Şimdi Ara

2008 makyajlı focus... (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
0
Favori
17.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyide ingiliz vatandaşı "first class" bizim gibi değil tabii. Benim ülkemin devleti de her araba alanı yolunacak kaz gibi gördüğünden (araba fiyatı kadar da vergisi) firmalar da fiyatı mümkün olduğunca düşük olsun diye bizlere böyle arabaları layık görüp ona göre gönderiyorlar. Ne demişler "her millet layık olduğu şekilde yönetilir"

Hem dünyada Afrika ülkeleri dahil, en fakir ülkeler dahil en pahalı benzini kullanan ve buna karşı hiç bir tepki koymayan millet biz değilmiyiz ki, şimdi bir arabanın üzerinde niye ESP yok diye tartışıyoruz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: aldeniz83

İyide ingiliz vatandaşı "first class" bizim gibi değil tabii. Benim ülkemin devleti de her araba alanı yolunacak kaz gibi gördüğünden (araba fiyatı kadar da vergisi) firmalar da fiyatı mümkün olduğunca düşük olsun diye bizlere böyle arabaları layık görüp ona göre gönderiyorlar. Ne demişler "her millet layık olduğu şekilde yönetilir"

Hem dünyada Afrika ülkeleri dahil, en fakir ülkeler dahil en pahalı benzini kullanan ve buna karşı hiç bir tepki koymayan millet biz değilmiyiz ki, şimdi bir arabanın üzerinde niye ESP yok diye tartışıyoruz...

budur bence..tamamen katılıyorum

• resimler için teşekkürler bu arada resimlerdeki ghia donanım türkiyede yok,burda trend ve titanium var,yani düşündüğümüz gibi ghia efsanesini ford değil otosan bitirmiş
  • zaten maun kaplama pek hoş durmamış gibi.90 lı yılların mersedeslerini andırıyor.Cantlarıda keza öyle.cms gibi
  • ghia jantları gercekten cok kötü o resimlerde,sonradan takma gibi bizim ghialardaki 10 basar onlara
  • quote:

Orjinalden alıntı: cardinal636

ghia jantları gercekten cok kötü o resimlerde,sonradan takma gibi bizim ghialardaki 10 basar onlara

aynen öyle
  • Ben kayda değer bir değişiklik göremedim... Makyajlı derken pek ruj kullanmamışlar kanımca
  • Bence elimizdeki GHIA lar çok daha güzel bunlardan. Arabama ekleyeceğim birtek stop lambaları var. o kadar. Focus 3 ü beklemek daha iyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: @NTARES

Bence elimizdeki GHIA lar çok daha güzel bunlardan. Arabama ekleyeceğim birtek stop lambaları var. o kadar. Focus 3 ü beklemek daha iyi.

evet focus 3 ü bende baya merak ediyorum
  • bence jantları daha şık olmuş ghianın. sonuçta birine ak gelen birine kara gelebilir. maunu biraz abartmışlar sanki. o konuda sizle hemfikirim
  • Trend'in 3 kollu spor direksyonunu beğendim.
  • Yeni Fiesta bile harika bir görüntü sergiliyorken, Focus III'ü nasıl bir şey yaparlar bilemiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aldeniz83

Yeni Fiesta bile harika bir görüntü sergiliyorken, Focus III'ü nasıl bir şey yaparlar bilemiyorum.

+1905 yeni fiesta bana göre de harika ötesi olmuş,focus 3 ü düşünemiyorum bile..
  • balıkesirde gördüm mükemmel şunu söyleyim ki bu araba fotojenik değil:)) en geç 1 ay içinde görürsünüz haklısın diyeceksiniz kendi gözünüzle görünce mükemmel varya o araba kadar güzel araba bi alfa 159 gördüm balıkesirde o kadar ama hatchbackti gördüğüm plakasız ve jantlar kampana şeklinde kapaksızdı yani ama anlayamıyorum neden yüksek bu arabalar ya neden biraz pusuk değilki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi $U$PeCT RoCKerS -- 16 Şubat 2008; 19:28:21 >
  • Balıkesir Karahallılar da yarın yeni Focus galeride olacakmış ilk fırsatta galerideyim inşallah!.

Gerekli düzeltmeler yapılmışsa bence sınıfının en ideal aracı olur.
  • focus içeriye fazla ses alıyormuş bi tanıdığımda 2007 model focus var bu yüzden şikayetçiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fastdriver. -- 17 Şubat 2008; 16:51:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: alonsoR25

ben çok beğendim

sis farları bile 10 numero. klima radyatörümü o parlayan oaraya siyah bir tel çekilmeli içerisi kuş kedi dolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gacara_53 -- 17 Şubat 2008; 20:21:49 >
  • hondacı gacara arkadaşım focusçu oldu artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: cardinal636

hondacı gacara arkadaşım focusçu oldu artık

oooo kardinal nasılsın? belli olmaz her an baltayı focusa çevirebilirim cardinal focus alıpta ist şehir içi eğer 200ykrş yakarsam yandın sende focusu satacaksin ozaman ben ne dersem o markayı alacaksın hem sana ford yanlış yaptı gereksiz makyaj ne gereği varidi

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.