53. ulaşmak- ulaş bostancı-1978 Erzurum-2006 New Astra 1.6 Elegance
yine anlamadım
Astra kullanıcıları konusunda 1. sayfayı aç 53. numarada ki kişi
İşk başta ulaş beyin verdiği ilana baktım,bir de kendi verdiği ilana baktım,birinci ilanda fiyat 28000 küsur,2. ilanda 32000 lira,ama araba ve mekan aynı.Garip doğrusu
İki ilandan birisi yalan.
ikiside doğru.ulaşı cebinden aradım.onu forum dh dan tanıdığımı arabayı kaça aldığını bildiğimi söyledim.o da bana arabayı kelepir aldığını şimdi çok uygun bi ev bulduğu için piyasasında sattığını söyledi.bu kadar pişkin yani
pişkinlikle ne alakası var kardeş. işine geliyorsa alırsın. işine gelmiyorsa almazsın. sana hesap mı vercem. ayrıca ben arabaların ikisinide satılıga cıkardım. ev düştü dedigin gibi. ama pişkin demen ayıptır. bu bi pazar isteyen istedigini yapar ve hesap vermez. anlasıldımı?
ayrıca mehmet kardesin soylediginide cevaplıyım. aracın yeni fotoları yok. eski ilanın fotolarını koydum plakayı silerek. ama yenileri en kısa zamanda ekleyecegim.
Arkadaşım sen buraya fiyat yorumu almak için başlık açmışsın.Bende senin şuanki araban için piyasa yorumu yapıyorum.Bir arabayı değerinin altına alıp bu krizde kar amaçlı 4.000 lira gibi kar koyup satmaya açlışmak benim nazarımda piskinliktir.
quote:
Orjinalden alıntı: mak
pişkinlikle ne alakası var kardeş. işine geliyorsa alırsın. işine gelmiyorsa almazsın. sana hesap mı vercem. ayrıca ben arabaların ikisinide satılıga cıkardım. ev düştü dedigin gibi. ama pişkin demen ayıptır. bu bi pazar isteyen istedigini yapar ve hesap vermez. anlasıldımı?
sana özel fiat mı yazacaktık kardeş. işine geliyorsa alırsın işen geliyorsa almazsın. ayrıca benım muhasebemi bırakta ben tutuyom senin tutmana gerek yok. ayrıca benım arabayı aldıktan sonra yaptıgım masrafalarda var. onlarda o fiatın içinde. tamam mı?
:öpcük.gif:
herkes istediği fiyatı satar.. araç onun değilmi belki ilanı keyfi olarak açmıştır satmaya niyeti yoktur o yüzden bu kadar fazla ücret yazmıştır..
aracın o kadar etmeyeceğini kendiside biliyordur zaten nette ilanım olsun diye açmıştır
hala bahsedilen arabanın fulunu arıyorsanız; IDS PLUS, ESP PLUS EXNON Paket ve boyasız benim aracın linkine bi bakın derim.. Ayrıca manul olmasına rağmen alçaltılmış spor şase ve spor sürüş moduda var.
göksar kardeş arabalarımız aynı donanım. benımkiyle özellikleride aynı. fakat bende full body kit var bide 2006 model 27000 km de. senınkindede lpg var. bu arada arabayı sattın mı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme