Şimdi Ara

2005 Model Ford Tourneo Connect sizce almalımıyım ? (19 bin istiyor) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2005 model 90 lık dayında var sıfır almıştı şuan 220 bın kmde taş gıbı araba, zamanında bakımlarını yaptırdıgınız sürüce sıkıntı sıfır.tek sıkıntısı ş.içi 35 kr. yakması ve yüksek hız motoru kucagınız olması.

Orijinalden alıntı: aydincell

2005 model 90 lık dayında var sıfır almıştı şuan 220 bın kmde taş gıbı araba, zamanında bakımlarını yaptırdıgınız sürüce sıkıntı sıfır.tek sıkıntısı ş.içi 35 kr. yakması ve yüksek hız motoru kucagınız olması.

hmm anladım.

Orijinalden alıntı: connectgücü

hayırlı uğurlu olsun, uzun yıllar bineceğiniz bir araçtır 2003 ten beri 2 connect değiştirdim hala kullanıyorum üzmez yolda bırakmaz sağlamdır

çok sağolun siz tecrübeli birine benziyorsunuz o yüzden en çok da sizin yorumunuzu merak ediyordum

Orijinalden alıntı: Hamza Tzortzis

quote:

Orijinalden alıntı: connectgücü

hayırlı uğurlu olsun, uzun yıllar bineceğiniz bir araçtır 2003 ten beri 2 connect değiştirdim hala kullanıyorum üzmez yolda bırakmaz sağlamdır

çok sağolun siz tecrübeli birine benziyorsunuz o yüzden en çok da sizin yorumunuzu merak ediyordum

Estağfurullah hocam, bildiğimiz kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyoruz . Donanım haberin içinde FORD CONNECT TEAM adında bir takımımız var 8 senedir 800 sayfaya ulaşan bir sayfa oradanda faydalanabilirsiniz .

Linki:

http://forum.donanimhaber.com/m_13258753/mpage_800/f_//tm.htm#102112698

• Temiz olduğunu anlamıştım zaten. Satan büyük bir ihtimal ile yeni alacak. Bence alın yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar arabanın dün devrini, bugünde sigortasını yaptırdım ve arabayı 19 bin + 2 tanede kar lastiği olacak şekilde (kar lastiğinin parasını düştüğüm için) 18.750 liraya aracı aldım. Resimlerini çekecektim ama kız kardeşim makineyi bozmuş neyse arabada boya veya vurma değişen parça falan yoktu zaten, km de orjinal 170binde. Sadece üst tavanda ve kaputta çok az güneş yanığı vardı.

Bu fiyatada iyi olduğunu düşünüyorum açıkcası. Birtek antifriz eksiği kaldı. Onuda yarın sabah değiştirdiğim zaman çok temiz bir arabaya binmiş olacam hayırlısıyla.

hocam sayfayı ekledim sürekli takip edicem sağolasın @connectgücü sizde çok sağolun hocam @ahmetkalecik

@M@ritime aldım aracı. @merdempc @ozgur_gs_91

• pek ilgim yok ama tourneolarin bu kadar ucuz oldugunu bilmiyordum

hayirli olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: the_japan

pek ilgim yok ama tourneolarin bu kadar ucuz oldugunu bilmiyordum

hayirli olsun

eyvallah çok sağol.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.