Şimdi Ara

2005 ASTRA HB 1.4 CLASSİC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar birtane 2005 astra classic hb 1.4 16V buldum.araba çok temiz. kaza bela yok. lpg takılı DEĞİL. araba istanbul arabası bile değil zaten. full orjinal ve boyasız. km side 55 bin de.bildiğim bi araç. 19 bin ytl isteniliyor.biliyorum bu araçların 1.6 sı tutuluyor.ama bu temizlikde bu aracın piyasası nedir. tüpsüz bi depo ile şehir içi ortalama kaç km yapar. veya bu fiyata bu araba alınırmı?

• ben piyasasını bilmiyorum ama bana fiyat çok iyi geldi
  • Fiyat fena değil alınabilir.2000-01 model 1.6 lara 17-18 ler isteniyor...
  • temizse alınır, fiyat biraz daha az olmalı bence.
  • 2 eski kasa ve 1.4 16 v yani en boşu için fiyat bence fazla 1-2 daha koy yeni kasasını alırsın.
  • 2005 model clasic hb gümüş giri 6 ay kullanmış biri olarak sana tavsiyem sakın almaman benim aracım 8.000 km deydi dediğin gibi çok temizdi ama araba kesinlikle gitmiyordu hayatımda bu kadar hantal bi araba görmedim yokuşlar filan tam bir zulümdu.Şunuda belirteyim kesinlikle arabayı sakin kullanan biriyim ailemle binerim ama uzun yolda sollama yapamıyordum rahatlıkla.1300 küsür kilo araba 6 ay dayanabildim 1.6 larının neden pahallı olduğunu kullanınca anladım.Sağlam ama performans çok kötü servisine götürdüm abi bu arabalar böyle dediler.Arkadaşın 1990 model brodveyine binince satmaya karar verdim :) brodvey tüplü olduğu halde benimkinden seriydi birde tüp taksak bilmiyorum artık ne olurdu, bu araçların 2007 yılında sıfırı 24.000 tlydi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2010 ford fiesta 1.4 titanium
    14 yıl önce açıldı
    clio 2 1.6 16v 2002 model
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.