Şimdi Ara

2008-2009 1.16i veya 1.18i Tavsiye isteniyor.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar 20 yaşındayım hem çalışıyorum hemde okuyorum. 45 Bin TL civarında 1 serisi bakıyorum. Haftada 3 gün okulum oluyor. İşten okula okuldan eve ve hafta sonları da gezmek dolaşmak için bir araç bakıyorum. Aylık 400-450 KM yol yapılacak aylık 250 TL civarında benzin için bütçe ayıra bilirim. Genelde sakin kullanırım ama sıkıştırdılar mı veya arada sırada sportif kullanmak istiyorum tabi ki yaşımdan dolayı :) (kimse gelip de şimdi trafik canavarı demesin bu güne kadar bir kere bile basmadım diyen biri yoktur herhalde.)Performans dan önce yakıt tüketimi daha önemli benim için.Ama az zorladım mı araç gitmicem dememeli. Eski 1 serisi çok yakıyor onuda biliyorum şehir içi 10 lt altında değer yakalama gibi bir amacımda yok. 2008-2009 model 1.18i ler 2000 motor o yüzden mtv pahalı biraz 1.16i ile arasında performans ve yakıt tüketimi konusunda daha başarılı ise gözden çıkarabileceğim bir miktar mtv. Yani sizce 2008-2009 model 1.16i mi bakmalıyım yoksa 1.18i mi ? 1.18i nin performansı ve yakıt tüketiminin 1.16i ye göre daha iyi olduğunu söylüyorlar doğru mu ? Ayrıca başka araç önerilerinize açığım arkadaşlar dizel araç istemiyorum . Zaten dizel bir aracımız var. Türkiye deki mazotun kalitesizliği ortada bunu çok kez gördüm.







  • anormal şekilde çok yakar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: furer

    anormal şekilde çok yakar

    hocam neye dayanarak yazıyorsun ? Bastım mı anormal derecede çok yaksın kabulüm o. Haftalık 115km yol yapıcam bunun 90 km şehir dışı otoban zaten geri kalanı şehir içi ortalamanın çok kötü olacağını zannetmiyorum.
  • BayV B kullanıcısına yanıt
    bende 2012 model var. bazen eski 1 serisi sahipleriyle konuştuğumda benzinden yana çok şikayet ediyorlar bilseydim almazdım diyolar. dedikleri 60 kr civarı yaktığı.
    bastın mı her araba çok yakar demek ki normal kullanımda çok yakıyor. haa ben az km yapıcam diyorsan kendi kararın
  • bende geçen hafta 2009 bmw 1.16iden 2008 1.18i modeline geçtim. Aracı Prins marka tüple kullandım 22-23 kuruş civarı yaktı. 400km yolu 95 lirayla geldim. Ankara-Denizli arasında. Neyse benim farklı bir sorum olacak bilen arkadaslar lütfen yardımcı olsun. Eski aracımla şimdiki aracım business cd player kullanıyor. fakat önceki aracımda mp3 calısırken şimdiki aracımda calısmıyor. Sorun nerden kaynaklı acaba.?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elvinjohnson

    bende geçen hafta 2009 bmw 1.16iden 2008 1.18i modeline geçtim. Aracı Prins marka tüple kullandım 22-23 kuruş civarı yaktı. 400km yolu 95 lirayla geldim. Ankara-Denizli arasında. Neyse benim farklı bir sorum olacak bilen arkadaslar lütfen yardımcı olsun. Eski aracımla şimdiki aracım business cd player kullanıyor. fakat önceki aracımda mp3 calısırken şimdiki aracımda calısmıyor. Sorun nerden kaynaklı acaba.?

    Hocam 1.18 1.16 mı sence ?
  • Arkadaşlar merhaba
    Bende bir süredir 1 serisi araç alma düşüncesindeyim.Mevcutta bir vw kullanıcısım fakat bmw model ve donanımlarına fazlasıyla uzağım.Benimde 1.16 kafama yatıyor gibi.İlan sitelerinde bir çok donanım bulunmakta.Bunlar dışında birde m pkaet yada ışık paketlerden bahsedilmekte.Bunlar arasındaki farklar nelerdir?
    quote:

    Advantage
    Comfort
    Exclusive
    Joy Edition
    M Sport
    Premium
    Sport
    Sport Line
    Technology
    Urban Line


    Donanımı bir kenarı bırakırsak bazı modellerinde manuel viteslerde 5 ile bazılarında 6 ileri şanzuman bulunmakta.İşin açıkçası kafam fazlasıyla karışmış durumda.Bunları araştırıp tarşışabileceğim forum siteside bulamadım.Bmwpassion ise şasi numarası ayda engine code talep etmekte.Vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkürler.




  • hocam bunun tartısması bile olmaz. 1.18 tabiki de daha iyi. 1.18 alın ve sunrofflu alın. arac basık oldugu için sunroff sart. dijital klima ve sabitleyicili benim olmazsa olmazlarımdan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elvinjohnson

    hocam bunun tartısması bile olmaz. 1.18 tabiki de daha iyi. 1.18 alın ve sunrofflu alın. arac basık oldugu için sunroff sart. dijital klima ve sabitleyicili benim olmazsa olmazlarımdan.

    Hocam peki tüple durumu nasıl merak ediyorum . Pek tüpe sıcak bakmıyorum ama çok sıkışırsam benzin parasında diyorum prins marka tüp takarım diyorum. Gerçi ayda 450 km yapacağım aylık 250-260 TL benzin için rahat bütçe ayırabilirim
  • Ben prins ile kullanıyorum hicbir sorun olmuyor. Sakın bı kullanımda sehir disi 5.7litre civarı yakıyor benzinde. Ben aracımı 2 ay sonra Saticam kıs bittikten sonra alacagim araba yine 1.18 olacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.