Şimdi Ara

2005 Vectra C Design Edition bu fiyata alınırmı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: PaliocuHüseyin

quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ykpnrgz

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ykpnrgz

Saygıdeğer forumdaşlarım,

4 ay once üzülerek 30.500'e aracımı sattım.Tekrar aynı araçtan almak istiyorum ama malum fahiş fiyatlar ortada..

İlandaki araç için en fazla kaç bin lira teklif edilmelidir? Yarın gidip almayı planlıyorum..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2005-model-sadece-77000-km-desing-edition-179535062/detay

galericiler aracı temizleyip parlatıp sıfır gibi gösterip garibana kazık fiyattan satar lütfen hep diyorum araç alırken biniciden alın al-satcıdan galericiden araç alınmaz insanların emeğinden sırtından kazanılmış para onlarınki onları zengin etmeyin galerici gitsin başka iş yapsın kan emmeyi bıraksın anlayacağınız

Katılıyorum hocam, doğrudur.

Fakat fiyatı bana uygun olan ve istediğim temizlikte bir tek bu araç var.Diğer bir seçeneğim olsa hiç yaklaşmam.

Az once tekrar görüştük.Son fiyat 32.500'e anlaştık..

Bu aracı alırsam en azından 5 bin lira zararı gözden çıkarmam lazım.

Şu da var; uzun süre kullanmayı düşünüyorum al-satçı değilim.

vectra hem pahalı hemde tutulmayan bi araç benzinli bir focus 2 düşünseniz daha iyi olmazmı illaki vectramı? içeriye çok ses alıyor ama hem piyasası uygun 2007 model comfortunu bi akrabam 120 bin kmde 26.700 e satın aldı siz şimdi ecotec vectrayı 32500e alacaksınız fiyat zaten çok pahalı o segment için ayrıca sahibinden olarak bir sürü ilan var illaki galericiye zengin etmek istiyorum derseniz başka tabikide...

Oha yavaş gel. Vectra yol sesi alıyorsa bütün arabaları çöpe atalım gitsin. Özelliklede focus 2 gibi yol sesi alma konusunda japonlarla yarışan bir aracı.

ben focusun eksi yönünü kastedmiştim siz kendinize bi türkçe öğretmeni bulun bence daha iyi olur

Yanlış okumuşum pardon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Orijinalden alıntı: opelmania

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: opelmania

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SAİM.

quote:

Bu araçtan sonra neredeyse Opel batıyordu, hala bu arabayı seven ve alanlar varmış şaşırdım.

ben 1.5 sene yi aşkın kullanıyorum çok memnunum ayrıca bu araçta saab 9-3 yürüyen aksamı ve şasisi var yol tutuş çok iyi
    autobild tarihinin 100 bin km testinde en iyi sonucu almış 2 araçtır kendileri

Opel'lerin yol tutuş ile alakalı sorunu yok, Astra olsun, Vectra olsun çok iyi yol tutuşa sahip araçlar.

Ancak Opel 2000'li yıllara kadar ürettiği çok başarılı motorları daha sonra üretemedi ve hep geriye gitti.

Bahsedilen Vectra'ların 1.6 çok yakan ve performans yoksunu motorlarını hepimiz biliyoruz.

Merak ediyorum acaba 2000 senesinden sonra opel marka aracınız oldu mu?.

Anlamıyorum arkadaş opel kullanmayanların hepsi şikayetçi opelden. Opel kullananlar ise gidip tekrar opel alıyor. Ne zaman kulaktan dolma bilgilerden vazgeçip yararlı olacağız bilmiyorum.

Yok çok yakıyormuş, yok araba gitmiyormuş. Hepinizin altında s class var sanki.

Siz arabayı alın, bakımını füzgün yapmayın, hor kullanın. Sonra arabaya bahane bulun.vay be

Dandik üsluplara cevap vermiyorum ama yazmak da isterim;

Binmediğim araca yorum yapma huyum yoktur. 1.3CDTI performans yoksunu Astra'da kullandım, 1.6 C Vectra'da. 1.3CDTI Astra'yı da savunacaksın diye endişe duyuyorum şuan. Opel özellikle iç tasarımıyla zaten yıllardır 35-40 yaş üstüne hitap eden bir marka, tam bir ağır Alman zevksizliğini sunuyorlar. Dış tasarım farklı elbette daha iyi.

Evet 1.6 C kasalar aşırı çok yakıyor ve gitmiyor, bunun S Class'a binmek ile bir alakası yok.

Bakım veya hor kullanmak ne alaka anlamadım. Bakım dediğin senelik yapılan bir şey, evet yapılıyor, hor kullanma gibi bir durum yok ancak atmosferik araç hor da kullanılabilir yani 4000 devirden aşağı vites değiştirmezsin yine o araba 200.000km sorunsuz götürür seni. Bakımları yaptırılınca ve düzgün kullanınca araç hızlı gidip az mı yakıyor?

1.3 dizel motoru tabiki savunurum performans olarak değil ama tam bir ekonomi motoru. Zaten ödüllü bir motor kendisi.

5 sene vectra c,
    2 sene vectra c 2 kasa kullandım. İki aracımla toplamda 250 bin km yol yaptım 7 sene içinde kontak kapatmamıştır aracım. Aynı araç kuzenimde var. Bakımını aksatır,arabasıyla ilgilenmez benzinde 12 litrenin altına düşmez. Ancak benim araçlarımda benzinde 9 litreyi geçmemiştir.bu arada kullanmaktan kasıt sahibi oldunuz mu. Yoksa 300- 500 km ile araç hakkında yeterli bilgi sahibi olanazsınız.

Daha iyi anlayabilmeniz için betimleyeceğim, umarım yararlı olur. Şöyle düşünün; 2 insan var birisi çok dikkatli, kendine bakan, sağlığını ihmal etmeyen biri. Diğeri ise bunun tam tersi. Biri hiç hasta olmazken diğeri hastaneden çıkmaz, çok ilaç tüketir ve verimli olmaz.

arabada aynen bu şekilde bakmazsan arabaya 13 litrede yakar 15 litrede. Bakımdan kasıtta 10bin ya da 15 bin km de bir gidip yağ su değiştirmek değil biliyorsunuz değil mi.

Saygı ve sevgiyle.

Alıntı yapmazsanız sevinirim. Sağlıcakla.

Alıntı yaparım sen de sevinirsin, burası forum.

Sen 250.000km kullanmışsın ben 50.000 km fark etmez, arabayı tanımak için yeterli. C kasa Vectra, Vectra'lar içinde ki en dandik kasadır.

Vectra B, gerek performans gerek kalite olarak kat kat daha iyidir.

Ayrıca bakımın yağ su olmamasını biliyorum polemik yaratmaya gerek yok, yetkili servis hangi bakımı ne yapacağını biliyor zamanında götürmen yeterli. 10 litreden aşağı yakmayan ve özellikle meşhur Ankara yokuşlarında 2. viteste bile zorlanan bir araca ben iyi demem, vasat derim.

Hocam, çok yanlış vectra ya denk gelmişsiniz sanırım.

Ben 2-3 yıl kullandım bir gün olsun yokuşlarda benı üzmedı aksine bu kasadan beklediğimin üzerinde performans aldım.

• kusura bakmayın ama opel vectra namına birşey bilmeyenler bol keseden atıyor

vectra b sorunlu olmasıyla ün yapmış bir araçtır özellikle de elektronik aksamlarıyla, yol sesi çok alır, birkaç yaştan sonra kaportadan takır tukur sesler gelmeye başlar, zaten o kasanın kısa sürede makyajlanmasının da nedeni yoğun şikayetlerdir, şimdi bile sanayide kime uğrasanız vectra b kasanın yakınından geçme derler, 1.6 motoru c ye göre çok daha verimsizdir

vectra c de gerek kullandığı ortak platformlar gerekse avrupadaki satış rakamlarıyla kalitesini gayet kanıtlamış bir araç, o 1.6 modeli çok yakıyor ve gitmiyor diyen ya hayatında hiç 1.6 atmosferik d veya c sınıfı araç kullanmamıştır ya da laf olsun diye buraya yazıyordur, vectra c lerde iki sorun vardı ki makyajlanınca çözüldü, birincisi yağ eksiltme ikincisi de kısa sürede baskı balatayı bitirme

c kasanın çıkış tarihi 2003, 2003 model kıyası sayılabilecek mondeo, laguna, passat ve megane a binin, bunlar en belirgin rakipleriydi o dönem, ben şahsen özellikle baktım inceledim, eğer iç tasarımı vectra nın kötüyse bu yaştaki bu araçların iç tasarımı tamamen çöp

bundan 11 sene önce çıkmış bir kasa olarak vectra c dolu modelleriyle hala birçok sınıfının aracına kafa tutar durumda, otomobil piyasasının içinde olan herkes bunu bilir ve söyler, herkes bilmediği şey hakkında da yorum yapmak zorunda değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaSaTuRa. -- 23 Eylül 2014; 2:36:25 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.