aga bu araba heryerde... araba falan değil uzay mekiği maşşallah... satılık tı heralde,, yanlış hatırlamıyosam, Allah tekerine daş dolamasın, çok şık çok klas çok yakışıklı
quote:
Orjinalden alıntı: jagler_78
aga bu araba heryerde... araba falan değil uzay mekiği maşşallah... satılık tı heralde,, yanlış hatırlamıyosam, Allah tekerine daş dolamasın, çok şık çok klas çok yakışıklı
dediğin gibi heryerde :) satılık olma durumu keyfiyen, para veren olursa satarım :) yoksa satmıyorum, çok aşırı memnunum.
1.si bu arabayı hiç muayeneye soktunmu? 2.si ise bu arabaya ne kadar masraf yapıldı bu hale gelmesi için?
muayeneye girmedi, girecek :) girdiği gibi de geçecek bi şekilde inşallah ;) net bir hesaplama yapmadım ancak 10bin TL üzerinde masraf yapılmıştır.
maaşallah yaa bununla trafiğe çıkmayın ne olur ne olmaz yaa
merak ediyorum acaba muayeneye girdiğinde sonuç ne olacak,, yakında girerse bilgi verirsen sevinirim
Kazasız belasız kullanınız.. Ben sadece arka tamponu beğenmedim yada diğer tarafada egzost takılsa güzel durabilir..
Motor modifiyesi?
Öncelikle araç mükemmel olmuş, gerçekten çok beğendim... Yalnız üzülerek söylüyorum bu haliyle muayeneden geçmesi imkansız görünüyor.
Kazasız belasız sürüşler...
bu haliyle TUV'den geçmeyeceğini biliyorum, ama bir şekilde muayenesi yapılacak :) bütün orjinal parçalarım evimde duruyor en kötü ihtimal 1 günümü alır eskileri takmak ama gerek kalacağını sanmıyorum.
motor modifiyesi olarak bu araç için üretilen fazla parça olmadığı için, header-komple boru-son susturucu-filtre-buji şeklinde ürünler takılı.
quote:
Orjinalden alıntı: ubcsmr
bu haliyle TUV'den geçmeyeceğini biliyorum, ama bir şekilde muayenesi yapılacak :) bütün orjinal parçalarım evimde duruyor en kötü ihtimal 1 günümü alır eskileri takmak ama gerek kalacağını sanmıyorum.
motor modifiyesi olarak bu araç için üretilen fazla parça olmadığı için, header-komple boru-son susturucu-filtre-buji şeklinde ürünler takılı.
bende o bakımdan sordum muayene olayını... bu muayene istasyonlarındaki sıkılık, modifiye alanındaki ilerlemenin önüne resmen takoz koyar. aracın muayenede kupkuru olacak derlerse şaşma. o tamponlarla biraz zor geçer gibi.. hadi gözle bakılan şeyleri idare edecek bi adamın olsa diyelim, öbür yandanda bilgisayara bağlandığı zaman ne hata verirse (kağıt üzerinde yazar), gidip onları yaptırmak zorundasın...filmlerle zor gibi,, eksoz çok çok zor, makinaya bağlanınca fazla db ses çıkar. motorun içinde şase numarasına bakarlar orda bi sıkıntı olmaz heralde...farları ve stopları sökmek zorunda da kalabilirsin ...belki trafikte iken polis falan durdurmamış,, yada durdursa bile gözyummuş olabilir ama muayene harbi gıcık be dostum
Emeğine sağlık çok güzel olmuş helal valla.
quote:
Orjinalden alıntı: jagler_78
quote:
Orjinalden alıntı: ubcsmr
bende o bakımdan sordum muayene olayını... bu muayene istasyonlarındaki sıkılık, modifiye alanındaki ilerlemenin önüne resmen takoz koyar. aracın muayenede kupkuru olacak derlerse şaşma. o tamponlarla biraz zor geçer gibi.. hadi gözle bakılan şeyleri idare edecek bi adamın olsa diyelim, öbür yandanda bilgisayara bağlandığı zaman ne hata verirse (kağıt üzerinde yazar), gidip onları yaptırmak zorundasın...filmlerle zor gibi,, eksoz çok çok zor, makinaya bağlanınca fazla db ses çıkar. motorun içinde şase numarasına bakarlar orda bi sıkıntı olmaz heralde...farları ve stopları sökmek zorunda da kalabilirsin ...belki trafikte iken polis falan durdurmamış,, yada durdursa bile gözyummuş olabilir ama muayene harbi gıcık be dostum
henüz TUVe girmemiş illeri deneyeceğim
EMEĞE SAYGI BELLİ BAYAĞI Bİ EMEK HARCAMIŞSIN
Gerçekten Mükemmel Bir Araç Allah Kazadan Beledan Korusun..
süper olmuş emeğine sağlık
ön tamponu çok beğendim.cift renk ise aracı göstermiş.ancak bir kaç önerim olacak size;ön panjur ve bagaj kapağı üzerindeki kromaj bence güzel olmamış.birde arka tampon daha sade olsaydı bence daha güzel olurdu.bu kadar görsel modifiyeye girmiş bir civic'in arka stoplarıda bence bu kalitedeki bir otomobile yakışmamış
tabi ki zevkler ve renkler olayı ön plana çıkıyor burda.