Şimdi Ara

2006 askerlik celp dönemleri ne zaman belli olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • askerlik 2006 tertipleri ne zaman belli olur

2006 Askerlik Celp Dönemleri Hakkında Bilgilendirme

2006 doğumlu erkek vatandaşlar, askerlik celp dönemlerini merak etmektedirler. Bu konuda şu anda resmi bir açıklama bulunmamaktadır. Ancak önceki yıllarda uygulanan takvime göre, 2006'lıların askerlik celp dönemlerinin aşağıdaki şekilde olması beklenmektedir:

• Şubat 2025 - Temmuz 2025
    • Ağustos 2025 - Ocak 2026

2006 lılar, bu tarihler arasında herhangi bir anda askere çağrılabilirler. Kesin celp tarihleri, Milli Savunma Bakanlığı tarafından ilan edilecektir.

Güncel bilgiler için Milli Savunma Bakanlığı'nın resmi internet sitesini takip etmeniz önerilir. Ayrıca, e-Devlet üzerinden de askerlik durumunuzu sorgulayabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler:

• 2006 lılar ne zaman askere gidecek
    • 2006 askere ne zaman gidecek
    • 2006 ne zaman askere gidecek
    • 2006 lılar askere ne zaman gidecek
    • 2006 lar ne zaman askere gidecek
    • 2006 askerlik ne zaman
    • 2006 lılar kaç gün sonra askere gidecek
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yokmuya bileniniz
    tabi askerliy daynsa kapıya tırmalardınız
    SAMSUNG 55UHD7100 4K Curved PHILIPS HTS3377 EV SİNEMA SİSTEMİ ASUS N53SN-SZ174V SAMSUNG GALAXY NOTE 3 SAMSUNG NX1 Fotoğraf makinesi LOGİTECH GT DRIVING FORCE DIREKSIYON APPLE IPAD AIR 2 GOLD 64GB WIFI TABLET
  • quote:

Orjinalden alıntı: sunsea

hangi statüde soruyorsun arkadaşım.kısa dönem uzun dönem 15 ay?
    şubatta tıpçıları alıyorlar.nisanda karışık sınıf yd sb ve kısa dönem erleri.
    ayrıntılı bilgi içinwww.asal.msb.gov.tr

2006 15 yapacaklar için 1986
  • seni ne zaman sevk edecekleri bağlı olduğun askerlik şubesine göre değişir.asal dan bağlı olduğun askerlik şubesinin 2005 celp dönemlerini bul.muhtemelen seni o ayda sevk ederler.ama şimdi tertipleri 2 grup halinde de alıyorlar.mesela kasım celbinin 2.grubu ocakta gidecek.bundan sonraki ilk celp şubattır.eğer tecil ettirmediysen şubatta asker olabilirsin.üç ayda bir celp var yani.ama gruplara bölme insiyatifi askeriyeye bağlı.
    SAMSUNG 55UHD7100 4K Curved PHILIPS HTS3377 EV SİNEMA SİSTEMİ ASUS N53SN-SZ174V SAMSUNG GALAXY NOTE 3 SAMSUNG NX1 Fotoğraf makinesi LOGİTECH GT DRIVING FORCE DIREKSIYON APPLE IPAD AIR 2 GOLD 64GB WIFI TABLET
  • sunsea benimde bi sorum olucak. Ya ben 85 liyim 15 ay uzun dönem yapıcam askerliği tecilliydim fakat tecili kaldırdım. Şimdi bağlı olduğum askerlik şubesi ilk tertip gönderiyomuş. Şimdi ben tecili kaldırdım diye 2005 kasım ayının senin dediğin gibi kasım celbinin 2. grubu olarak beni ocakta alırlarmı. Yoksa şubattamı giderim?

Orjinalden alıntı: Lómion

sunsea benimde bi sorum olucak. Ya ben 85 liyim 15 ay uzun dönem yapıcam askerliği tecilliydim fakat tecili kaldırdım. Şimdi bağlı olduğum askerlik şubesi ilk tertip gönderiyomuş. Şimdi ben tecili kaldırdım diye 2005 kasım ayının senin dediğin gibi kasım celbinin 2. grubu olarak beni ocakta alırlarmı. Yoksa şubattamı giderim?

ocakta gidecekler önceden belirlendiği ve sevke tabi oldukları için sen şubatta gidersin herhalde.ama tecili ne zaman kaldırdığına göre değişir tabi.hem zaten sen kasım celbinde sevke tabi olsaydın bu sana gelirdi.demekki öyle bir durum yok.ama sen yine de askerlik şubele görüş bir karışıklık çıkmasın sonra bakaya duruma düşme!!!bende personel astek olup askerlik şubelerinde bu gibi işlerle uğraşacam şimdiden hayırlısı....dh cı erlere torpil yaparız artık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yau burda onbaşı olduk ama...
    bende bekliyom 2006 da gitcem

Orjinalden alıntı: sunsea

ocakta gidecekler önceden belirlendiği ve sevke tabi oldukları için sen şubatta gidersin herhalde.ama tecili ne zaman kaldırdığına göre değişir tabi.hem zaten sen kasım celbinde sevke tabi olsaydın bu sana gelirdi.demekki öyle bir durum yok.ama sen yine de askerlik şubele görüş bir karışıklık çıkmasın sonra bakaya duruma düşme!!!bende personel astek olup askerlik şubelerinde bu gibi işlerle uğraşacam şimdiden hayırlısı....dh cı erlere torpil yaparız artık

personel asteğmen mi olacaksın? buyur gel ben şiddetle öneririm de nerden biliyorsun nasıl eminsin bundan? hukuk mezunuysan şansın yükseliyor...144 kişinin 120si hukukçu idi 303de benim gibi...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.