Şimdi Ara

2003lülere verdiğim ibretlik ayar!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evde yicek bişey bulamadıydım, dışarı döner yemek için çıkayım dedim. Migrosun önünden geçerken 14 yaşındaki bebeler arkamdan abey abey diye bağırdılar. İninal kart alacaklarmış. 15yaş sınırı varmış bunlar da 14yaşındaymış, kasiyer vermiyormuş kartı. Bana rica ettiler, abi sana parayı verelim sen bize al diye. Ben de tamam dedim girdik migrosa. Tabi hemen bunlardan 30lirayı aldım ilk. Kasaların orda siz burda bekleyin ben bi su alıp gelecem dedim. Bunlar da tamam abi biz burdayız dediler. Marketin içinde biraz dolaşıp çaktırmadan giriş kapısının açılmasını bekleyip hemen tüydüm ordan. Sonra gidip kendime bi buçuk iskender çektim doyasıya yedim beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sende 2002lisin galiba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir liselinin şizofrenik sancılarını dinlediniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: keskesizadam

Bir liselinin şizofrenik sancılarını dinlediniz.

Hocam liseyi bitireli 3 yıl oldu

• Hocam cidden yapiysan asiri gaddarsin ya. Veletler belki o parayi biriktirmek icin 3 aydır peynir ekmek yiyorlardı

• quote:

Orijinalden alıntı: UcanTospa

quote:

Orijinalden alıntı: keskesizadam

Bir liselinin şizofrenik sancılarını dinlediniz.

Hocam liseyi bitireli 3 yıl oldu

Pardon hocam nicke bakmadan yazmıştım.
    Aa bu arada benim de 3 yıl oldu.

• Şu an Dünya'nın oluşumunu izliyorum, başlangıçta epey meteor dünyamızı yağmalamış, bunların bir kısmı şu an içtiğimiz suyu uzaydan 4,5milyar yıl önce taşımış olabilir diyor. Ben bunu duyduğumda iptal oldum ne demek içtiğimiz su 4,5milyar yıl yaşında olabilir. Bunu kendime yediremedim emin olmam lazım ben eski suyu içmek istemiyorum. Karbon 14 testini uygulayacağım bundan sonra para iadesi isteyeceğim bakkaldan 4,5milyar yaşında çıkarsa su, gusül bile alırken kimbilir kaç kişi yıkandı bu sudan diye düşünmeden edemem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazmayı_Severim

Şu an Dünya'nın oluşumunu izliyorum, başlangıçta epey meteor dünyamızı yağmalamış, bunların bir kısmı şu an içtiğimiz suyu uzaydan 4,5milyar yıl önce taşımış olabilir diyor. Ben bunu duyduğumda iptal oldum ne demek içtiğimiz su 4,5milyar yıl yaşında olabilir. Bunu kendime yediremedim emin olmam lazım ben eski suyu içmek istemiyorum. Karbon 14 testini uygulayacağım bundan sonra para iadesi isteyeceğim bakkaldan 4,5milyar yaşında çıkarsa su, gusül bile alırken kimbilir kaç kişi yıkandı bu sudan diye düşünmeden edemem

Haydi kalk yerine yat hocam

• forumun kötü üyesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazmayı_Severim

Şu an Dünya'nın oluşumunu izliyorum, başlangıçta epey meteor dünyamızı yağmalamış, bunların bir kısmı şu an içtiğimiz suyu uzaydan 4,5milyar yıl önce taşımış olabilir diyor. Ben bunu duyduğumda iptal oldum ne demek içtiğimiz su 4,5milyar yıl yaşında olabilir. Bunu kendime yediremedim emin olmam lazım ben eski suyu içmek istemiyorum. Karbon 14 testini uygulayacağım bundan sonra para iadesi isteyeceğim bakkaldan 4,5milyar yaşında çıkarsa su, gusül bile alırken kimbilir kaç kişi yıkandı bu sudan diye düşünmeden edemem

Hocam tamam da o su o su degil ki yaw. Ona bakarsan suan soludugun hava da bjr zamanlar dedenin dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin dedesinjn akcigerlerinden cikmis olabilir. Ben eski haava solumak istemiyorum diye yuruyus duzenle bence

• İninal da yaş sınırı yok ki CSB

• Dedi 2005'li üye

• quote:

Orijinalden alıntı: the_executioner_

Dedi 2005'li üye

Dedi 2006'lı üye

• eyer troll amaçlı konu deyilse yorum yapim dedim
    ayrıca nikiniz ve resmi kadar şeker misiniz hocam?
    anlattığınız gerçekse ayp etmişiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: PolisBey

quote:

Dedi 2005'li üye

Dedi 2006'lı üye

Dedi 2007'li hayalinde polis olan üye

• O çocuklar harçlıklarından artırdığı parayı sana güvenip versin.Sende iskender ye.Ananın kulaklarını çınlattım.Bugün 30 tl için bunu yapan insan yarın daha büyük bir para için soygunda yapar adam da doğrar.Bu kadar açsan gel bi iskender de ben ısmarlayayımda böyle şeyler yapma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D62C81441 -- 29 Ekim 2016; 11:1:42 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PolisBey

quote:

Dedi 2005'li üye

Dedi 2006'lı üye

Dedi 2007'li hayalinde polis olan üye

Dedi 2008li artiz ne arar la bazarda diyen uye

• Hoş geldiniz arkadaşlar 2000 li yıllarda doğan insanlar ile sorunu olanlar hiçmi o yaşlarda olmadılar.

Her yaşın ayrı güzelliği vardır.

herkese saygılı sevgili davranmak lazım.

• Helal olsun fakir cocugu olsa emin ol ininal pesine dusmezlerdi

• quote:

Orijinalden alıntı: GARDIROP FUAT

O çocuklar harçlıklarından artırdığı parayı sana güvenip versin.Sende iskender ye.Ananın kulaklarını çınlattım.Bugün 30 tl için bunu yapan insan yarın daha büyük bir para için soygunda yapar adam da doğrar.Bu kadar açsan gel bi iskender de ben ısmarlayayımda böyle şeyler yapma.

Hocam hala açım, bi iskender ısmarlarsanız çok memnun olurum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.