Şimdi Ara

2008'in en kötü 10 filmi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sinema yazarları, 2008'in en kötü 10 filmini belirledi. İşte yılın en kötü 10 filmi...

10- Alien vs Predator: Requiem: Efsanevi canavarların, güvenli bir Coloroda kasabasında birbirlerinden intikamlarını konu alan film sinemaseverleri de tatmin etmedi.

9- Righteous Kill: Al Pacino ve Robert de Niro gibi iki dev oyuncuyu bir araya getiren filmde emektar New York Şehri Polisi dedektiflerinin yasadışı olarak huzuru sağlamaya çalışan bir seri katilin izini sürmeleri konu ediliyor.

8- Love In The Time Of Cholera: Terk edilmiş bir sevgilinin, yeniyetmelikyıllarından başlayarak yaşlılığın alacakaranlığına dek süren yarım yüzyıllık aşkının öyküsünü konu alan film eleştirmenlerden geçen not alamadı.

7- Semi Pro: Klasik bir Amerikan komedisi olan Sem Pro'da, basketbol takım arkadaşlarına destek olan Jackie'nin hikâyesi anlatılıyor.

6- 88 Minutes: Al Pacino'nun başrolünü oynadığı filmde ölüm cezasına çarptırılan bir kişinin kurtarılması için sadece 88 dakika kalmıştır. Psikolojik gerilim türündeki film vasatın üstüne bile geçemedi.

5- Star Wars: The Clone Wars: Film, Galaksi’nin kötü niyetli bölücüler ve onların robot orduları ile ‘Cumhuriyet’ ve onun koruyucuları arasındaki dev Klon Savaşları’ndan ötürü yorgun düşmesini ve Anakin Skywalker ve öğrencisinin çok önemli bir göreve gönderilmesini konu alıyor. Animasyon film ne yazık ki, Star Wars hayranlarını da çok üzdü.

4- First Sunday: 17 bin dolarlık borcun bir hafta içinde ödenmesinin komik bir biçimde kurgulandığı First Sunday, bir kilise soygunu yapmaya kalkışınca her şey daha da karmaşıklaşır.

3- Never Back Down: Savunma sanatları sporlarını sevenleri beyaz perdeye çeken filmde, kaybeden gencin, kazanana dönüşmesi konu ediliyor.

2-Meet the Spartans: Scary Movie ve Epic Movie gibi, tek bir filmde birçok filmle dalga geçen Meet the Spartans, yılın en kötü ikinci filmi 'başarısını' kazandı.

1-Disaster Movie: Meet the Spartans ekibi, birinciliği de hedeflemiş olacak ki, bu kez felaket filmlerini ti'yi aldığı Disaster Movie ile 2008'in en kötü filmi olmayı hak kazandı.

http://www.guncel.net/kultur-sanat/2008/12/11/2008-in-en-kotu-10-filmi.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V_lkan -- 11 Aralık 2008; 19:27:23 >

• Meet the Spartans'ı izledim hoşuma gitmişti. Eğlenceli bir filmdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: V_lkan

2-Meet the Spartans: Scary Movie ve Epic Movie gibi, tek bir filmde birçok filmle dalga geçen Meet the Spartans, yılın en kötü ikinci filmi 'başarısını' kazandı.

Benim pek hoşuma gitmedi.

Scary Movie gibi bir başka filim vardı adını tam hatırlayamıyorum. Başka bir filmi dalgaya alan en iyi iki film olarak gösterilebilir.

Geri kalanların hepsi fos çıktı... Aynen bunun gibi..
  • Hayret star wars' da girmiş.
  • Geçen hafta gittiğim "Aramızda Casus Var" isimli film bu zamana kadar gittiğim en nefret ettirici, verdiğim paraya isyan ettirici tek ve yegane filmdir... İsmini her hatırlayışımda defalarca pişman oluyorum!
  • Al Pacino 2 filmle birden girmiş, ilginç.
    Will Ferrell'a ise hiç şaşırmadım, onun yeri burası.
  • Alien vs Predator ve 88 minutes'i izledim ikisi de vasat filmlerdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Her Yılın En İyi 10 Filmi
    11 yıl önce açıldı
    SON 5-10 YILIN EN İYİ OYUNLARI
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • righteous kill' in o kadar vasat film olduguna inanmıyorum oyunculuklar bile bu listeden onu kurtarabilir.
  • Meet Your Spartans'tan ne bekliyordu da alamadılar acaba? Diğer filmlerle dalga geçiyor. Ee? İnsanlar zaten bunun için, gülmek için izliyor bu filmi. Gayet de güzeldi. Bu listede olmayı haketmiyor.
    Righteous Kill nasıl en kötü 10 film içine girebiliyor? Bir başyapıt değildi belki ama güzel filmdi. Harcanmamalı böyle basit şekilde. 88 Minutes da aynen.
    Disaster Movie. Yine Mee Your Spartans için söylediklerim bu film için de geçerli. Onun kadar iyi olmasa da gülmüştüm.
    Yine beni hayrete düşüren, Semi-Pro! Çok güzel bir film.

Yukarıda bahsettiğim filmleri kesinlikle ama kesinlikle izleyin. Bu listeye aldanıp da izlememezlik etmeyin.
    "Sinema yazarları, 2008'in en kötü 10 filmini belirledi." Hangi sinema yazarları bunlar, saçmalık resmen. Çok komik bir liste.

Alien vs Predator: Berbat!
    Diğerlerini izlemedim.

• Bu filmlere bir de, ''The Day the Earth Stood Still'' 'i ekleyelim lütfen... Mümkünse ilk sıraya...
  • Never Back Down ve Aliens predator 'u izledim. Ikisi de hakkaten berbattı.
  • Bas bas bağırıyorum al pacino ve robert de niro kariyerilerinin sonuna geliyorlar çektikleri filmler çok kötü diye..sırf ismi için izler olmuştuk son 3-4 filmdir artık onada tahammül edilmiyor...çok yazık gerçekten..
  • quote:

Orjinalden alıntı: V_lkan

9- Righteous Kill: Al Pacino ve Robert de Niro gibi iki dev oyuncuyu bir araya getiren filmde emektar New York Şehri Polisi dedektiflerinin yasadışı olarak huzuru sağlamaya çalışan bir seri katilin izini sürmeleri konu ediliyor.

6- 88 Minutes: Al Pacino'nun başrolünü oynadığı filmde ölüm cezasına çarptırılan bir kişinin kurtarılması için sadece 88 dakika kalmıştır. Psikolojik gerilim türündeki film vasatın üstüne bile geçemedi.

• Meet The Spartans berbat ötesi birşeydi ama.
  • Alien vs Predator'u beğendim ama Alien vs Predator: Requiem çok kötüydü.
  • AVP: Requiem ve 88 Minutes vasattı. Star Wars'ta animasyon tadında olduğundan baştan kaybetmişti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MC GRADY

Meet the Spartans'ı izledim hoşuma gitmişti. Eğlenceli bir filmdi.

Never Back Down da bence çok iyiydi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch

Meet Your Spartans'tan ne bekliyordu da alamadılar acaba? Diğer filmlerle dalga geçiyor. Ee? İnsanlar zaten bunun için, gülmek için izliyor bu filmi. Gayet de güzeldi. Bu listede olmayı haketmiyor.
    Disaster Movie. Yine Mee Your Spartans için söylediklerim bu film için de geçerli. Onun kadar iyi olmasa da gülmüştüm.
    Yukarıda bahsettiğim filmleri kesinlikle ama kesinlikle izleyin. Bu listeye aldanıp da izlememezlik etmeyin.

Bu 2 film zaten baştan kaybetmiş olarak çıkıyor.Kendi amacı olmayan , diğer filmleri eleştirip komik unsurlar ekleyerek yapılan bir film türü oldukları için.Yabancılar zaten güldürüp güldürmemesine bakmıyor içeriğine bakıyor.IMDB'de eski filmlerin Top Listde ilk 50'e girmesi gibi.Şöyle düşün o filmler yapılmasaydı bu filmler piyasaya çıkabilir miydi ? - Yani filmin kaynağı diğer filmlere bağlı olduğundan puan olarak eksi olarak başlıyor.Ve sinema yazarları filmin gene film olarak çıkarak eleştirisel bir biçimde bakılmasına saygı duymuyor.Scary Movie ilk filmi bile en yüksek aldığı puan 5.9 , diğerleride 4 ile 5 arasında oynamış.

• Alien vs Predator u tavsiye ederim ama lisdedeki ikinci filmi sakin izlemeyin sizi bu türden sogutur.
  • Love In The Time Of Cholera filmi hariç listedeki tüm filmleri izledim,evet cok iyi filmler değildi vasat yada biraz vasatın altı olabilir bazıları ama "en kötü film" ünvanını alacak kadarda kötü olduklarını düşünmüyorum,en azından hiçbirini yarıda bırakmadım izlerken,şu an aklıma gelmiyor ama aransa 2008 yılında çok daha kötü filmler bulunabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ©em -- 12 Aralık 2008; 20:14:12 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.