Şimdi Ara

2005 honda civic 1.6 vtec es piyasasi? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
173
Cevap
2
Favori
45.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: last06

Zaten arkadaşta 29 istiyor....
    Hayırlı olsun ne diyelim....

yok ya nefret ettim artık almıcam civic mivic millet istiyoda kaçı satabiliyo o fiyata alan varsa helal olsun akıl karı değil çünkü buda efsane kasa toyotaya döndü inmez daha gidip astra alıcam hem kat kat donanımlı bundan tipi hoşuma gidiyodu bunların artık uyuz oluyorum

• Es lerin en belirgin özelliği arka frenlerin disk olması ve ön koltuk kenarlarında ki airbag ler.İnce bi ayrıntı olarak ise sol ön kapıda lastik boyutlarının olduğu bir sticker var.195/60/15 es lerin orjinal lastigi,ls lerde ise 185/70/14 yazar böylece jantların orjinal olup olmadığını anlarsınız.
  • temiz vtec bulamadık gitti
  • Ben alırken de, yakın bir dost alıcı ile aracı olmasa, satın aldığım kişi neredeyse kuruş inmeyecekti. Zorla lastikler eski dedik, yap bir sünnet dedikte aldık.
    birkaç ay önce sıfır araç alayım diye, gittim test ettim birkaç aracı, yok değmez deyip satmaktan vazgeçtim (2005 LS 110.000 km de). Servis dahil hangi Honda ustası ile görüşsem, yok abi ne satacaksın deyip duruyorlar.
    Hiç pazarlıksız, araca bakmadan 22.000 veren bayide oluyor, aracı inceleyip 25.000 veren bayide (ben hiç bir fiyat vermeme rağmen). Virüslü araba :)
  • Arkadaşlar kim ne derse desin araba Allah'ı var güzel araba. Tipi 10 kişinin 8'inin hayran kalacağı tip, motoru 10 kişiden 10'unuda beğeneceği bir motor. Tek sorun yalıtım bence. (kişiden kişiye bunlar artabilir) Evet araç fiyatları 2-3 bin lira daha ucuz olsaydı çok güzel olurdu.Sonuçta 25-30 binlira verip araba alıyorsunuz. Bence sabredebilceğiniz yere kadar sabredin. Çünkü vtec motora ve o kasaya değer

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-kumluca-otomotivden-honda-civic-1.6vtec-es-106252493/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-asil-otomotiv-den-2005-honda-civic-vitec-1.6-es-122.000-km-de-105278372/detay

Bunlarda bir kaç örnek olsun. Temiz gözüküyorlar.

• Arkadaşlar herkeze selamlar acil nakite sıkıştığım için çok sevdiğim aracımı satmam lazım ilgilenen arkadaşlar olursa konuşu biliriz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-temiz-2006-full-plus-full-1.6-vtec-es-honda-106526754/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: thekartalask

Arkadaşlar herkeze selamlar acil nakite sıkıştığım için çok sevdiğim aracımı satmam lazım ilgilenen arkadaşlar olursa konuşu biliriz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-temiz-2006-full-plus-full-1.6-vtec-es-honda-106526754/detay

Bende tesadüfi bu aracı inceliyodum burda da karşıma çıktı şasırdım doğrusu...

son fiyat nedir hocam ?

• Sattım gitti. :)
  • Beyler bende yeni Honda Civic 1.6 VTEC ES gümüş gri araba aldım.Araba 48binde ve km kasgo da da tamircilerde onayladı.Araba temiz orjinal ve boyasız.Nasıl araba iyi yapmışmıyım acaba fiyatına gelince ne fiyat verilir şimdi söylemeyeyim.Bir de ilk arabam aldım tüp taktıracağım ondan sonra kullanacağım.İlk arabaya göre iyimidir?
  • Üstadlar siz honda kullanıcıların yorumuna ihtiyacım var. Yaşım 24. 20bin param var. Araç araştırmasına giriyorum karsıma güven hissi veren çok bi araç cıkmıyor. 3-5 eşten dosttan borç bulup 25 bin yapıcam. o fiyata göre araştırmaya girdiğimde en mantıklı araç honda vtec es geliyor. Okadar istiyorum ki bu aracı almayı.. Ama netteki fiyatlar aldı başını gidiyor. Alternatif olarak 2004 1,6 Opel Vectra dikkatimi çekiyor. O arabayada razıyım fakat çok kafa karıştıran yorumlar var. " 1,6 Motor Vektranın o kasasına agır kalır " heleki LPG li yokuşta kamıyonlara sollanırsın filan gibi yorumlar var. Çok kararsız kaldım. İnsanın aklına opelin okadar arge birimi bunu düşünemedimi de taktı o motoru demek geliyor. Napmalıyım üstadlar ?

Honda Civic Vtec vs Opel Vectra 1,6 ? desem yorumlarınız ne olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: s3ndom3n

Üstadlar siz honda kullanıcıların yorumuna ihtiyacım var. Yaşım 24. 20bin param var. Araç araştırmasına giriyorum karsıma güven hissi veren çok bi araç cıkmıyor. 3-5 eşten dosttan borç bulup 25 bin yapıcam. o fiyata göre araştırmaya girdiğimde en mantıklı araç honda vtec es geliyor. Okadar istiyorum ki bu aracı almayı.. Ama netteki fiyatlar aldı başını gidiyor. Alternatif olarak 2004 1,6 Opel Vectra dikkatimi çekiyor. O arabayada razıyım fakat çok kafa karıştıran yorumlar var. " 1,6 Motor Vektranın o kasasına agır kalır " heleki LPG li yokuşta kamıyonlara sollanırsın filan gibi yorumlar var. Çok kararsız kaldım. İnsanın aklına opelin okadar arge birimi bunu düşünemedimi de taktı o motoru demek geliyor. Napmalıyım üstadlar ?

o fiyata ben olsam opel astra 1.3 cdti alırdım. dizel nasılsa.ama çok sağlam bir performans bekleme.

• quote:

Orijinalden alıntı: s3ndom3n

Üstadlar siz honda kullanıcıların yorumuna ihtiyacım var. Yaşım 24. 20bin param var. Araç araştırmasına giriyorum karsıma güven hissi veren çok bi araç cıkmıyor. 3-5 eşten dosttan borç bulup 25 bin yapıcam. o fiyata göre araştırmaya girdiğimde en mantıklı araç honda vtec es geliyor. Okadar istiyorum ki bu aracı almayı.. Ama netteki fiyatlar aldı başını gidiyor. Alternatif olarak 2004 1,6 Opel Vectra dikkatimi çekiyor. O arabayada razıyım fakat çok kafa karıştıran yorumlar var. " 1,6 Motor Vektranın o kasasına agır kalır " heleki LPG li yokuşta kamıyonlara sollanırsın filan gibi yorumlar var. Çok kararsız kaldım. İnsanın aklına opelin okadar arge birimi bunu düşünemedimi de taktı o motoru demek geliyor. Napmalıyım üstadlar ?

vectranın 1.6 sını kullandım gayette tatminkar bir motoru var
    sorunlar çıkabiliyor ama motoru hiçe öyle kamyona falan sollanacak motor değil valla

• iki tane civic kullanan biri olarak bu araçlar süper,vtec ls sattım şimdi es arıyorum ama fiyatlar uçuk fakat şiddetle tavsiye ederim ,birde sabırlı olun ,kardeşim geçenlerde 2005 90 bindeki arabayı 23 e aldı. bazen uygun olanda birşey vardır mantığı geçerli olmuyor.
  • Arkadaşlar herkese slm.lar öncelikle...

Benim 2005 Honda civic im var bej renk.Ön sağ koltuk döşeme dikiş yerinden söküldü o bölümün kumaşının değişmesi gerekir dediler fakat aynı renk(bej) kumaştan ankara da bulamadılar şimdi ne yapacağım bilmiyorum...

Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim....
  • ben 2005 model civic vtec es 7 makyajlı kasayı 27 bine teminizini tüplüsünü buldum.sadece 3 parça boyalıydı bulmak için 3 ay takip ettim burdan sen düşün artık.ama 25 bine biraz zor satıcısı bile çok acilse 26 dan verip geçiyor.Ama ls sunroof dışında aynı gibi görünebilir ancak es kadar iyi değildir benden söylemesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuor139

ben 2005 model civic vtec es 7 makyajlı kasayı 27 bine teminizini tüplüsünü buldum.sadece 3 parça boyalıydı bulmak için 3 ay takip ettim burdan sen düşün artık.ama 25 bine biraz zor satıcısı bile çok acilse 26 dan verip geçiyor.Ama ls sunroof dışında aynı gibi görünebilir ancak es kadar iyi değildir benden söylemesi.

O 3 parça boyalı olayını iyi düşün bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: caucass

quote:

Orijinalden alıntı: Tuor139

ben 2005 model civic vtec es 7 makyajlı kasayı 27 bine teminizini tüplüsünü buldum.sadece 3 parça boyalıydı bulmak için 3 ay takip ettim burdan sen düşün artık.ama 25 bine biraz zor satıcısı bile çok acilse 26 dan verip geçiyor.Ama ls sunroof dışında aynı gibi görünebilir ancak es kadar iyi değildir benden söylemesi.

O 3 parça boyalı olayını iyi düşün bence

Eğer 27 ye bulduğuna temiz diyosan bunlara bakmanı tavsiye ederim. Hem bununda 3 parça boyası var

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-haluk-savran-dan-2005-model-honda-civic-1.6-i-ls-duz-vites-lpg-122310631/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ogretmenden-satilik-honda-121627149/detay

• senin vermiş olduğun ilandakiler i-ls dir yani vtec ls bile değil ben full+full makyajlı kasa vtec es 7 aldım karıştırma.i ls lerde ve i es lerde vtec teknolojisi yoktur.
  • bizzat boya aleti ile gidip baktırdım ayrıca compteste soktum aracı.yani öyle 3 parça boya var denilipde heryeri boyalı araçlardan değil sadece çamurlukları boyalı değişen yok yoksa almazdım zaten.
  • iyi almışsın aslında
    ben bir kaç ay önce 2005 otm 29.500 e sattım
    ama harbi temizdi araba, hemde 40 bindeydi
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.