Şimdi Ara

2006 passat için rcd 510 almak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba 2006 comfortline passatımın cd çaları artık cdleri okumuyor 1 parça okuduktan sonra hata diyip atıyor dışarı bu yüzden değiştirmek istiyorum sahibindende ve gittigidiyorda bosch ve blaupunkt marka rcd 510 lar 550-600 lira civarında satılıyor bunlardan almayı düşünüyorum fakat aklıma takılan bu rcd 510 da klima ve park sensörlerinide gösteriyormuş bunlar 2006 passatım içinde geçerlimidir deneyeniniz varmı çalışırmı yani bide 1300 lira civarına navigasyonlu falan çin maları var ama bunlara güven olurmu radyosu nasıldır hangisini tavsiye edersiniz ? navigasyon çok kullanıyorum telefonum ile aracımdada olsa güzel olur fakat rns 510 çok pahalı olduğundan rcd düşünüyorum çin mallarınada güvenilirmi karar vermiyorum

• Kendi sorumu kendim cevaplayayım 2010 model aşağısı passatlardaki klima ve park sensörlerini göstermiyormuş ayrıca akude problem yaratıyormuş
  • kendi adıma şöle söylim. 1200tl ye doblo aracımıza navigasyonlu çin malı radyo teyp aldık. menüler yavaş kullanım zor ses çıkışı kötü ne bilim belki bizimkine özgü bi durumdur. (modelini yazarım bi ara). benm tavsiyem orjinalini almak 3 5 fazla olsun sağlam olsun. rcd nasıl akü problemi yapıo onu anlayamadm ?
  • Gecikmiş bir cevap olacak ama ileride almak isteyenler için yardımcı olabilir. aracına rcd510 veya rns150 takmak isteyen 2010 modelden eski araçlarlar için Ender Elektroniğin sattığı bir parçanında araca takılması gerekiyor. Aksi tahdirde araç uyku moduna geçemediği için akü durumuna göre 1-2 gün içinde akünüz biter. Volkswagen servisine bile gitseniz bu parçayı Ender Elektronikten alıp araca takıyorlar. Bu parçanın maliyetide 400 tl civarında.

http://www.enderelektronik.com.tr/orjinal-cozumler/gateway-kontrol-unitesi-volkswagen-1k0907530ac-/urun-detay/519

• Bence bu konularda servise danisilmali cunku arac bir dogan slx degil bu zamana kadar passat kullanicisiyim ilk defa cdleri okumama sorununu sizden duyuyorum hocam bence icini temizleyin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.