınavdan sonuçlar ;

Tr 23d 2y
    Mat 23d 1y
    Fen 17d 7y
    Sos 22d 2y

Fen'de 4 soruyu dikkatsizlikten kaçırdım 86 net yapıcakken 81lerde süründüm bundan sonraki sınavda dikkatsizlikten soru kaçırmamak dileğiyle... ßß

oks banned
  • Beni De Ekle 78 Net İstiyor Yaz İmzayı Ekliyorum
  • Yaw gidin yatın ya

biz anadolu lisesi kazandıkda ne oldu

???
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.