Şimdi Ara

2006 Ford Mustang 4.0 V6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İnternette bakmama rağmen bu araç hakkında yeterli bilgiye sahip olamadım arkadaşlar. Sizlerdende yardımınızı bekliyorum...

En azından tartışma seviyeli olsun.

Bu aracın 0-100 kaç sn?

Son hızı kaç km?

Kronik sorunları varmıdır?

Otomatik sanzıman ileride problem çıkarabilirmi?

Yol tutuşu hangi araçlara göre daha kötüdür? Muhtemelen astradan daha iyidir.

Aracı aldığımızda bakımlarını illahi amerikancılardamı yaptırmalıyız yoksa ford servisleri bunu yapabilirmi?

Yakıt tüketimi ne civarlardadır lt bazında?

İzmirde parça sıkıntısı yaşarmıyım?

Teşekkür ederim.

• parça sıkıntısı heralde yaşarsın çünkü çok satılan bir araba değil.4.0 motor araba 10 15 litreden aşağı yakmaz..ama
    kırmızıdan başkasıda alınmaz şimdi Allah var
  • Bunu alana kadar git bi tane şirokko al daha iyi. 1.8 TSI yer bitirir bunu.

İleride gelecek yorumlardan sadece birisiydi.

Yol tutuşu ne kadar iyidir bilemem. 4.0 motor var kontrolünü sağlayabileceksen Astra'dan iyidir. Ama yok sağlayamam arada bi dağıtacam özellikle diyosan Astra daha iyidir.

Ha bu arada standart Amerikan hantalı ve eşşek gibi yakan bir araç olduğunu da söylemekten kendimi alamıyorum.

Saygılar efem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 23 Ağustos 2008; 18:16:28 >

• @Ünal

Derdim performans değil zaten ama bulamadım teknik verilerini nedir ne değildir diye merak ediyorum.

Sadece aldığımda kordonda o boğultuları duyarak gitmekten başka bir niyetim yok...

Yakıt konusuna gelince arkadaşımın corvette z6 biturbo aracı ortalama 16lt yakıyor. Bu araçta bu civarlarda olursa sorun teşkil etmez.

Amacım aldıktan sonra klasik yapmak

Vw ilk başta soyulan cam kumandalarına bir el atsın. Yazık vallaha touarege eşek dolusu para ver , yazın krem sürmeyip soyulan insanlar gibi orası burası soyulsun.

• Derdinin performans olmadığını biliyorum abi. Yoksa sürekli Astra 1.3 kullanmazsın.

Corvette o kadar yakıyosa bununda ondan aşağı kalır yanı olmayacaktır.

Ama unutma altında 4.0'lık bi canavar olacak. Kim gaza gelmez.
  • borla egzost şart buna.parçası pahalı değildir.ebay üzerinden siparişle uygun fiyatlara bulursunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: budak_1903

borla egzost şart buna.parçası pahalı değildir.ebay üzerinden siparişle uygun fiyatlara bulursunuz.

Kesinlikle zaten aldıktan sonra borla egzost ve aracın alçaltılmaya ihtiyacı var.

Peki kronik sorunları varmıdır?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honda Accord 2.0 ies 1997-98-99
    15 yıl önce açıldı
    2006 model A4 2.0 quattro
    4 yıl önce açıldı
    Satılık Vectra OPC 2.8 V6 Turbo
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kronik sorun olmaz da,
    V6 olduğundan dolayı Amerikan keyfini tam yansıtamaz.Adam gibi bir ses almak için egsoz sisteminde bayağı bir değişiklik yapılmalı.Ayrıca düşük torktan dolayı hızlanma isteniliyorsa ayna dişlisi yükseltilmeli.
    Aslında bende bir ara düşündüm bu arabayı, alındığında yapılacak en mantıklı şey superchargerı yaslamak direkt.Yoksa pek faaliyeti olmaz bu aracın stok haliyle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

Bunu alana kadar git bi tane şirokko al daha iyi. 1.8 TSI yer bitirir bunu.

İleride gelecek yorumlardan sadece birisiydi.

Otomatik mustangler için sirocco'ya bile gerek yok

Araba 210 beygirmi ne biliyorsunuz dimi, ikinci eldede 1 tane manuel yok hepsi 5 otomatik, en azda 1500kg dır daha ne olsun

Alıcaksanız bir V8 alın dicem ama otomatik ben binmezdim o arabaya sacma sapan arabalar dalga gecer düzde wallahi

C5 vette alın bence onun yerine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drahte 1905 -- 26 Ağustos 2008; 3:48:35 >

• 210 Hp ve 300 Nm tork üreten bir motoru var. Torku aslında az değil 1500 kg'lik bir arabaya göre, 0-100'ü bunun 8.5 saniye felandır heralde, Scirocco'yu geçmesine tabiki imkan yok ANCAK modlanabilirliği daha yüksektir diye düşünüyorum, şanzımanında tolere oranı daha yüksektir, malum kamyonet şanzımanı var üzerinde, modifiye sonrası yüksek tork ile baş edebilir. Scirocco daha teknolojik GÖZÜKE bilir, olanı en iyi kullandığı doğrudur ama modlanabilirlik konusunda Ford daha ucuza daha çok iş çıkarır. Yol tutuşu hakkında bilgim yok fakat Astra'dan iyi olacağını düşünüyorum.

Fakat en başında, Ford gerizekalı bir marka olduğu için, daha doğrusu çakal olduğu için geçmişte çok lüks ve hızlı araçlarını ( dönemine göre ) günümüzde ısıtıp kullanıcıya sunmakta. ( Yada ne bileyim, çok uğraşmadan kar mı etmek istiyorlar, yoksa pazarda bu yönde aşırı bir talepmi var nedir? ) Yani şöyleki döneminde Mustang günümüzün SL500'ü, M6'sı , Ferrari F599'u cinsinden bir otomobildi. Fakat şimdi çok ucuza mal edilen bir platform kullanıyor, ve adamlar şanzımanın üzerinde uğraşmamışlar, 4 ileri otomatik üretmek daha ucuz, ve zaten ortak parçadır muhtemelen. Platform ise ucuz bir platform, tabiki yol tutuş için illaki bir şeyler yapılmıştır, ha Astra vs. ile kıyaslanacak kadar kötü değildir kesinlikle, ama Ferrari vs. yol tutuşu bekleme. Bu araba Abd'de Şahin ayarında spor arabadır, Ferrari vs ise orada D-E sınıfı araba niyetine yenir. Ha dersenki Shelby GT500, o çok farklı, sadece görünümleri benziyor. Tıpkı C5 ile C6 Z06 kadar fark var aralarında. Arka süspansiyonu yapraktır bu arada, 4 tekerlekte bağımsız sunamaz. Gene mali kaygılar sebebi ile iç mekan kalitesinin de yüksek olacağını sanmıyorum, Abs'de opsiyonel. ZİRA bu araba Abd'de 20.000$'a satılmakta. Orada Full+Full 1.6 Aveo'yu 16.500$'a sattıkları ve burada o arabanın 35 civarlarında olabileceğini düşünürsek, ülkemize göre 45-50 milyarlık bir araba ediyor bu Mustang ( Sıfır km ) , ki bence bunlar gayet doğal kabul edilmeli, en nihayetinde adam akılı donanıma sahip. Fakat Full+Full, 300 Hp V8 Mustang ise 40.000$ civarında, yani 100 milyarın üzerinde etmekte. Donanım ciddi fark ettiriyor Mustang'de. Aynı passat gibi düşünebilirsiniz. 1.6 manuel 102 hp 8V motorlusu 40000 civarına varken, aynı arabanın 2.0 TFSI olanı 86.000 lira. ( R36 felan olsa 120.000 isteyecekler herhalde ) , yani Mustang'e küfür etmiyorum ama sizin almak istediğiniz motor ve donanım seviyesi düşük. Ha para verilirmi, evet verilir. Parasınıda bence hak eder. Yukarıda da bahsettiğim gibi tolere oranı daha yüksek ve BEN Alman arabalarının abartıldığı kadar yüksek bir kalitede üretildiğine pek inanmıyorum. ( VW'in arıza istatistikleri ve 3 yıl sonra soyulan bazı parçaları olduğunu göz önünde bulundurursak. ) Mercedes hariç diğerlerinin durumu pek parlak değil bu tür konularda.

• Dün 0-100'ü 8.5 saniye felandır demiştim. Şimdi baktım otomatik viteslisi 0-96 km/s'ye 7.3'de çıkıyormuş. Yani bu araba 0'dan 100'e tam 8 saniyede çıkabilir, belki altına indirmekte mümkün olabilir. Birde bunun otomatiği 5 ileri imiş. Tabi son vites ekonomi içinmiş 4 ileri olarakta kabul edebiliriz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.