Şimdi Ara

2004 model bmw 3.18ci alınır mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
15.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • önerisi olan var mı? e46 coupe almadan önce yapılacaklar nedir? neye bakmak lazım? olmazsa olmaz dediğiniz nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMETBİXİ06

önerisi olan var mı? e46 coupe almadan önce yapılacaklar nedir? neye bakmak lazım? olmazsa olmaz dediğiniz nedir?

Cogu bel alti boyalidir ve kazalidir. Buna ragmen hic birinin kazasi var yazdigini gormedim. M technic olanlari var katlanir aynasi janti tamponu direksiyonu vs. onlarin fiyari az daha pahali oluyor. Bildigim kadariyla bmwler km yi anahtara kaydediyor o yuzden yedek anahtarida olmali arabanin.
  • quote:

aranızda bmw e46 coupe kullanan var mı?

burda
  • 2004 318 ci facelift oluyor yukarıda tavsıye edılen araclarla kıyaslamak cok yanlıs olmus :) hız yapmak ıcın alıyorum dıyorsan alma ama cok fazla yakmayıp çok şık dikakt çeken bı arac alıcam dıyorsan kesınlıkle tavsıye ederım. Ayrıca biri pıyasa cok sıskın 30 bın lıra ederı demıs bulursa alalım 40 bıne talıp olan arkadasım var :)
  • 330 al mümkünsede cabriosunu al
  • İlla ki böyle bir araç düşünülüyorsa 330 daha mantıklı çünkü aralarında pek yakıt farkı yok ve keyif katlar.Ortalama 1.5-2lt fazla yakar en fazla.Yolda C sınıfı dizeller dalga geçmez 318'deki gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Araftaİnfaz

İlla ki böyle bir araç düşünülüyorsa 330 daha mantıklı çünkü aralarında pek yakıt farkı yok ve keyif katlar.Ortalama 1.5-2lt fazla yakar en fazla.Yolda C sınıfı dizeller dalga geçmez 318'deki gibi

yavaş hocam abarttın iyice...

0-100 9 sn 3.18ci'nin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: quadream

quote:

İlla ki böyle bir araç düşünülüyorsa 330 daha mantıklı çünkü aralarında pek yakıt farkı yok ve keyif katlar.Ortalama 1.5-2lt fazla yakar en fazla.Yolda C sınıfı dizeller dalga geçmez 318'deki gibi

0-100 9 sn 3.18ci'nin...

Roll'de ki trafikte genelde roll tarzı kapışmalarda geri kalıyorlar şanzıman oranları uzun.Kaldı ki bunların çiplileri üzer

• quote:

quote:

quote:

0-100 9 sn 3.18ci'nin...

Roll'de ki trafikte genelde roll tarzı kapışmalarda geri kalıyorlar şanzıman oranları uzun.Kaldı ki bunların çiplileri üzer

bmw'ye de çip tak, oranları kısalt hacım...

• quote:

Orijinalden alıntı: of dead

Bmw 3.30Ci olmadaktan sonra tat vermez hocam onun için hiç bulaşmayın derim ara motorlar sıkıntılı Polo GTI bakın.Sıfır alın hatta o 47bin civarı olması lazım.

Ara motordan kastiniz nedir? Tek tip motor mu var? 1.4-1.6-2.0-3.0 geri kalanlar "ara motor" mu oluyor kiyasladigimiz sey ne?

Kaldi ki 318ci ler 2.0 motor.

Bu mantiga gore 2.2 v6 320ci de alinmamali, ara motormus ya arada kalmis o, yazik.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

0-100 9 sn 3.18ci'nin...

bmw'ye de çip tak, oranları kısalt hacım...

O başka da atmosferik olduğu için yine yürümüyor be...İşin yıpranma boyutu da var.

• 318ci'nin makyajlıları 2.0 motor,4silindir ve 143hp,atmosferik olduğundan çok harika yürümüyor ama yakıtı iyi deniyor.Makyajlı 320ci ise 2.2 motor ve 170hp üstelik 6 silindir.Çok daha keyifli ve performanslı olduğu kesin ama yakıtının biraz daha fazla olduğu da kesin.Ben sıralı 6'nın homurtusundan ve iyi yürümesinden dolayı 320ci tercih ederdim,ne de olsa aslan besleyen yemini düşünmez:)) Makyajsızlara zaten hiç bakılmaz temizi yok gibi bişey...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enoman -- 19 Mart 2012; 2:43:11 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: of dead

Bmw 3.30Ci olmadaktan sonra tat vermez hocam onun için hiç bulaşmayın derim ara motorlar sıkıntılı Polo GTI bakın.Sıfır alın hatta o 47bin civarı olması lazım.

ya hocam keşke alabilsek m3 alsak iyi hoş da 3.25 3.28'e falan tat vermez dersen senin yorumlarından şüphe ederim kusura bakma...

Doğru 3.30 kadar tat vermez tabiki tecrübeyle sabit kullanmadan anlaşılması zor.
  • Benim en sevdiğim kasadır BMW 3 serisinde E46. Ve 2004 Model 3.18CI da eğer dolu olarak gelenlerdense çok güzel bir araç. Ancak yorgun olmamasına dikkat etmek gerekir. Ben olsam içime siniyorsa kesin alırdım, 6 silindir almaya gerek yok, bu benzin pahalılığında.
  • alınır hocam hemde nasıl alınır :)
  • Manuelse alınır, emanuelse alınmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu devirde E46'ya girilmez. Ben Bmw seven biri olarak kesinlikle almazdım.

Hem temizini bulamazsın, hemde 3.18 dediğin araç 3.30 kadar benzin yakıyor ama gitmiyor. 60krş'dan aşağı yakmaz yani kısaca. Tüp taktırcaksan zaten Bmw'ye binmeye gerek yok.

bu konu kafama takıldı...

3.18 ci ile 3.30ci'nin yaktığı benzin arasında dağlar kadar fark olur diye düşünmekteyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrariman

quote:

burda

ne oldu ? memnun değilsimisiniz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ferrariman

quote:

burda

ne oldu ? memnun değilsimisiniz?

cok memnunum
  • hort

Arkadaşlar konusu hazır açılmışken bu araç hakkındaki fikirlerinizi sorayım

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2004-model-borusan-cikisli-borusan-bakimli-cabrio-79642091/detay/#

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.