Şimdi Ara

2007 Toyota Corolla-8 Senelik izlenimler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
1.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Zeytinbey

Aynı aracın Class donanımlısını kullanıyorum... Farklar cruise control yok, yan aynalarda ısıtma yok, arka camlar otomatik değil manuel... Diğer tarafları aynen anlattığınız gibidir... Birde M/M vites 5 ileridir. Sonraki yıl çıkan corollalara tam otomatik 4 ileri gelmişti, 2009 'a kadar yanlış hatırlamıyorsam... Bu da yakıt tüketiminde biraz daha tasarruflu olmasını sağlıyor ama en fazla 1-2 litre oynar ama tam otomatik daha konforludur...

Kullanan bir arkadaşım var.Benzinli şehir içi 10.5 litre yakıyor.Bizim 8.5 litre.Konforu tartışılmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni bir arac alma arefesindeyim simdilik arastiriyorum 2008 corolla ile 2008 astra sedan arasinda gidip geliyorum(benzinli) ne tercih ederdiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teeKin

Yeni bir arac alma arefesindeyim simdilik arastiriyorum 2008 corolla ile 2008 astra sedan arasinda gidip geliyorum(benzinli) ne tercih ederdiniz

Yakıt tüketiminden başlayayım.Şehir içi 9 litreden aşağı yakmayacağını düşünüyorum astranın(normal bir kullanımda)Corolla'nın tüketimi daha az.Performans 1.6 115 bg 155 nm,0-100 11.7.Gücü genelde hissettirmiyor diye biliyorum.Corolla 10.4 her anlamda si götürür. Astra'nın Bagaj 490 litre,corolladan 40 litre fazla.Donanım anlamında benzer olacağını ama astra daha dolu olabilir (örmeğin xenon ).Süspansiyon kesinlikle daha konforlu olur astrada.İç plastik kalitesi daha iyidir fakat saklama gözleri anlamında çok sıkıntı çekersiniz,corolla kadar cömert değil.direksiyon şehir içinde astra daha hislidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2jz1993 -- 5 Eylül 2015; 9:39:54 >

• gerçekten güzel inceleme olmuş bu kasa corolla almayı dusunenler için güzel bir anlatım olmuş...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2020 yılından herkese merhaba:) Toyota corolla aracımızı 2019 nisan ayına kadar kullandık. 120 bin km'de yazdığım şeylerin aynıları geçerli olmak üzere sattım. Alan arkadaş da sıkıntı çekmesin diye bakımlarını yaptırıp verdim. O kmye kadar hiçbir sıkıntımız olmadı. En çok sevdiğim araçlarım arasından yerini aldı. Ankara'da gri, siyah yan bantları olan bir corolla görürsenin kesinlikle benim aracımdır. Çünkü çok fazla yok. Şuanda 2016 model Vw Passat 1.4 TSI ACT Highline aracımı kullanıyorum. Onu da aracı sattıktan 2 ay sonra aldım.

Herkese iyi forumlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2jz1993 -- 27 Ocak 2020; 22:26:50 >
  • 2jz1993 kullanıcısına yanıt
    arabanızı mutlu günlerde keyifle kullanmanızı dilerim. passat ile karşılaştırılmak corollaya büyük haksızlık olur o yüzden sizden alman mantalitesi vs capon mantalitesi karşılaştırması rica etsek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: texjrwillerjr

arabanızı mutlu günlerde keyifle kullanmanızı dilerim. passat ile karşılaştırılmak corollaya büyük haksızlık olur o yüzden sizden alman mantalitesi vs capon mantalitesi karşılaştırması rica etsek?
    Teşekkür ederim. Alman düşüncesi , konfor, yüksek donanım, fazla km yapmamak

Japon düşüncesi, yürütme maliyeti,göreceli sağlamlık, güvenlik

• corolla'nın açık ara en kötü kasasıydı. 2011-2017 yılları arasında 2011 model makyajlı versiyonunu kullandım. comfort extra paket, d4d dizel motor ve mmt yarı otomatik şanzımana sahipti. şöyle söyleyeyim toyota'nın yağ yakan bir arabası olduğuna duysam inanmazdım. ama gördüm bizzat şok oldum. aracın garantiden iki kere turbosu değişti iki kere de segman atıldı. ama sonuç yok, sattığımda hala yağ yakıyordu. zaten şanzımanına bir şey söylemeyeyim allah ıslah etsin. hayatımda kullandığım en kötü yarı otomatik şanzımandı kendisi...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.