40 BiN Km aşmamaış Hız sabitleyicisi olan Abs - Esp Yol Bilgisayarlı klimalı Bluetooth - Telefon Yağmur Sensörü Immobiliser
VE DİĞER STANDART ÖZELLİKLERE SAHİP TERCİHEN GHIA VEYA TITANYUM MODELİ ARAÇ ARIYORUM. LÜTFEN BURADAN VEYA ÖZELDEN MSJ ATINIZ İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜLER
valla istersen 39binde 06 model ghia dizel focusum var ama esp bluetooth yok..
Detaylarını ve fiyatını geçemisiniz
güncell
güncell lllll
Sahibinden'e bakarak daha hızlı sonuç elde edebilirsin. Ben de focus bakıyorum, fiyatı çok uygun olan arabalar oluyor zaman zaman Bir iki güne satılıyor kesin..
çok güzel fiyatlar var ötv indiriminden sonra hangisini alacağımı şaşırdım açıkçası
quote:
Orjinalden alıntı: saidss
Sahibinden'e bakarak daha hızlı sonuç elde edebilirsin. Ben de focus bakıyorum, fiyatı çok uygun olan arabalar oluyor zaman zaman Bir iki güne satılıyor kesin..
2008 MODEL 17000 KM DE SADECE SOL ÖN ÇAMURLUĞU DEĞİŞMİŞ HATCHBACK KASA GHIA DONANIMLI BİR FOCUS SAHİBİ İLE ŞUAN GÖRÜŞÜYORUM BU PAZAR ARACI OTO PAZARINDA BULDUM KAĞIDA FİYAT OLARAK 30BİN LİRA YAZMIŞ PEŞİN DEYİNCE 28500E İNDİ AMA BEN ARACI 27500E İNDİRMEYE ÇALIŞIYORUM
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme