< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2006 Astra H Easytronic Hakkında

-
-
Merhaba, ben robotize şanzımanı Clio III(10 bin km) araçta tecrübe ettim. Bu şanzımanlar konforsuzdur ve masraf çıkarırlar, bu yaşta otomatik bir araç düşünüyorsanız tork konvektörlü otomatik şanzımana sahip araçlara bakmalısınız. Örneğin Toyota Corolla; 2005 model 1.6 Motorlu araca 30 bin km bindim, şanzıman noktasında muhteşem bir arabaydı geçen ay sattım. Honda, Hyundai markalarına da bakabilirsiniz. Özetle ben olsam robotize şanzımanlı bir otomobil almazdım, almak isteyen yakınıma da kesinlikle almamasını söylerdim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şanzımanın hızı değilde açacağı sorunlar önemli ve fiyat önemli absürt ucuz bir fiyata alıyorsan şanzıman arızasına verilecek parayı görmezden gelirsin. Gider J kasa manuel parası verirsin misal o olmaz.
Bizim memlekette satılmadı galiba 1.8 leri 4 ileri tam otomatik H kasada bu alınır yada manuel alınır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 8 Haziran 2025; 23:56:11 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X