Şimdi Ara

2008 de össye giripte 2009 da tekrar girecekler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadşlar ben say 2 den hesabldgmdan baya bi dşk geldi zaten dşk gelmesede gidemycktm bu sne tıp istiyorum mecbr bi sene daha beklycm ve 3.senem olacak kafayı yemek üzereyim

• okuldan ne kadar puan geliyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: anchoret90

okuldan ne kadar puan geliyor?

okul puanm iidr hatta ii yani 79.4
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafa666

quote:

Orjinalden alıntı: anchoret90

okuldan ne kadar puan geliyor?

okul puanm iidr hatta ii yani 79.4

69.9 puanla cebelleşiyoruz şurada çekil kenara

• quote:

mrb arkadşlar ben say 2 den hesabldgmdan baya bi dşk geldi zaten dşk gelmesede gidemycktm bu sne tıp istiyorum mecbr bi sene daha beklycm ve 3.senem olacak kafayı yemek üzereyim

Doktorların yazısı daha ne zamandır belli oluyo demek ki. Hiç bişey anlamadım.
  • quote:

mrb arkadşlar ben say 2 den hesabldgmdan baya bi dşk geldi zaten dşk gelmesede gidemycktm bu sne tıp istiyorum mecbr bi sene daha beklycm ve 3.senem olacak kafayı yemek üzereyim

3.sene çok bişey değil.
    bi sene daha asıl derslere,tıp oku hayatını kurtar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: KayTheRock

quote:

3.sene çok bişey değil.

öyle yapacam arkadaşım mecbur yani başka çare yok yaş ilerliyo ama istedigim bölüme girmem gerek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: KayTheRock

quote:

3.sene çok bişey değil.

öyle yapacam arkadaşım mecbur yani başka çare yok yaş ilerliyo ama istedigim bölüme girmem gerek

bölüme girerken yaşa bakmayın çok fazla.benim geçen seneki dersanemde tanıdığım adamlardan 3.kez giren 4, 4. kez giren 2 kişi vardı.sen hayatını kurtarıcaksın sonuçta. gerekirse 3-4 sene geç olsun ama hayatın kurtulsun

• Evet bencede yaşa çok fazla takılmayın, bu sene girdim bende, bizim sınıfta 84lü biri vardı, ara vermek zorunda kalmış bi ara. Adam çok iyi puan yapıyodu hatta, bence de eğer çalışcaksan denemeye değer.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.