Şimdi Ara

2003 vectra 1,6 elegance (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
13.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: resources

quote:

Orjinalden alıntı: fever2006

--internetten 2.ellere bakarken göstergede kapı açık ikaz lambasıyla karşılarştım.VW'lerde ki gibi kapılarda teker teker dedektör vardı,hangi kapı açıksa onu gösteriyodu.Devir saatinin altında küçük ekranda.bu hepsinde varmıdır?
    --vectra 100design diye bir model var pek özelliği yok gibi.Bu nasıldır?dıştan makyajlı ve baya sportif görünüyor.

hepsinde var

100 design çakma olmasın? 2000 modellerde var o donanım... ama vectra b... c'lerde design edition var sadece 2005 model çıktı. comfort ile elegance arası donanım...

evet design edition'mus 100'ü ben bilinç altı yazmısım
    teşekkürler resources cevaplar için

• bugun arabaya lastik aldım, sadece arkalara, öndeki lastikler fulda kristall supremo. geçen kış alınmış. eski sahibi de yazı da bu lastiklerle geçirdiği için hızlı aşınmış. bu kışıda ben geçirip nisan mayıs gibi önleri de yenilerim. arkada ise aracın fabrika çıkış lastiği olan turanza er 30 vardı... tam 5 yıllık olan lastikler taş gibi olmuşlar... bende paraya kıyıp michelin primacy hp aldım... tanesi 250 den 500 kaçtı ama bu arabaya da michelin yakışır dimi...
  • değerli resources,
    ben ilk otomobilimi alıcam yakın zamanlarda...
    yollarda vectra görünce acayip gaza geliyorum ama teknik olarak pek bir bilgim olmadığı için modeli, yaşı, donanımı hakkında pek bir fikir yürütemiyorum...
    vectra almak istiyorum dediğimde de arkadaşlar çok yakar, ağır araba 1.6 motor kaldırmaz diyo... ben de ne yakarsa yaksın endamı yeter diyorum...
    ben tahminen 26-28 bin ytl ödenek ayırabilirim diye düşünüyorum... birazdan da internetten fiyatlara bakıcam... ama netteki fiyatlara da pek inanmıyorum...
    bu fiyat aralığında bana tavsiye edebileceğiniz en iyi vectra hangisi olur?
    (bütün başlığı okudum, anladığım kadarıyla makyajsız ve elegance olması makbul bu aracın...)
    şimdiden teşekkürler...
    lastiklerinizi de güle güle kullanın, yakıtta tasarruf sağlar umarım...
    iyi geceler...

edit: bu arada fiyatlara bakarken fark ettim koyu renkli (siyah - lacivert) vectra'ların iç döşemesi çok daha çekici sanki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a1g0rithm -- 27 Eylül 2008; 23:38:49 >

• quote:

Orjinalden alıntı: a1g0rithm
    (bütün başlığı okudum, anladığım kadarıyla makyajsız ve elegance olması makbul bu aracın...)

Makyajlılar kötü diyen olmadıki sadece lpg ye uyum konusunda eski kasalar daha ön planda ...
  • peki 2009 vectra (insignia) satışa girdiği zaman bu modeller ikinci el vectra piyasasını değiştirir mi? yoksa vectra vectradır insignia başka bişeydir denilip fiyatlar düz bir rotada mı seyreder?

edit: bu konu biraz tartışılmış... şubat ayına kadar bekleyin gibilerinden bi sonuç çıkardım insignia'nın piyasayı etkilemesi açısından...
    offf offf... dizüssü alırken bile 3 ay araştıran ben araba nasıl alıcam kim bilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a1g0rithm -- 28 Eylül 2008; 11:46:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fever2006

--internetten 2.ellere bakarken göstergede kapı açık ikaz lambasıyla karşılarştım.VW'lerde ki gibi kapılarda teker teker dedektör vardı,hangi kapı açıksa onu gösteriyodu.Devir saatinin altında küçük ekranda.bu hepsinde varmıdır?
    --vectra 100design diye bir model var pek özelliği yok gibi.Bu nasıldır?dıştan makyajlı ve baya sportif görünüyor.

makyajlı kasadan itibaren malesef bu özellik daha değişik her kapıda dedektör var ama hangisi açılırsa açılsın sadece kapı açık lambası yanıyor ve sesli ikaz veriyor diğer güzel bi özellik ise araç yerinden hareket ettiği anda sesli ikaz veriyor ve kapatana kadar şiddetini yükseltiyor ve uyarı yanıp sönüyor makyajsız modellerde ise kapılardan hangisi açıksa o tarafı gösteriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fastdriver. -- 28 Eylül 2008; 11:53:53 >

• Hangi kapı olduğunu da gösteriyor mu makyajsız kasalarda ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: historiyst_45

Hangi kapı olduğunu da gösteriyor mu makyajsız kasalarda ?

Evet makyajsız kasalarda hangi kapı açılırsa açılsın o kapıyı gösteriyor örneğin arka sağ kapı açıldı aynı şekilde uyarıda arka sağ kapının açık olduğunu gösteriyor diyelimki dört kapıda açık hepsini birden açık olarak ayrı ayrı gösteriyor makyajlı modelde biraz karmaşa yaşanıyor mesela arka kapı açık tamam uyarı lambasında gösteriyor ama hangi kapı olduğunu göstermiyor ve sırayla kapılara bakmak durumda kalıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fastdriver. -- 28 Eylül 2008; 17:44:12 >
  • selam arkadaşlar ben yeni 2004 1.6 vectra comfort aldım. araç hatasız 56.000 km de. bende astra vardı 2004 onu satıp aldım bunu iki günde sevdim aracaı ya.astra kadar seri değil ama çok daha fazla güven veriyor.sormak istediğim şu aracı ilk çalıştırırken özellikle rampalarda frene çok kuvvetli basmak gerekiyor yoksa fren pedalı sertleşiyor ve araç kayıyor.astrada böyle birşey yoktu bu normalmidir acaba.normail isede arabayaı ilk kez kullanan için tehlikeli durum bence.aracın 45.000 de fren balataları değişmiş ekrandada bir uyarı vermiyor.birde vectra için vectra severler formu açsak daha i olmazmı
  • Hayırlı olsun renk, fiyatı ne ve nereden aldınız ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: borabilgic

selam arkadaşlar ben yeni 2004 1.6 vectra comfort aldım. araç hatasız 56.000 km de. bende astra vardı 2004 onu satıp aldım bunu iki günde sevdim aracaı ya.astra kadar seri değil ama çok daha fazla güven veriyor.sormak istediğim şu aracı ilk çalıştırırken özellikle rampalarda frene çok kuvvetli basmak gerekiyor yoksa fren pedalı sertleşiyor ve araç kayıyor.astrada böyle birşey yoktu bu normalmidir acaba.normail isede arabayaı ilk kez kullanan için tehlikeli durum bence.aracın 45.000 de fren balataları değişmiş ekrandada bir uyarı vermiyor.birde vectra için vectra severler formu açsak daha i olmazmı

1- açıyorum ben o forumu şimdi...

2- acil olarak fren borularınızdaki hava alınmalıdır. hava yapmıştır. hangi dallama değiştirdiyse o balatayı söküp biyerine taksın... allah korusun masraf çıkarır. işi iyi bilen birine götürün...

• quote:

Hayırlı olsun renk, fiyatı ne ve nereden aldınız ?

manisalı kardeşim. acele et senide biran önce vectralı görmemiz gerekiyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: a1g0rithm

değerli resources,
    ben ilk otomobilimi alıcam yakın zamanlarda...
    yollarda vectra görünce acayip gaza geliyorum ama teknik olarak pek bir bilgim olmadığı için modeli, yaşı, donanımı hakkında pek bir fikir yürütemiyorum...
    vectra almak istiyorum dediğimde de arkadaşlar çok yakar, ağır araba 1.6 motor kaldırmaz diyo... ben de ne yakarsa yaksın endamı yeter diyorum...
    ben tahminen 26-28 bin ytl ödenek ayırabilirim diye düşünüyorum... birazdan da internetten fiyatlara bakıcam... ama netteki fiyatlara da pek inanmıyorum...
    bu fiyat aralığında bana tavsiye edebileceğiniz en iyi vectra hangisi olur?
    şimdiden teşekkürler...
    lastiklerinizi de güle güle kullanın, yakıtta tasarruf sağlar umarım...
    iyi geceler...

edit: bu arada fiyatlara bakarken fark ettim koyu renkli (siyah - lacivert) vectra'ların iç döşemesi çok daha çekici sanki...

selam

1-alacaksan 2003 ve 2004 tavsiyedir
    2-mümkünse elegance olsun ve sunroof, yoksa bile yetkili serviste taktır.
    3-mümkünse 60 bin ila 90 bin arası
    4-mümkünse lpg siz, kaldırmaz diyen arkadaşlara 'hadi leen' demeni öneriyorum.
    5-koyu renk diyosun ama bakımı zordur. çizik leke falan affetmez... her ay ziebart sonax falan takılırsın...
    6-26-28 bin yeter artar bile... bak comfort 1.6 yı 37 milyara elegance ı da 45 veriyorlar sıfırını... hesabını ona göre yap... mesela 2007 model comforta 30-31 den fazla verilmez. yani ilk bir yılda %20 düşüş olur... sonraki yıllardada 1 yada 2 daha gider.
    7-heyecan yapmaya gerek yok. yetkili serviste kontrol ettir aracı. bu arabada 120 den fazla sensör var (elegance)... benim ustam 1 numara ayağı yalan olur...
    8-takıntılıysan nisanı bekle. insigniayı bir görelim bakalım...

tasasrufludur ama sen 28 bin ytlye yayla gibi araç alıpda ay benzin gidiyor diye bağrınacaksan alma sakın... astra sedan cdti öneririm. geçen ay sunrooflu enjoy spor paketini 36 milyara aldım... yakında 2.elide başlar 28li 30lu fiyatlara bulursun... vectraya yakın ebatları... vectra karizması yok ama :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resources -- 28 Eylül 2008; 23:18:09 >

• teşekkürler resources...
    şimdi hedefimi koydum...

2004 + elegance + sunroof - lpg kitsiz (menfii)
  • quote:

astra sedan cdti öneririm. geçen ay sunrooflu enjoy spor paketini 36 milyara aldım... yakında 2.elide başlar

Vectra almamış mıydın sen ?
  • quote:

quote:

astra sedan cdti öneririm. geçen ay sunrooflu enjoy spor paketini 36 milyara aldım... yakında 2.elide başlar

Vectra almamış mıydın sen ?

kardeşime aldık 1 ay önce...
  • quote:

Orjinalden alıntı: borabilgic

selam arkadaşlar ben yeni 2004 1.6 vectra comfort aldım. araç hatasız 56.000 km de. bende astra vardı 2004 onu satıp aldım bunu iki günde sevdim aracaı ya.astra kadar seri değil ama çok daha fazla güven veriyor.sormak istediğim şu aracı ilk çalıştırırken özellikle rampalarda frene çok kuvvetli basmak gerekiyor yoksa fren pedalı sertleşiyor ve araç kayıyor.astrada böyle birşey yoktu bu normalmidir acaba.normail isede arabayaı ilk kez kullanan için tehlikeli durum bence.aracın 45.000 de fren balataları değişmiş ekrandada bir uyarı vermiyor.birde vectra için vectra severler formu açsak daha i olmazmı

fren pedalının sertleşmesi çalıştırmadan önce bi kaç frene basıp çekmek olabilir mi? yani eğer öyle yaptıysanız normaldir sertleşmesi

• Marşa basıldığı anda fren yumuşar ...
  • foruma biraz geç katıldım ama birşey kafama takıldı.arkadaş 2003 comfortta 8 2004te 6 airbag var demiş.bende 2004 vectra var neredeki airbag eksik acaba??????????????????????
  • Arka perde hava yastıkları olabilir ...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.