Şimdi Ara

2006 model C200 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kompressor motor taş gibidir hicbir problem yasamazsınız muadil 2006 model araçlara gore ayrıca kasa da efsane ve henüz eski denecek bir kasa değil emin olun .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Closer

her ne kadar bu araçlar hakkında bilgi sahibi olmasamda görünüm olarak merso nun en beğendiğim kasalarındandır kendisi..

Bende bilgi sahibi olmadan talip oldum .. saolsun arkadaşlar fikirlerini yazıyorlar ...karar vermede yardımcı oluyorlar ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: elel

quote:

Orijinalden alıntı: sienaumut

LPG ye sıcak bakıyorsanız saçma bir tercih olmaz hocam. ölmeden mercedese binmek gerektiğine ben de yürekten inanıyorum :)

işte insanın içinide kemiren bu ... yoksa mercedesim olsun hava atayım derdim yok ... düne kadar arabamı satıp 12-13 bin liralık bir araba alacaktım ki halende alabilirim ... ortak bir arsa projesi vardı oda rafa kalkar gibi olunca anlık bir gelişme oldu ... zamanında rahmetli babama 2. eve girceğine arabanı değiş adam gibi bir arabayı bin demiş biriyim 16 yaşında .. dinlemedi beni rahmetli broadway mezar oldu aileye ... buda varken dünya gözüyle azda olsa binsem demeden edemiyor insan ... ne olur çok çok 5-10 bin tl zarar ederiz diyorum yeri geliyor ..birazda keyfe bakmak gerekmez mi ..

Bu arabaya belirli bir dönem binmiş biri olarak anlatayım.

Bir kere bu araç 2006 Model evet ama en baz donanım bir araç.

4-5 daha verip bence en azından Elegance yada Avantgarde öneririm.

BiXenon far, Sunroof, Katlanır Ayna, Deri Direksiyon vs. gibi

Fonksiyonel donanımlar var ve bunları sonradan alamazsınız.

Böyle bir araca baz olarak binmeyin derim.

Araca gelince bu paraya alıp alabileceğin en kaliteli araba kesinlikle W203 Kasa Mercedes'tir.
    Ama kesinlikle kaliteli bir LPG kiti ile kullanılmalıdır yoksa tek kelime ile incir ağacı diker.
    Yalıtımı ve yol hissi inanılmaz keyifli bir araçtır, akar gider.

Mercedes E'den başlar tam bir safsata, makyajlı kasadan sonraki w203'ler gerçekten kaliteli araçlar.

Eksilerine gelirsek,
    Bir kere eğer sport donanımlı araç almazsanız, yol tutuş sıkıntı yapar.
    Hele rüzgarlı yollarda sürekli gezer.
    Ama direksiyonu tutup gaza bastığında o tokluk o kalite herşeyi unutturur sana.

• Korktuğunuz kadar masraf çıkarmaz merak etmeyin.Yakıtı da şehir içi 12-13(basarsanız 16-17 litre bile yakar).Şehir dışı ise 7 litre'den aşşağı indirebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: RutkayErg

Korktuğunuz kadar masraf çıkarmaz merak etmeyin.Yakıtı da şehir içi 12-13(basarsanız 16-17 litre bile yakar).Şehir dışı ise 7 litre'den aşşağı indirebilirsiniz
    Yıldızı yetmez, araç 6 yıllık, benim 2011 model Megane 3 'üm daha güvenli, daha yeni teknolojiler içeriyor ve en önemlisi daha yeni.

Yıldızı yeter mantığı eskide kaldı.

Paran varsa Mercedes'î yeni alacaksın.Basıcan parayı, öyle boş değil, hakkını vererek full alacaksın. Yıldızı yeter diyenlere kanma, Avrupa'da bunlar para etmiyor... 6 yıllık araç ya ekonomi ömrünü doldurmaya 4 yıl kalmış, sahibi kimbilir nasıl kullanmış. En yakın arkadaşım bile sıcakta terleyip sırtını yaslayınca arabama hoşuma gitmiyor, kimbilir bu arabaya o kadar km boyunca kaç kişi terini sildi, neler yaptı, hangi ellerle o direksiyonu tuttu.

Sıfır olsun benim olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmerto -- 1 Ekim 2012; 23:14:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EnginAKB

Araca gelince bu paraya alıp alabileceğin en kaliteli araba kesinlikle W203 Kasa Mercedes'tir.
    Ama kesinlikle kaliteli bir LPG kiti ile kullanılmalıdır yoksa tek kelime ile incir ağacı diker.

Mercedes E'den başlar tam bir safsata, makyajlı kasadan sonraki w203'ler gerçekten kaliteli araçlar.

Eksilerine gelirsek,

4-5 daha verme işi zor :) ufak ufak yukarı doğru gidiyor sonu gelmiyor malasef.. tavsiyeleriniz önemli ve dikkate değer ... internetten bakıyorum ama modeller ve fiyatlar çok değişken c180 yada c200 olması çok farkeder mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

Yıldızı yetmez, araç 6 yıllık, benim 2011 model Megane 3 'üm daha güvenli, daha yeni teknolojiler içeriyor ve en önemlisi daha yeni.

Yıldızı yeter mantığı eskide kaldı.

Paran varsa Mercedes'î yeni alacaksın.Basıcan parayı, öyle boş değil, hakkını vererek full alacaksın. Yıldızı yeter diyenlere kanma, Avrupa'da bunlar para etmiyor... 6 yıllık araç ya ekonomi ömrünü doldurmaya 4 yıl kalmış, sahibi kimbilir nasıl kullanmış. En yakın arkadaşım bile sıcakta terleyip sırtını yaslayınca arabama hoşuma gitmiyor, kimbilir bu arabaya o kadar km boyunca kaç kişi terini sildi, neler yaptı, hangi ellerle o direksiyonu tuttu.

Sıfır olsun benim olsun.

Bir yönde bu .. zaten sorunun temelide burda 1-2 yaşında pejo, citroen yada reno mu yoksa 6 yaşında merso mu .. ne sıkıntı iş .. :)

• quote:

quote:

Eksilerine gelirsek,

4-5 daha verme işi zor :) ufak ufak yukarı doğru gidiyor sonu gelmiyor malasef.. tavsiyeleriniz önemli ve dikkate değer ... internetten bakıyorum ama modeller ve fiyatlar çok değişken c180 yada c200 olması çok farkeder mi ?

2006 Model C180K 60.000 Binde Boyasız aracı ben 55.500'e satmıştım.
    İçi dışı bej ve göz alıcı bir arabaydı.
    Bu fiyat size referans olabilir.
    İnternette yazan Mercedes fiyatlarına aldanma.
    Ben benim aracımla muadil araçların içinde en ucuzunu yazdım 1 hafta sonra sattım.
    Öyle adamlar varki satılsın, satılmasın umurunda değil yazmış 65 duruyor orda.

C180K'da gayet verilmli ama, C200 satış açısından daha mantıklı bence.
    Aynı hacim daha fazla güç.

Sıfır mı? 5 yaşında Mercedes mi?
    Sorusunun cevabını en doğru alabileceğin insanlardan biriyim diyebilirim.
    Neden mi.

2006 Model Mercedes Elegance satıp 2012 Model Passat TDI+DSG aldım,
    ve sorunun cevabı bende sanırım.

Cevap kesinlikle Mercedes, ama bakımlı ve yorulmamış yıpranmamış olacak.
    Sen beni dinle eğer bakımlı ise git C'yi test et, kullan, sonra git 2012 model bir
    farketmez focus, Megane, C4 vs bir araca bin, sonra bu soruyu yine kendine bir sor bakalım
    ne cevap vereceksin.

İkinci el alınır mı mantığı da bana uymuyor, sen ne kadar güzel bakarsan bak,
    ne kadar temiz adam olursan ol, senin aracında 1000 KM sonra ikinci el benim gözümde.
    Konu iyi bakan, titiz adamdan araba almak iyi araştırıp.

• quote:

Ben benim aracımla muadil araçların içinde en ucuzunu yazdım 1 hafta sonra sattım.

Neden mi.

Sen beni dinle eğer bakımlı ise git C'yi test et, kullan, sonra git 2012 model bir
    farketmez focus, Megane, C4 vs bir araca bin, sonra bu soruyu yine kendine bir sor bakalım
    ne cevap vereceksin.

ne kadar temiz adam olursan ol, senin aracında 1000 KM sonra ikinci el benim gözümde.

Teşekkürler cevap ve tavsiyeleriniz için.. bende 2010 astraya biniyorum ve sıfır aldım 2 sene evvel 39 bin tl verip ... inanılmaz ideal bir araç ... yakıt, vergi vs ama o kadar ..bildiğiniz odun .. konforun k'sı yok ... darlığı vs tartışmaya gerek yok .. alırkende şartlar gereği ideal yakıt,vergi vs tercih ederek aldım ... yoksa beğenerek almadım .. bugünse hem içi hemde bagajı yetersiz ve arabadan zevkde almıyorum ..

Arabadan performans bekleyen biri değilim .. 1.3 dizel 90 bg opel yetiyor :).. arbadan edilecek 3-5 zararı çokda dert etmem .. keyfim der geçerim ... ama malum burda hem alternatif az hemde rakam yüksek ... bu iş içinde istanbula gelip şimdilik zaman geçirme şansım yok ..

• quote:

quote:

Neden mi.

ne cevap vereceksin.

Teşekkürler cevap ve tavsiyeleriniz için.. bende 2010 astraya biniyorum ve sıfır aldım 2 sene evvel 39 bin tl verip ... inanılmaz ideal bir araç ... yakıt, vergi vs ama o kadar ..bildiğiniz odun .. konforun k'sı yok ... darlığı vs tartışmaya gerek yok .. alırkende şartlar gereği ideal yakıt,vergi vs tercih ederek aldım ... yoksa beğenerek almadım .. bugünse hem içi hemde bagajı yetersiz ve arabadan zevkde almıyorum ..

Arabadan performans bekleyen biri değilim .. 1.3 dizel 90 bg opel yetiyor :).. arbadan edilecek 3-5 zararı çokda dert etmem .. keyfim der geçerim ... ama malum burda hem alternatif az hemde rakam yüksek ... bu iş içinde istanbula gelip şimdilik zaman geçirme şansım yok ..

Alıntıları Göster
    bende 2006 model c180k avantgarde üzerine sport paket eklenmiş hali.w203 kasasının en güzel hali bence.sizin alıcağınız model hakketen zor bulunan baz modeli mercedes alıcaksanız ve ilerde de satarken de kolaylık olmasını isterseniz kesinlikle full paket alınız.burdan yazıyorum sözüm meclisten dışarı ama mercedes ve tarzı arabaların ne baz modelini ne de 1.6 motorlu olan saftirik ve görgüsüzlük uğruna mercedes alıcam demeyin!bu tür araçlarda donanım kullanım zevkini ve kaliteyi arttırıyor.
    Aracımıza dönersek 1.8 motor kompressörlü 163 beygir ve 240 torku olan gayet performanslı ve bana göre ekonomik bi motoru var.şehir içi memnun eder sehirlerarası zevkten adamı uçuracak tarzda bi motoru vardır.bizim c180 şehiriçi aşağı yukarı 10 litre yakıyor.düzgün kullandığınız da nerdeyse 1.5 tonluk araçla çoğu 1600cc motora yakın yakabilirsiniz.donanım paketlerindeki sadece bi-xenon farkını tatma şansınız varsa ne demek istediğimi anlarsınız.gecenizi gündüz yapar.neyse kararınızda size koaly gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: jacks

bende 2006 model c180k avantgarde üzerine sport paket eklenmiş hali.w203 kasasının en güzel hali bence.sizin alıcağınız model hakketen zor bulunan baz modeli mercedes alıcaksanız ve ilerde de satarken de kolaylık olmasını isterseniz kesinlikle full paket alınız.burdan yazıyorum sözüm meclisten dışarı ama mercedes ve tarzı arabaların ne baz modelini ne de 1.6 motorlu olan saftirik ve görgüsüzlük uğruna mercedes alıcam demeyin!bu tür araçlarda donanım kullanım zevkini ve kaliteyi arttırıyor.
    Aracımıza dönersek 1.8 motor kompressörlü 163 beygir ve 240 torku olan gayet performanslı ve bana göre ekonomik bi motoru var.şehir içi memnun eder sehirlerarası zevkten adamı uçuracak tarzda bi motoru vardır.bizim c180 şehiriçi aşağı yukarı 10 litre yakıyor.düzgün kullandığınız da nerdeyse 1.5 tonluk araçla çoğu 1600cc motora yakın yakabilirsiniz.donanım paketlerindeki sadece bi-xenon farkını tatma şansınız varsa ne demek istediğimi anlarsınız.gecenizi gündüz yapar.neyse kararınızda size koaly gelsin

Gülme işi bozuyor :) ... internetteki fiyatlara göre arada 10 bin tl'lık fark var ... o zamanda rakam 60 bin tl lere geliyor .. bütçe meselesi var işin ucunda ve şuda gerçek sizde haklısınız ..

• quote:

bu kasa C serileri tank gibi araçlardır.
    temizi bulunursa alınır binilir.
    Tabi 0 araba parasına 6 yaşında araba almak ne kadar mantıklı işin orası değişir biraz.
    Mercedese uymasa da ağzına kadar dolu bir Lancia Delta alınır bu paralara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

bu kasa C serileri tank gibi araçlardır.
    temizi bulunursa alınır binilir.
    Tabi 0 araba parasına 6 yaşında araba almak ne kadar mantıklı işin orası değişir biraz.
    Mercedese uymasa da ağzına kadar dolu bir Lancia Delta alınır bu paralara.

Karşılaştırma işi sıkıntı .. ve sonuda yok ... bazen kafayı kırıp alcaksın olacak bitecek ..
  • quote:

Karşılaştırma işi sıkıntı .. ve sonuda yok ... bazen kafayı kırıp alcaksın olacak bitecek ..

sonu var aslında.
    Mersonun bakımıyla şusuyla busuyla başa çıkarım diyorsan neden almayasın.
    Ama arkadaş serviste önüme konacak fatura benim ocağımı söndürür diyorsan gidersin full donanım Delta alırsın,garantili paşa paşa binersin.
    Daha az yakacağın da kesin tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

sonu var aslında.
    Mersonun bakımıyla şusuyla busuyla başa çıkarım diyorsan neden almayasın.
    Ama arkadaş serviste önüme konacak fatura benim ocağımı söndürür diyorsan gidersin full donanım Delta alırsın,garantili paşa paşa binersin.
    Daha az yakacağın da kesin tabi.

Bu bakış açısıda mantıklı tabikide ... mercedes işi keyif işi bizi aşabilir ... sanayide yüksek rakamlar bunaltır.. 55 civarı para verilip az km yapmış 5008 yada c4 grand picasso .. of of kafayı sıyırcak gibi oluyorum ..
  • En kötü karar kararsızlıktan iyidir hocam ayrıca dünyaya iki kere gelmeyeceğinizi de ara ara düşünün.
  • quote:

En kötü karar kararsızlıktan iyidir hocam ayrıca dünyaya iki kere gelmeyeceğinizi de ara ara düşünün.

Onun farkındayım ... arabamda satılmadı zaten beklemedeyim :) ... arsa projeside rafa kalkarsa arabayı değişeceğim .. şartlar oluşa dursun ...
  • quote:

En kötü karar kararsızlıktan iyidir hocam ayrıca dünyaya iki kere gelmeyeceğinizi de ara ara düşünün.

Zaten onu düşüne düşüne bu hale geldi adam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fantastic Light

quote:

Çok şükür halimde bir şey yok :) ..biraz fikir alışverişi yapıyoruz ... ufkumuz genişliyor ...bu arada acelemde yok zaten :) zamanı gelince olur elbet birşeyler ..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fantastic Light

quote:

Çok şükür halimde bir şey yok :) ..biraz fikir alışverişi yapıyoruz ... ufkumuz genişliyor ...bu arada acelemde yok zaten :) zamanı gelince olur elbet birşeyler ..

Sana söyledim internette yazan fiyatlara çok inanma diye.
    Biraz beklersen 55 Bin TL 'ye full araba alırsın, yakınen bildiğim için söylüyorum.
    Mercedes parçası en kolay bulunan, bir VW, Opel'den parça fiyatı pahalı olmayan hatta ucuz olan bir markadır.
    Yan sanayisi çok gelişmiştir, kolaylıkla her parçayı bulursunuz.
    Bence bakımı parçası marçası sorun değil, bir Opel, bi VW bi Ford neyse Mercedes te odur.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.