Şimdi Ara

2006-2008 mitsubishi grandis 2.0 di-d (136 hp) bilgisi olan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mitsubishi grandis 2.0 di-d (136 hp) araba hakkında bilgisi olan varmı. Netde aradım Zor bir araba ben çok bir bilgi bulamadım ama 7 kişilik dizel araba bakıyordum ve gözüme takıldı.
    1- Bu motor 2.0 tdi motor ile aynı mı yoksa mitsubishi kendi üretimimi?
    2- parça konusunda sıkıntısı var mı?
    3-Araba genel olarak nasıl, iç hacmi kullanışlı mı , arka koltuklarda oturma mesafesi nasıl yakıt tüketimi vb. bilgilendirme?
    bilgisi olan varsa aydınlatsın bizi çok mutlu olurum.
    2006-2008 mitsubishi grandis 2.0 di-d (136 hp) bilgisi olan

• Motor vw motoruymuş, internetteki kaynaklara göre.

Parça vs. konusunu bilmiyorum, bütçeniz ne kadar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araca bir kez bayide sifirken bindim,

Motor vw passatta kullanilan 2.0 tdi vw motoru.

Aractan ulkede 10 tane yoktur herhalde, balata vb gibi parcalar sikinti olmaz ama kaza durumunda temsa ya mahkumsun.

Valla gemi gibi arabaydi, uretildigi devrin arabasi degildi cok daha modern gorunuyordu.

Sayet temizini bulursan wv nin motoru mitsubishininde elektronigi ve yuruyeni saglamdir.

Hayirli gunler

• Yahu bu araba Bu ülkeyi geç dünyada 2003-2008 arası toplam 120 bin tane üretilmiş ve satılmış.

Türkiye 'de satışta 4 tane var atıyorum hadi olsun toplam 20 yürüyen araç sağlam Macera olur. .
  • Bir arkadas adana temsanin mudurunden almis. Gecenlerde konustum. 2.4 dizel motormus.

Colt a benziyor önü ama arkadan bakinca coltu bagaja atip gidebilirsin gibi geliyor.

Arkadasin egsozla ilgili bir yerde parcasi degisecek dedi manifolt muydu ne tam hatirlamiyorum. 10250 tl fiyat istemis orjinaline servis.

Abd den 400 dolara getirip gumruk vergisini felan ödeyip taktirmayi dusunuyorum demisti. O sekilde de 4000 tl ye maloluyormus.

Birde cikmacilardan bmw z4 ün parcasi buna uyuyormus bir usta cikma z4 parcasi ariyordu.

Aracida 38 bin tlye almis arkadas.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.