arkadaşlar, 2003 modelmegane 2 mi satıp audi a3 almayı düşünmeye başladım. bilgiğiniz üzere daha önce de birkaç başka araç üzerinde fikir sormuştum(cooper s fln filan), şimdi ise a3 ler ilgimi çekmeye başladı. özellikle kullananlara sorum, megane ın full+full donanımından sonra rahatsız olmamam için audi a3 de hangi donanım seviyesini almalıyım yani en yüksek donanım seviyesi hangisi ve donanım listesinde neler var? ayrıca fsi motor düşünüyorum çünkü 115hp lik megane dan sonra 102 hp tam bir yıkım olur benim için en azından yine 115 hp idare edebilir sanırım. ayrıca performanslı ve normal kullanımda yakıt tuketimi nedir fsi 115hp lik 1.6 motorun bilenler yazabilirlerse çok sevinirim, cevaplayacaklara şimdiden çok teşlekkür ederim. bu arada daha çok 2004 ve siyah 3 kapı düz vites audi a3 ler ilgimi çekiyor aklınızda bulunsun iyi fiyata satan bir yer veya tanıdığınız olursa şimdiden bile değerlendirebilirim, normal şartlar altında yaza almayı düşünüyorum
ayrıca bana megane ı satan arkadaş gidip 0 km a3 almıştı, bir iki ay sonra gördüğümde megane ını donanım olarak özlediğini ve megane daki yol tutuşu a3 de bulamadığını söylemişti. bu konu hakkında sadece iki aracı da kullananlar yorum yapabilirse gerçekten çok sevinirim, audi a3 coupe ve megane2 hb. ben birçok yerde audinin yol tutuşunun iyi olarak lanse edildiğini duydum veaçıkçası megane ın yol tutuşunda çok memnun değilim ama karşılaştırma şansım da olmadı göreceli tek kullandığım hatcback megane, belki diğerleri gerçekten megane den daha kötü, belki arkadaş audi yi tam kullanamamış, belki hala nedenini anlamadığım bir şekilde bana yağ çekmeye çalışıyor yada belki de megane yol tutuşu gerçekten audiden iyi, kullananlar yorum yaparsa çok sevinirim, bu arada audiler de 205x55x16 lastik mi kullanıyor, bu da benim için çok önemli çünkü megane için yeni aldığım bir takım yaz bir takım kış olmak üzere toplam 8 yeni lastiğim var ve bunları vermek istemiyorum teşekkürler
Sizin yerinizde olsam 2004 model bir A3'ü en azından iki saat kullanmadan bu işe girişmezdim. Aradaki fiyat farkına değip değmediğinden emin olmanız için.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme