Arkadaşlar, şehiriçinde, tepe tepe kullanabileceğim bir bisiklet arıyorum. Çok temiz yazmış satıcı. Aklımda Kron XC1000 vardı ama bunu görünce Trek ustalarına sormak istedim. İleride parçalarını da değiştirme durumum olacak elime para geçtikçe. Özellikle kadro olarak kıyaslarsanız iki bisikleti, sevinirim.
Kadro iyidir ama kadro her şey demek de değildir. Bütçe ne kadar bilmiyorum ama amortisörü kilitlenebilen ve hidrollik frenli Sedona ve Carraro'lara bakın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Arka aktarıcı XT, ön aktarıcının da kötü olacağını sanmıyorum. Maşa da kilitlenebiliyorsa tadından yenmez. Olmadı bir tek maşayı değiştirerek hem yol hem arazide rahat edersiniz. Ha unutmadan lastiğin ömrü bitmiş olabilir. Dişleri gitmese de lastikler bir süre sonra eski performansını vermiyor.
Teşekkür ederim arkadaşlar. Evet, kadro her şey demek değil elbette ama kadroyu değiştirme gibi bir durum olmayacak. O yüzden sormuştum. Malum, Kron'un da kadroları gayet kaliteli oluyor. Bütçe de 1000-1100 lira civarında. Çok iyi bir şey olmadıkça pek aşmayı düşünmüyorum.
Yalnız 6500 ile XC1000 kıyaslanamaz mı, pek cevap alamadım açıkçası.
arkadaşlar bu bisikleti ben aldım, gerçekten mükemmel gidişi var. henüz yeterince binemedim ama ilk izlenimlerim çok hafif olduğu ve yolda akışı yönünde oldu.