Şimdi Ara

2007 Audi A3 1.6 Sportback 76.000 Km. Acil fikriniz lazım? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
18.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 1312K

quote:

Orijinalden alıntı: SarperGenç

quote:

Arkadaslar motor konusunda arastırma yaptım bayapı yorumlar okudum degisik yerlerden o kadarda abartılacak kadar kötü bi motor degil bu. FSI ile arasında o kadarda farkta yok + FSI motora tüpte takılmıyormus ha ben zaten taktırmayacagım ama satarken buda artı avantaj olacaktır.
    Fiyat konusuna gelince sahibinden.com da aynı sartlarda iki araba var teki bu 37.000TL digeride 40.000TL istemis.
    37.000TL ye almayacagım biraz indirim yaptıracagım bana fazla geldi. Pazartesi günü saat 18:00 sularında kesin belli olacak bu arabanın yeni sahibi

Doğru bir karar vermişsiniz kardeşim Allah utandırmasın.Son kararınızı da yazarsanız sevinirim pazartesi günü...

Tabiki hocam yazacagım tüm gelişmeleri hatta arabayı alırsam ( inş ) fotolarını paylasacagım yeni plakasıyla

Forum laneti falan diyorlardı hocam aman dikkat .km side fazla durmuyor inşallah fiyatı da istediğiniz seviyeye çekebilirsiniz...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaslar motor konusunda arastırma yaptım bayapı yorumlar okudum degisik yerlerden o kadarda abartılacak kadar kötü bi motor degil bu. FSI ile arasında o kadarda farkta yok + FSI motora tüpte takılmıyormus ha ben zaten taktırmayacagım ama satarken buda artı avantaj olacaktır.
    Fiyat konusuna gelince sahibinden.com da aynı sartlarda iki araba var teki bu 37.000TL digeride 40.000TL istemis.
    37.000TL ye almayacagım biraz indirim yaptıracagım bana fazla geldi. Pazartesi günü saat 18:00 sularında kesin belli olacak bu arabanın yeni sahibi

Doğru bir karar vermişsiniz kardeşim Allah utandırmasın.Son kararınızı da yazarsanız sevinirim pazartesi günü...

Tabiki hocam yazacagım tüm gelişmeleri hatta arabayı alırsam ( inş ) fotolarını paylasacagım yeni plakasıyla

Forum laneti falan diyorlardı hocam aman dikkat .km side fazla durmuyor inşallah fiyatı da istediğiniz seviyeye çekebilirsiniz...

İnş hocam tüm gelişmeleri yazacagım buraya. bu arada ilanın görüntülenme sayısıda artmıs forum sayesinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1312K -- 6 Ağustos 2011; 21:07:29 >

• quote:

İnş hocam tüm gelişmeleri yazacagım buraya. bu arada ilanın görüntülenme sayısıda artmıs forum sayesinde

Adam havalanmasın sonra arabama çok kişi bakmış diye

İstersen arayıp zorlayalım biraz 33e ver anca o kadar eder diye. Senin vereceğin meblağayı kabul etmesi daha kolay olur o zaman belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet.bascetin

quote:

Orijinalden alıntı: Tunarda

Güvenlikten dört yıldızlı yakıt tüketimi on litrenin altına düşmeyen yirmi bir yıl oncesinin motoruna sahip bir araç. Performans olarak da standardın çok altında. İsterseniz alın yüksek servis bedelinin yanisia bahsettigim maliyetler De yanında hediyesi olur. Vw veya Audi nin 1.6 benzinlilerinden uzak durun derim. Ama tsı ise hiç düşünmeyin

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-emsalsiz-temizlikte-en-dolu-modeli-bu-guzellik-kacmaz-55810352/detay/

Hocam tebrikler icimi okudunuz bize de denilcek hic bisey birakmadiniz..

• quote:

Orijinalden alıntı: serty23

Motor motor motor , bide az yakıyor demiş ne akla hizmetse , bu performansa yakıt tüketimi çok yüksek 102 hp 8v tarihi motor var üzründe , illa alınacksa tüp taktırmak şart yoksa hem gidemeyip 11 litreleri zorlarsın , tsı zaten bu paralara vermezler

159 jts kullaniyorum emin olun ki vw nin 102 bg 8 v lik sacma motorundan daha az yakiyor full s.ici 9.6 aracim manuel.. Audi arkasin dedigi gibi 11 den asagi düsmez artik su düsünceden vazgecin kücük motor az yakmaz kasayi en iyi kaldiran motor optimum motor az yakar. Mercedes S e 1200cc koysunlar o zaman en az o yaksin :)
  • Arkdaşlar ilandaki a3 icin satıcı arkadasla anlastık bi aracı vasıtasıyla hersey tamam dün öğlene saatlerinde almaya gidecegiz adam vaz geciyor
    DenizGültekin arkadasım seninde aracın hayırlı olsun güle güle kullan.
  • 1.6 102 8v motor hakkında asılsız yorumlar var, hem gitmezmiş hemde çok yakarmış
    hangi atmosferik 1.6 araçtan bariz bir şekilde kötü gidiyor ve daha fazla yakıyor acaba bu motor, ben birçoğundan daha başarılı olduğunu bile söyleyebilirim alt devirdeki tork oranlarından dolayı
    bence mantıklı araç fiyat daha uygun olabilir şu an sıfırını 47 civarına veriyorlar sanırım advance paketle
    tüpe uyumlu,ikinci eli piyasası yedek parçası herşeyi türkiye şartlarına uygun
  • civic daha güzel duruyor ama hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

civic daha güzel duruyor ama hayırlı olsun

Hocam alamadık arabayı ama arkadasın alfasını diyorsunuz heralde
    Birde arkadaslar alfa 159 1.9 jts alan arkadas demiski vw'nin 1.6 atmosferik motoru alfanın 2.0 150-175hp arası motorundan daha az yakıyor demis.
    Alfa sehir ici 9küsür lt
    vw atmosferik 11 lt demis
    bu konuya ne diyorsnuz ?
    alfa 159 benzinli daha az mı yakar atmosferik vw den yada a3 1.6 atmosferik ten ?
  • dostum audi kampanya yapmıs sıfırını 19.000 euro ya veriyor haberin olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cooler

dostum audi kampanya yapmıs sıfırını 19.000 euro ya veriyor haberin olsun.

26.956 euro yazıyor hocam sitesinde siz nereden baktınız ?
  • quote:

quote:

Burdan galiba:

http://www.audi.com.tr/tr/brand/tr/tools/navigation/audibar/audi_oezel_teklif/audi_a3_oezel_teklif.html

• quote:

quote:

Birde arkadaslar alfa 159 1.9 jts alan arkadas demiski vw'nin 1.6 atmosferik motoru alfanın 2.0 150-175hp arası motorundan daha az yakıyor demis.
    Alfa sehir ici 9küsür lt
    bu konuya ne diyorsnuz ?
    alfa 159 benzinli daha az mı yakar atmosferik vw den yada a3 1.6 atmosferik ten ?

audi için anlaştınız sandım ama civic'in içi full olunca hoşuma gitti konfor olarak daha iyi olur ama etkilemeyeyim sizi bende araç araştırıyorum da

• quote:

quote:

http://www.audi.com.tr/tr/brand/tr/tools/navigation/audibar/audi_oezel_teklif/audi_a3_oezel_teklif.html

• quote:

Arkdaşlar ilandaki a3 icin satıcı arkadasla anlastık bi aracı vasıtasıyla hersey tamam dün öğlene saatlerinde almaya gidecegiz adam vaz geciyor
    DenizGültekin arkadasım seninde aracın hayırlı olsun güle güle kullan.

Eyv kardesim saolasin bu aracin yakma isi direk kullaniciyla alakali alfanin sesine kendni kaptirip sürekli 3000 devir üstü kullanirsan yakar örenek veeyim s.ici sürekli gazli kullandim 50tl benzinle 80 km yol yapabildim ama efendim kullandm bagirtmadan normal kullanimda 50tl benzinle 140km de gidebildim uzun yola cikmadim ondan net bisey söyliyemicem ama 100-110 giderken 6.viteste 5.5-6 litreye kadar düsüyor yakit ama dedgim gibi uzun yol yapmadim henuz bu cevre yolu denemem di.. Sonucta alfa da mpi motor kullaniyor 1.8 mpi modeli var mpi motor yakar yalan degil gider mi gider ama tam sehir ici arabasi düsük devirlerde atik olur (seat leon tecrubeme dayanarak söylüyorum sanirsam ayni motor vardi üzerinde) ancak alip lpg takicaksan FSI motora hic girme cünkü nolcagi belli degil bence takiliyo diyolar 2.000 devir altinda benzin kulaniyormus zaten uzun yolda araba abarti bisey yakmaz s.icinde de benzinle gitceksen ne anladim o tüpten..Acikcasi ben sevemedim audiyi alman araba alincaksa BMW MERCEDES aliniri AUDI grup pek sicak gelmiyor bana mesela e46 bak veya kasabilirsen e90 temiz bi e46 yi emin ol hic bir a3 e degismezsin tabi bu benim zevkim.Gönül ister Guiletta almani :)

• a3 19.000 euro 47.000TL yapiyor :) carpilmayin euro kurundan ama yine de güzel fiyat degerlendirilebilinir...
  • Audi 102 HP'lik motorlarda neden ısrar ediyor anlaşılır değil; sanırım ucuz diye hatunlarına araba alanların tercihi oluyor.
  • quote:

quote:

Alfa sehir ici 9küsür lt
    bu konuya ne diyorsnuz ?

Alfasını bilmem de hocam aynı motor bende var daha 11 li değerleri göremedim.arkadaşlar 2. viteste 80 km sabit hızla falan gidip 11 yakalıyorlar herhalde.forumda 8 civarı ss im var şu anda da 7.6 ortalamam var.inanmayan olursa ss atabilirim daha da inanmayan olursa ankaraya beklerim çayımı içsin yol bilgisayarını görüp gitsin...

• Hocam sana helal olsun o zaman ne diyelim ama sen alfa yi da 6lt ye düsürürsün o zaman :) Yakit kullanima bagli tabi ki ben 9 ve 11 örnegini s.ici yüksek devir olarak örnek verdim elbet sen 7.6 ya düsürürsün ben 320ä tiptronik araci istanbul sakarya otobanda 6.5 e düsürdüm ki 99 model 6 silindir araba ayni araba s.icinde 15-16 lari da gördü..
  • Herkese merhaba hort olacak ama güzel bilgiler var. Ekstra olarak soracağım otomatik şanzımanı nasıldır ve en full ile orta paketi nasıl ayıracağız? Bide 2. El piyasası nasıl bu aracın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.