Şimdi Ara

2007 Mercedes-S Serisi İçin Navigasyon?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Araç Navigation Cd'sini soruyorsan eger hiç bir yerde bulamazsın
  • naivgasyon cd si mi ?? çok zor belki almanya
  • Mercedes i hiçbir şekilde Türkiye'de Ç A L I Ş T I R A M A Z S I N...
  • merhaba ben dvd sini buldum, internetten indirdim, e-serisi aracımız (özel sipariş navigasyon paketli)
    aracın bagajındaki navigasyon dvd çalara koydum, yükleniyor dedi sonra hata verdi.
    Dvd lerin hiçbirinde Türkiye tam olarak yok sadece anayollar, basemap denilen kısım var ancak avrupa tamamen yüklü.

başka versiyon dvd indirmem lazım ama uğraşamadım bir türlü,

bu arada mercedes özel serviste 100euro gibi bir fiyata getirelim demişlerdi, türkiyenin olmadığı bir haritaya bu parayı vermeyi uygun bulmadım.

bu vesileyle televizyonu açtırdım,yolda giderken de açık kalıyor artık dvd film de seyredebiliyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpercan

merhaba ben dvd sini buldum, internetten indirdim, e-serisi aracımız (özel sipariş navigasyon paketli)
    aracın bagajındaki navigasyon dvd çalara koydum, yükleniyor dedi sonra hata verdi.
    Dvd lerin hiçbirinde Türkiye tam olarak yok sadece anayollar, basemap denilen kısım var ancak avrupa tamamen yüklü.

başka versiyon dvd indirmem lazım ama uğraşamadım bir türlü,

bu arada mercedes özel serviste 100euro gibi bir fiyata getirelim demişlerdi, türkiyenin olmadığı bir haritaya bu parayı vermeyi uygun bulmadım.

bu vesileyle televizyonu açtırdım,yolda giderken de açık kalıyor artık dvd film de seyredebiliyorsun

hocam durum hla aynı mı ? kullanamıyorsun hala navi yi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2005-2006 bmw x5 . 3.0 d hakkında
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.