Şimdi Ara

2004 FOCUS I KLİMA AÇIKKEN STOP ETME (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
15.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Benim focus ta da soket erimisti herkesin fan soketini kontrol etmesinde fayda var. Kronik problem belli. Yazılım attirdigimda rolanti dalgalanmasi sona erdi aracı üç yıl kullanıp sattim. Çok memnun kaldım. Üç yılda bir kez beyin yakri bin lira masrafi gitti ama olsun taş gibi arabaydi. Şu an mitsubishi lancer kullanıyorum focus u aratiyor. Focus 1 gibisi yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • focus 1 almayı düşünüyorum. çok ciddi bir sorun mu ? tamir ediliyor mu ? almamak için neden mi.
  • Merhaba Arkadaşlar!
    Geçen yıl 2004 focus aldım. 150000 km de temiz. Hor kullanılmamış. Aldıktan 7-8 ay sonra araç yolda giderken boşa alıp frene bastığımda stop etmeye başladı. boğaz kelebeği kirli dediler temizlettim geçmedi. Kablolar ve bujiler değişecek dediler değiştim geçmedi. A dan Z ye bakım yaptırdım geçmedi. Tam çaresiz bir şekilde kara kara düşünürken bir usta sipop ayarlarında sıkıntı var dedi yaptırdım.düzeldi çok şükür.
    aradan bir ay filan geçti, havalar ısındı. Bu sefer klimayı açıp frene basınca stop etmeye başladı.Bu arıza için belki 10 ustaya gittim hepsi değişik konuşuyor. Çaresizim. Bu arızayı bile bile aracı satmak vicdansızlığını da yapamıyorum.
    İnanın Focus ghia otomobil olarak bir numara.Ancak bu araçtan kurtulursam bir daha alacağımı sanmıyorum.
    Çözüm önerisi olan varsa paylaşsın lütfen!
  • Arkadaşlar ben Ford focus 2004 model 1.6 comfort aldım klimayı açınca stop etme rölanti düşüklüğü yapıyor du klima gazı bastırdım geçmedi direksiyon pompasını kontrol ettirdim şarj dinamosu akü değiştirdim geçmedi boğaz kelebeği rölanti valfi temizlik yapıldı geçmedi en sonunda özel bi Ford servisine gittim program yüklediler maşaaallah şimdi kitap gibi oldu tavsiyem bi program yükletin programı 75 TL ye yüklediler bugün parçadan daha ucuz deneyin derim inşlah sizinkilerede çare olur sağlıcakla kalın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.