Çok güzel bir araç bu kadar uygun fiyata aldıktan sonra benzin parası dert olmaz zaten yılda 10 bin km kullanırım demişsiniz vereceği zevk bu aracın herşeye değer.
Hayırlı olsun güle güle kullanın .Aynı araçtan arkadaşımda da var otomatik şanzumanlı normal kullanırsan 1,1 tl yakıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Ayberk.
quote:
Orijinalden alıntı: KYgt
quote:
Orijinalden alıntı: shroud61
Aracınız hayırlı uğurlu olsun. Jantlara değişim şart.Trabzon'da bir cayenne turbo S vardı.Onun jantları süperdi de resmini bulamıyorum artık
O resimdeki araç hangi Bjk'lı oyuncunun acaba ? Zevkli adammış.
gercekten harika bir arac olmus. (ic mekanda kullanilan sarilar hic hosuma gitmesede disi hatrina yok sayiyorum)
Mükemmel olmuş gördüğüm en güzen cayyane
PAra lazım zengin olmak lazım
geçen sene gazetede çıkmıştı. en fazla yakıt tüketen araçlar diye. aklımda kalmış. dip gaz yapınca 100 km de 66lt benzin harcıyordu. ya turbo ya da turbo S
bence o parayı haketmiyo o araç
Sana hayırlı olsun dedıkten sonra.Herkesın boyle bır araca sahıp olmasını dılıyorum...:)
quote:
Orijinalden alıntı: yusuf
quote:
Orijinalden alıntı: landlord
Öncelikel hayırlı olsun , ben önceki mesajlaşmamızdan FX35 alacağınızı öngörüyordum , siz alıp yorumlayıp , yorumlara göre ben alırım diyordum )))::: artık başka birinden FX35 yorumu alıp aracı alacağız , tekrar hayırlı olsun , çok güzel araç , kazasız belasız binersin inşallah....
Türkiye şartlarında ve yollarında FX almak akıl karı değil diye düşünüyorum. Ben bir tülü ısınamadım FX'e, evet şekli şemali motoru çok çekici fakat yolda birazcık ilerleyince hemen başlıyor ötmeye. bizim yollara göre değil.
Ötmeye başladı derken kelimesini biraz detaylandırabilirmisin , neyle karşılaşacağız bilelim))):::
Hayırlı olsun öncelikle. Dizelcilere dikkat edin malum torku var onları.... Ve tabiki ceed çaaat versiyona.....
Yanlız 2004'te çok pahalı satılıyormuş ya.
Bu günün parasıyla 800.000 TL yapıyor. ( Enflasyona göre )
quote:
Orijinalden alıntı: newmonarch
enflasyonu direk olarak otomobil fiyatlarına oranlamak çok ta doğru değil
quote:
Orijinalden alıntı: newmonarch
enflasyonu direk olarak otomobil fiyatlarına oranlamak çok ta doğru değil
Verilen parayı düşünürsek öyle.
İkinci el araçlara her ne kadar sıcak bakmasamda bu araç oldukça temiz şimdiden hayırlı olsun.
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
Hayırlı uğurlu olsun.
Teşekkürler arkadaşlar
Chip vs yaptır X6 M ile Bir Rolling yapalım :):)
quote:
Orijinalden alıntı: ATTRACTION Chip vs yaptır X6 M ile Bir Rolling yapalım :):)
Serhat az degilsin :) adami aracindan sogutma ilk gunden X6M hayirli olsun bu arada kazasiz belasiz
quote:
Orijinalden alıntı: ATTRACTION
Chip vs yaptır X6 M ile Bir Rolling yapalım :):)
Ah be abicim bir alsak üstümüze başka birşey istemeyeceğim.
Ama hertürlü zorlarım
quote:
Orijinalden alıntı: over and under
quote:
Serhat az degilsin :) adami aracindan sogutma ilk gunden X6M hayirli olsun bu arada kazasiz belasiz
eheheh :) Sagolasın bir araç daha aldım onun haricinde..
quote:
Orijinalden alıntı: ATTRACTION
quote:
Orijinalden alıntı: over and under
quote:
eheheh :) Sagolasın bir araç daha aldım onun haricinde..