Şimdi Ara

2004 Astra'yı satıp 0 km Astra almak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 kere opelin aynı modelini kullanmak bence akıl karı bir iş değil başka markalara bakarsanız daha iyi olur diye düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: xolaires

ama İnsignia, yeni Astra'dan daha önce piyasaya çıkacak, o hiç olmaz

bi de D segmenti bi arabayı önümüzdeki dekatlarda alırız, şimdi daha spor bi araba lazım

aslında kendimi biraz daha desifre etsem bu forum ahalisi bana tam otomatik, B sınıfı, 2. el arabadan baska bisey tavsiye etmez

madem öyle sana corsa, yaris yada getz tavsiye ediyorum

şakası bir yana kalbinin sesini dinle, boşver mantığı aşkı seç
    ben astra sedan alacağım dediğimde etrafımda kim varsa hepsi birden ayaklandı, olurmu hiç, o araba alınırmı, honda al, toyota al vs vs. ama ben kalbimi dinledim, şimdi çok mutluyum, zaman zaman kalkıp camdan bakıyorum arabam ne yapıyor diye

• 10000 ytl üsteverip aynı sınıfa binmem şahsen 2, el bir üst sınıf temiz araç bakarım tabiki muteber olan sizin görüşünüzdür
  • alınabilir çünkü 5 yaş yeni bir araç alınmış oluyor para varsa önceki araç beklenileri karşılamıyor veya sorun çıkarıyorsa neden olmasın çünkü 2004 aracı 2 yıl sonra satmaya kalksan amortisman kaybı daha çok olacak
  • Bence yeni kasayı bekle
  • 2005 de sıfırı Elegancesini alıp haytımdan bezdiren görünüşü güzel iç mekanı audi a3 den çok farklı olmayan gösterişli ama bir okadar sorunlu araç, alırken aşık olarak aldığım aracı 1 sene sonra satarken sevinç gözyaşlarım vardı... Motor kaputu açınca birleşmiş milletler gibi her milletten parça var maaşallajh alman arabası diye aldık almandan başka her ülkeden parça var... şimdi 2000 model passatı açıyorum kaputu almanca yazılar içimi rahatlatıyor
  • Kısa ve öz söylüyorum. Bence git ve 2009 model astrayı al. Sen astrayı seviyorsun, alıştın birde başka bir marka veya modelde macera aramakta istemiyorsun.
  • Her araç ömrünün sonunda ucuzlar, o zaman herkes ilk yıllarında aldığı aracını araç kasa değiştirmeden önce satıp aynı kasa alsın avantajlı diye
    Aynı araca bu kadr para vermenin mantıklı hiç bir tarafı yoktur, 10 yerine 15 verirsin yeni astra yada yeni golf alırsın, bence yeni golf al hiç uğraşma opelin sorunları yada servisiyle.
  • cevap veren herkese tesekkürler, önce bi servise gideyim de sonra karar veririm

ama şunu da söylemeden gecemicem, Auris ve yeni Golf dış görünüş olarak beğenmediğim araclar, Bravo'yu beğeniyorum ama almama herkes karşı :) secenek az, bi A3 var, o da klasman dışı :)
  • quote:

cevap veren herkese tesekkürler, önce bi servise gideyim de sonra karar veririm

ama şunu da söylemeden gecemicem, Auris ve yeni Golf dış görünüş olarak beğenmediğim araclar, Bravo'yu beğeniyorum ama almama herkes karşı :) secenek az, bi A3 var, o da klasman dışı :)

Bravo sınıfının başarılı arabalarından biri, ayrıca da tasarım olarak C segmentinde rakibi yok denebilir. Şık olan Astra ve Leon bile sönük kalıyor Bravo'nun yanında. Kim alma diyor? Ayrıca Bravo'da bu ara fiyatlar çok uygun, dizeller lansman fiyatlarına çekildi, benzinlilerde de indirim var. Bence Fiat önyargısını bir yana atıp Bravo'yu inceleyin.

Bu arada arabanız sorunlu ise satmakta fayda var, ama sadece yakıt ekonomisi için 10.000 YTL fazla vermek mantıklı değil. Çok fazla yol yapmıyorsanız fiyat farkını kapatmak çok uzun sürer, siz farkı kapatamadan aracınız eskir muhtemelen.

• quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

....
    İllede zorlayacam işte bana ne bana ne.

Neyse, uzatmayım. ben arabamdan memnunum övüyorum. Bu benim tercihim. İsteklerimi karşılayan bir araç. O kadar. Herkese aracı Ferrari görünür.

Ünalcım okadarda değil

• quote:

Orjinalden alıntı: desiya

quote:

....

Neyse, uzatmayım. ben arabamdan memnunum övüyorum. Bu benim tercihim. İsteklerimi karşılayan bir araç. O kadar. Herkese aracı Ferrari görünür.

Ünalcım okadarda değil

Bastığımda gidiyo ya ala ala.

Şaka bi yana abicim herkes aracı öyledir. Muhteşemdir. Şahanedir. İster Muro 131 olsun istrerse Jetta, Passat falan olsun. En iyisidir demeye çalışıyorum yani.

Yakında Ferrari görünümlü Astra yapcam zaten.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: desiya

quote:

....

Ünalcım okadarda değil

Bastığımda gidiyo ya ala ala.

Şaka bi yana abicim herkes aracı öyledir. Muhteşemdir. Şahanedir. İster Muro 131 olsun istrerse Jetta, Passat falan olsun. En iyisidir demeye çalışıyorum yani.

Yakında Ferrari görünümlü Astra yapcam zaten.

Neyse dostum ben seni hiç tanımadım tanımıyorum tanımayıda düşünmüyorum

• 5 yıl daha aynı kasaya binerim diyorsan ,olmazmı? Olur!!
  • Daha yeni makyajlandı astra yeni kasa 2010 son ceyrekten önce gelmez hatta 2011 olarak gelir yazın agustosta alırsınız o zaman daha erken beklemeyin bence gelmez.
  • Nihayet bahsettiğim 2004 Astra'yı sattım, 24.000'e.

Aralık gibi yeni araba almayı düşünüyorum, sürekli fikir değiştiriyorum, tekrar astra, yeni fiesta, yeni golf, 308, mazda 3 ...

Neyse, daha zamanım var nasılsa ama sormak istediğim, 2. el olarak DOD güvenilir midir? Açıkçası şahıslardan ya da diğer galerilerden 2. el almaya korkuyorum, DOD hakkında ne düşünüyorsunuz? Teşekkürler
  • quote:

Nihayet bahsettiğim 2004 Astra'yı sattım, 24.000'e.

Aralık gibi yeni araba almayı düşünüyorum, sürekli fikir değiştiriyorum, tekrar astra, yeni fiesta, yeni golf, 308, mazda 3 ...

Neyse, daha zamanım var nasılsa ama sormak istediğim, 2. el olarak DOD güvenilir midir? Açıkçası şahıslardan ya da diğer galerilerden 2. el almaya korkuyorum, DOD hakkında ne düşünüyorsunuz? Teşekkürler

Hayırlı olsun. Hala "0" km almayı düşünüyorsanız ben Astra'ya karşıyım. Neden derseniz 5 yıllık kasa oldu ve benim gözüme çok demode görünüyor. Ama mesela Mazda 3 de yanılmıyorsam aynı yıl çıkmış olmasına rağmen bence hala çok şık bir araç. Ama ne olursa olsun ben "0" araç alacak olsam kesinlikle yeni modellerden seçerdim. Gerçi 2.el için DOD'u sormuşsunuz. Yoksa yeni araç yerine 2.el almaya mı karar verdiniz?

DOD konusuna gelince güvenebilirsiniz ama kendinizi kısıtlamayın. DOD sizi kandırmaya çalışmaz belki ama piyasa ederinin bayağı üzerinde fiyat çeker. Aslında DOD'un da yaptığı sanırım detaylı bir ekspertiz incelemesi ki bu incelemeyi servislerde siz de DOD'a fazladan vereceğiniz paranın çok daha azına yaptırabilirsiniz. Kaldı ki DOD da sattığı araca garanti verecek değil. Yani aracı DOD'dan alsanız ve 2 ay sonra başınıza bela açsa DOD'un size ne faydası olacak?

Galeriden araç almaya ise tamamen karşıyım. Belki önyargı ama aracına temiz bakmış ve severek kullanmış bir insan götürüp galeriye vermez gibime geliyor. Zaten adamlarda yalanın bini bir para; bomboş araca privilege (onu da söyleyemezler) diyeni mi ararsın, şakülü kaymış arabaya kazasız diyeni mi... Galericilikle uğraşan arkadaşlar varsa gücenmesin ama benim düşüncem böyle.

Almaya niyetlendiğiniz bir araç olursa ve forumda sorarsanız eminim arkadaşlar motor ve kaporta ekspertizi konusunda işinin ehli yetkili veya özel servisler hakkında tavsiye vereceklerdir.

• günün şu şartlarında senin deşifre olan kişilik tarafına ve sınıf motor vs tariflerine göre sana tek araba öneririm. o da 308 olur. saygılar.
  • 308 prestijli yollarda az görünen ve kaslı bir araç...
    110 bg dizel yolda gidişi süper..test etmelisiniz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: oflazca

quote:

Nihayet bahsettiğim 2004 Astra'yı sattım, 24.000'e.

Hayırlı olsun. Hala "0" km almayı düşünüyorsanız ben Astra'ya karşıyım. Neden derseniz 5 yıllık kasa oldu ve benim gözüme çok demode görünüyor. Ama mesela Mazda 3 de yanılmıyorsam aynı yıl çıkmış olmasına rağmen bence hala çok şık bir araç. Ama ne olursa olsun ben "0" araç alacak olsam kesinlikle yeni modellerden seçerdim. Gerçi 2.el için DOD'u sormuşsunuz. Yoksa yeni araç yerine 2.el almaya mı karar verdiniz?

DOD konusuna gelince güvenebilirsiniz ama kendinizi kısıtlamayın. DOD sizi kandırmaya çalışmaz belki ama piyasa ederinin bayağı üzerinde fiyat çeker. Aslında DOD'un da yaptığı sanırım detaylı bir ekspertiz incelemesi ki bu incelemeyi servislerde siz de DOD'a fazladan vereceğiniz paranın çok daha azına yaptırabilirsiniz. Kaldı ki DOD da sattığı araca garanti verecek değil. Yani aracı DOD'dan alsanız ve 2 ay sonra başınıza bela açsa DOD'un size ne faydası olacak?

Galeriden araç almaya ise tamamen karşıyım. Belki önyargı ama aracına temiz bakmış ve severek kullanmış bir insan götürüp galeriye vermez gibime geliyor. Zaten adamlarda yalanın bini bir para; bomboş araca privilege (onu da söyleyemezler) diyeni mi ararsın, şakülü kaymış arabaya kazasız diyeni mi... Galericilikle uğraşan arkadaşlar varsa gücenmesin ama benim düşüncem böyle.

Almaya niyetlendiğiniz bir araç olursa ve forumda sorarsanız eminim arkadaşlar motor ve kaporta ekspertizi konusunda işinin ehli yetkili veya özel servisler hakkında tavsiye vereceklerdir.

ilginize çok tesekkür ederim
    İtiraf edeyim 2. el düşünmemin tek sebebi Audi A3, başka bir arabayı 2. el düşünmüyorum.
    Baktığım diğer araçların sıfırlarıyla 2006 A3'ler aynı fiyat, 38 civarı, DOD'da DOD garantili araclar var, Ataşehir'de, onlara bakmak istiyorum, ama 1.6 benzinli otomatik A3, benim eski Astra'dan çok mu yakar emin değilim. Durum bayağı karıştı yani :)
    Astra'dan ben de vazgectim, 38.750 fiyat verdiler, açıkçası bu fiyata dizel otomatik 308 tercih ederim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.